Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

buna

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by monik16

buna

31+ Sara-Maria

dimineatsa!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,

Asa urat am visat azi noapte!!CA bebe era foarte bolnav si avea o malformatie si ceva la rinichi!!ioii foarte naspa!Uda m-am trezit!Asa m-am bucurat ca e doar un vis ca asa de real a parut!!!!
Azi am trimis mail oficial la toata lumea ca din 17 nu mai vin!!!
Azi ma duc sa mai iau salopete la bebe!!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

buna,
nu stiu ce am apasat dar cred ca am trimis un mesaj doar cu buna...
Sunt zombi...M-am trezit azi-noapte pe la 1:20 si am mai adormit dupa 3:30...Deci va rog sa ma primiti in clubul vostru de insomniace... N-am deschis netu' ca am sperat ca adorm mai repede.
Sunt obosita, stresata si imi vine sa apuc campii .
Renovarea asta ma stoarce de energie... sotul meu e f ocupat si eu trebuie sa duc grija la toate...
Sunt obosita, vreau o mancare buna, facuta de mine, la aragazul meu .
Saptamana viitoare sotul pleaca din tara, tocmai in ziua in care vine mobila si cand trebuie sa transfer tot din camera in care stam acum in cea care e in lucru acum...
Cred ca era mai bine cand mergeam la serv... desi sunt de 2 zile in concediu...ma mai distram cu colegii...
Ma enerveaza starea asta...cred ca stresez si copilul...

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by monik16

buna

31+ Sara-Maria

dimineatsa!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Buna Dimineata!
Asa, asa!
M-ai facut sa rad .
Am trimis din gresala mes neterminat

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata

Ce se intampla cu sotii nostri, i-a apucat pe toti plecarea? sau li s-a facut frica?CA am vazut multe mammici (Babyname, Monik, si Cleo mai zicea, de tati care pleaca in delegatie....eu zic ca le-a intrat frica in oase

Si eu am avut cosmar azi noapte: ca ma taiasem sub sani si scoteam copilul de acolo, il plimbam prin metrou si pe peste tt, iar seara il bagam la loc in burta sa se culce. Am zis ca imaginatie ca a mea....mai rar

In rest am dormit tun...am luat micul dejun si am mai adormit dupa inca juma' de ora. Acum as vrea sa fac putina ordine si niste snitelase si ma nag din nou la culcus ca nu stiu ce am, dar imi pica ochii'n gura.

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Voi cu ce ati spalat hainutele bb-ilor?
Eu am luat dela farmacie un detergent Dermaline parca si din carrefour balsam sano -cica e pt. bb.
Ma gandeam sa le fierb dar oare nu se fac nasol?

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

'Neata

Ce se intampla cu sotii nostri, i-a apucat pe toti plecarea? sau li s-a facut frica?CA am vazut multe mammici (Babyname, Monik, si Cleo mai zicea, de tati care pleaca in delegatie....eu zic ca le-a intrat frica in oase

Si eu am avut cosmar azi noapte: ca ma taiasem sub sani si scoteam copilul de acolo, il plimbam prin metrou si pe peste tt, iar seara il bagam la loc in burta sa se culce. Am zis ca imaginatie ca a mea....mai rar

In rest am dormit tun...am luat micul dejun si am mai adormit dupa inca juma' de ora. Acum as vrea sa fac putina ordine si niste snitelase si ma nag din nou la culcus ca nu stiu ce am, dar imi pica ochii'n gura.

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Nu stiu ce i-a apucat dar pe mine ma streseaza rau...i-am spus sa anunte ca nu mai merge dupa asta... Ca parca nu as vrea sa nasc pe-acasa sau sa sun dupa prieteni sa ma duca...

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Si eu cu Dermalin le spal!Nu cred ca are rost sa le fierbi ca doar nu sunt purtate ,doar sa fie curate si calcate!Eu nu pun balsam deloc ca nu e bine chiar daca e de bebe!Acuma cum crezi si tu!!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor...'Neatza!!!

Cleo...si pe mine ma dor mainile de la coate in jos, le simt umflate si ma dor toate incheieturile degetelor. E normal, si la prima sarcina am avut asemenea dureri...dar erau mai mari si se lasau cu amorteli dureroase de maini. Acuma imi amortesc f. rar si doar degetele.
Aceste dureri fac parte din deliciile sarciinii.

Fetelor...nu imi vine sa cred ca de azi in 2 sapt voi fi mamica la patrat....wow....va fi minunat...desi...imi inchipui ca va fi cumplit de greu. Sper sa imi pastrez calmul cu Stefan care...e baiat cuminte dar totusi e un copil care face si boacane, si mai neastamparat uneori....deci....sper sa fac fata. Bine ca ii am pe ai mei la un etaj mai sus...si o sa ma ajute ei.

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Si eu am de vreo luna probleme cu maini umflate si amortite...Dimineata cand ma trezesc cateva minute bune nu pot sa strang pumnul, sunt umblate si ma si dor...mai ales dreapta ca dorm mai mult pe dreapata...De multe ori cand dorm pe stanga incepe bebelina si imi da la coaste, nu cred ca ii place, asa ca ma conformez si schimb pozitia.

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput