Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Si eu cu Dermalin le spal!Nu cred ca are rost sa le fierbi ca doar nu sunt purtate ,doar sa fie curate si calcate!Eu nu pun balsam deloc ca nu e bine chiar daca e de bebe!Acuma cum crezi si tu!!!
Poze
Andreea30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
Si eu m-am gandit ca nu e bun balsamul dar intentionez sa le clatesc iar dupa si ma gandesc poate sunt mai moi
31+
Sara-Maria
Andree27 spune:
Eu am primit niste paturici.Alea le-am spalat la 60 de grade ca nu erau noi,iar cele noi la 40!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
DanaH spune:
monik, eu o sa ii spal hainutele cu ariel, fara balsam si la 90 grade. asa am facut si la alexandru si nu a avut nici o problema. daca, doamne fereste, o sa fie mai sensibila la piele (dermatita sau cine mai stie ce minuni) o sa caut alt detergent, desi nu stiu ce varainte am pe aici.
in plus, nici nu le-am spalat separat de hainele noastre. asa mi-a spus moasa care a venit sa ma ajute in primele zile, si a fost bine.
Dana
35s+
SilviaPop spune:
Si pe mine ma dor degetele..credeam ca sunt singura. Of, of, oare ce dureri mai urmeaza? Am inceput iar sa ma simt rau, si psihic, cred ca e si de la vremea asta. Aseara am dat putina apa la soricei
oarecum fara motiv. Nu mai suport starea asta, ma dor toate, mai ales burta pe jos, si colul cand ma ridic, nu mai pot sta in picioare de durere si nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta de cat ma doare burta, parca am un pietroi
. Cel mai tare ma apuca disperara ceand ma gandesc ca mai am cam 6 sapt. 6 saptamani
, mi se pare imens, cred ca o sa mor. Eu abia simt ca mai trece cate o zi dar inca 6 saptamani.. Dordia, Getuta, haideti, facem schimb?![]()

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
cleo78 spune:
Alysh, al meu e la CLuj acu. Si i-am interzis in trim.3 sa mai plece... dar daca nu are coleg de echipa...asta e. Cam nasol. I-am zis ca o sa lipseasca si la aparitia lui fiica sa!! (asta l-a durut, rau, stiu...).
Moa...si ce vise ai!! m-ai luat! io ma tresesc si rad de ale mele, si al tau e amuzant, te-ai facut cangur, cu marsupiu.
Cat despre somn...vad ca al nostru e la tine.
monik, nu te mai stresa cu zugravitul. Oricum dureaza, oricum e praf, cu 1 zi in plus/minus, tot aia e. Stiu ca iti doreshti cuibul luna, toate avem fixatia asta, mai devreme sau mai tarziu (mai psihopat sau nu), dar gandeste te asha: dupa ce vine bb... nema zugraveala!
Io am spalat cu dero -ul familial, fara lenor, ca de obicei; ce i-am pus in plus fatsa de hainele noastre: 90 grade si o clatire dubla. Plus ca nu e nevoie de dero mult, hainele nu sunt murdare, le spalam noi sa fim linishtite ca le-am dezinfectat; si cand vine bb, nu pune mult dero, deoarece inca nu se tavaleshte pe jos in genunchi, sa zici ca sunt jegoase. Doar usor transpirate, un pipilica mic scapat, un pic de lapte scuipat si mai multe baloshenii.
Soacra mea are o pasarea (una mare la cap): sa fierb apa pt baitsa cand il spal!!! S-o creada ea ca fac io asha cevaaa...
Silvia, hai moralul sus. Eu am o lista luuunga de lucruri care vreau sa le fac pana vine bb, si numai nu apuc sa le termin!! Chestii mici, prin casa, de genul: aranjat in albume pozele, de sortat hainele in shifonier, de cusut neshte chestii, de facut la calc. x si y si z, de cetit aia si ailalta etc. Si desi sunt de 1 sapt acasa in concediu, lista se intinde, mai tai de pe ea (pe bune, am scris pe un caiet lista cu TO DO-uri!!!)
Crezi ca o sa mai ai timp de lenevit dupa? Incerc sa ma bucur de fiecare ora de somn (asta cu pernutse printre picoare, pe langa burtici, de peste tot...daca somn s-o numi). Pe bune, uneori nu imi vine sa dorm, ca mi se pare canu mai am timp sa le fac pe toate!!! UOF, nu sunt teafara!!
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
buburuzii spune:
indemnizatia pentru CIC poate fi virata si pe card, sunt incheiate conventii cu vreo 7 banci: Banca Transilvania, CEC, BCR, BRD, Alpha Bank, BancPost.. si se pare ca sunt in discutii si cu ING.
Mihaela
26+ 
elenuca spune:
buna dimineata fetele !Ma inscriu si eu pe lista cu insomniace, de la un timp de la 2 noaptea stau cu ochii pe pereti, aseara am citit vreo 100 de pagini dintr-o carte si abia apoi a venit mos ene...
Stie cineva cum e la municipal cu lucrurile pentru bebe, il imbraca cu hainute de la spital, putem sa aducem si noi ceva?
Simonacip, neata ce faci, cum te mai simti?
uf, vremea asta te imbie la somn si leneveala, vreau soareeee plimbareee.
burticoasele
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by buburuzii
indemnizatia pentru CIC poate fi virata si pe card, sunt incheiate conventii cu vreo 7 banci: Banca Transilvania, CEC, BCR, BRD, Alpha Bank, BancPost.. si se pare ca sunt in discutii si cu ING.
Mihaela26+
nu mai e nebunia aia ca tre card/cont deschis pe numele la amandoi parintii????
P.S. monik16, lasa spalatul rufelor lui bb dupa ce termini cu curatsenia. Spalatul si calcatul nu ia mult....daca prinzi si vreme mai buna decat azi, se usuca intr-o zi, asha ca in maxim 36 ore le ai pe toate refresh-uite!
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
Andree27 spune:
Cleo hai si tu la Cluj ca te cazez la mine ca sa nu sti singurica!!!
Silvia nu te mai framanta si cum a zis si Cleo moralul sus!!Una doua trec 6 saptamani si ai sa uiti de tot cand ai sa-ti vezi bebelul!!!!!!!!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric