Bucurii de sept-oct 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
ramomar spune:
Mira sa-ti traiasca sotul multi ani fericiti alaturi de voi si sa va aduca multe bucurii si impliniri! Mei mei, ce frumoasa felicitare i-ati facut lui tati, mi-a placut enorm (da-mi si mie pontul poate reusesc pana in iunie sa-i fac si eu una asemanatoare lui tati)!!!, iar de bunatati ce sa-ti mai zic, mi-ai facut o pofta de-mi curg balele, deci primesti o de nu te vezi! te inteleg perfect ca ai pacatuit
Eu sunt dependenta in primul rand de : - bucuria mea, nu trece mult timp si iar imi zboara gandul la ea, nu mai zic cand iesim undeva si nu e cu noi, stau ca pe ace, dar cred ca la fel e pt fiecare dintre noi
-apoi de voi si de bucuriile voastre, binenteles!!!, primul lucuru pe care il fac cand ajung la lucru e sa deschid pagina bucuriilor, chiar daca nu am timp sa postez tot trag cu ochiul. Deci cred ca ne-am vrajit reciproc
- trei: cafeaua si tutunul, bata-l vina
princess ma bucur ca ti-a placut mogaldeata mea Spor la curatenie, las ca vezi tu ce repede o sa termini cu asa un ajutor prin preajma .
beatrix, normal ca are grija fata lu'mama de silueta, stie de pe acum ca paine ingrasa, asa ca are grija la cantitate
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
princess spune:
Am uitat sa va intreb daca ai vostri copilasi se rusineaza fata de persoane straine? Rares pune manuta la ochi si lasa capul in jos, e asa de scump! O fi o alta etapa? Sau se face rusinos?
Gety, i-ai dat Mariei Septilin? Ii ajuta? Te intreb asta pentru ca am inceput sa ii dau si eu lui Rares de o saptamana si pot spune ca se vede o schimbare, in primul rand, noi am fost raciti cobza si de obicei ia si el de la noi, dar de data asta nu a racit, in al doilea rand, a inceput sa pape mai bine.
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Mirabelac spune:
Ramo merci de urari! Felicitarea eu am facut-o in corel draw, daca vrei te pot ajuta sa-ti fac si tie, daca stii sa lucrezi iti pot spune cum am facut-o. E faina si in interior, o sa-ti arat.
Princess David nu se rusineaza, doar ca sta retras la inceput pana cunoaste persoana, apoi se obisnuieste, eu zic ca e o faza trecatoare.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Inca o noapte cu gemete, plansete, suspine...Imi vine sa-mi iau campii. Nicicum nu-mi pot explica de ce face asa. Deja cred ca are o saptamana de cand a inceput cu gemetele noaptea. Dimineata se trezeste foarte vesela, vorbeste, e totul ok. Seara cand o culc mai plange dar o pun pe seama oboselii. Am observat ca imediat dupa ce-i dau biberonul de lapte de la ora 2 noaptea, nu mai geme, doarme linistita. Totusi nu-mi vine sa cred ca de foame face asa, pentru ca la 22 cand o culc, ii mai dau un bibe cu lapte si cereale pe care-l bea in intregime. Am incercat sa-mi aduc aminte daca s-a speriat de ceva in ultimul timp, cum spunea Beatrix, dar nu-mi vine nimic in minte.
In rest, a invatat de cateva zile sa se dea singurica pe tobogan, asa ca spatele meu e fff fericit. Si daca o intrebi cum o cheama, raspunde imediat "Beca". Maria inca ii e greu sa pronunte, zice fie Mia fie Mania Aaa, si inca o chestie haioasa: daca o intrebi cati ani are si ii spui "ai un an" (doar-doar o spune si ea) ea te contrazice repede "doi".
Mira, referitor la dependente eu am o maaare problema. Sunt dependenta de dulciuri! Acu cica incerc sa slabesc, am renuntat de vreo 2 zile la ducliuri si tare greu e...Totusi incerc, ca trebuie sa mai dau jos, arat oribil.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Mai am ceva dependente, mai mult sunt pasiuni, dar nu ma pot lasa de ele, imi fac placere, si anume:
- reviste/ziare/articole despre sanatate, sunt innebunita dupa astea;
- internetul - ma folosesc de el ca de aer, in orice domeniu;
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
Princess, la noi tat'su o sa se "certe" cu Maria de la ciocolata, daca ii va placea si ei.
Eu ii dau Septilin de 1 saptamana, pe perioada tratamentului, am citit pe prospect ca ccc Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante.
Voi vedea dupa ce termina tratamentul.
Eu ii storc si o felie de lamaie in suc, ii mai dau si picaturi de vitamina C, poate s-o mai intari si ea un pic si n-o mai raci.
Despre pofta de mancare, aici n-am avut probleme, ca a mancat si cand a avut febra mare. Oare-i place ce-i gatesc?
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, si eu pe aici. Ramo, multumesc pentru cafeluta, am savurat-o pe indelete.
Mira, la multi ani sotului tau! Am admirat bunatatile pregatite (interesant platoul de post), dar si cateva poze cu David. Foarte frumoasa si felicitarea.
Dependente... Pai net-ul si dulciurile. Plus cafeaua.
Princess, iti doresc mult spor la treaba. Narcisa nu prea se rusineaza, dar daca se intampla se inghesuie in mine sau in taica-su si studiaza persoana respectiva din loc sigur.
Gety, ma bucur ca v-ati odihnit.
Beatrix si Narcisa mai mananca din cand in cand covrig cu susan, mac, nu a avut nimic pana acum.
Mephala, ma bucur ca Teodor mananca mai bine.
Itzy, tare simpatica a fost papusica. La fel si Maria de Lexi, cu licuriciul ei.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
beatrix spune:
Mira, sa-ti traiasca sotul multi ani sanatos si fericit alaturi de voi!
cu asta delicatetzuri de cred si eu ca ai pacatuit! mie platoul ala de post mi-a facut cu ochiul! super felicitarea!
princess si Eric se rusineaza! las acapul in jos, se suie pe mine dra dureaza cam vreo 5-10 minute pana scaneaza el tot apoi nu mai are nici o treaba! cred ca e doar o faza!
Itzy, vezi s anu uiti sa ne raspunzi cum e mopul! oricum te trag de maneci daca uiti! nu scapi de mine!
eu dependentze nu am! as putea spune Dc-ul in sens ca fac un grafic mai arunc un ochi la voi, iau o proba mai arunc un ochi, e ca un fel de bonus cand termin ceva!
cafea, am zile cand beau, zile cand beua ceai, depinde! la fel si cu tigarile! acum n-am mai fumat de joi ca daca n-am partener, singura nu ma atrage! ce-i drept nu sunt o fumatoare inraita! al meu zice ca numai stric tigarile! daca nu iesim rar depasesc 4-5 tigari pe zi! sunt ca un fel d ebonus dupa ce adoarme eric si stam s apovetsim linistiti ce am facut peste zi!
de ciocolata, m-am lasat cred ac de vreo 5 ani! cand m-i s eface pofta mananc dar poate s atreaca si o spatamana sa nu gust desi am permanent in casa ca al meu e efectiv dependent de ea!
Eric in schimb n-are nici o treaba cu ciocalata! Daca simte in gura scuipa. Nu stiu daca v-am zis ca daca ii dua croissant cu unt il mananca tot, pe cel cu ciocolata il scuipa!
Gety, ma bucur ca ati dormit bine! eu zic sa-i faci tratamentul complet de 10 zile mai ales ca l-a voi a recidivat! oricum, intreaba si pe cineva avizat!
Lexi, imi pare rau de Maria dar chiar nu stiu ce sa zic! nici eu nu prea cred ca e de foame, paote e numai o faza, nu stiu! sper sa-si revina cat mai repede!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
GETY spune:
Mirabelac, mi-a placut cum l-ai tuns pe David! Si sa-i spui ca-i sta bine si fara breton. N-a vazut-o pe Maria cheliuta, inca.
Eu recunosc fetisoarele tuturor bucuriilor, le-am invatat pe de rost.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
3 POZE NOI CU MARIA
Beatrix, cred ca ma sa-i dau 10 zile, ca am mai avut si la sfarsitul lui februarie, si tare mi-e teama ca atunci nu i-a trecut de tot.
Si Maria se rusineaza, cred ca asa sunt copii la varsta lor, cel putin daca vede un barbat "bine" pe strada, cand e in carut, duce mainile la ochi sau in alt caz, acasa, vine si-si puna fata in jos pe genunchii mei.
Asa creste Maria Diana