Bucurii de sept-oct 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Itzy, multumesc de informatii. Am optat pt SebaMed (mi se pare o gama completa (inclusiv crema cu protectie solara si servetele), nu stiu sigur daca se gasesc toate produsele la noi, dar macar pe cele de baza le-am cumparat deja).
Si noi am observat faptul ca dintisorii ii cresc destul de greu. Noi am intrebat pediatra (mai ales ca mi se parea si ca ii trosnesc oasele). Ne-a spus ca nu este vreo probelma in acest sens, ne verifica periodic fontanela si ne-a recomandat doar Vigantol (Calciu am luat doar o singura perioada de vreo 3 luni / 10 zile pe luna iarna trecuta). Mai este vreo Bucurie care sa nu ia supliment de Calciu?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
lilina spune:
am murit de ras la povestirea lui Itzy despre arselanul de protectie pe care il poarta in geanta
si eu am fost acostata in copilarie de un aurolac si de atunci am purtat in geanta un spray paralizant pe care l-am folosit pe niste vecini de-ai mei (veneam de la bac, fusese examenul de mate, eram varza si ei s-au gandit sa se ia de mine si au intrat cu bicicleta in mine, a vrut si a doua oara dar i-am spray-at si au cazut de pe bicicleta ca mustele de pe tavan :)))))
acum ma gandeam sa-mi iau electroshoc, promit sa nu-l mai testez pe vecini (ca am numai d-aia de 80-90 de ani). chiar a vazut sotzul meu un tip de electroshoc ce seamana cu un pistol si arunca la distanta socurile....ah, ce mi-as lua unul
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
mephala30 spune:
Neatza.
Adriana, eu ii dau lunar calciu 10 zile. Si vigantol 4 picaturi, caci are fontanela mare.
week. placut!
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Buna dimi, dau eu o pt dependente
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Da o guma de mestecat nu da nimeni?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
beatrix spune:
Neatza!
Ramo, Monique, sar' mana de cafea si ceai! eu le servesc pe amandoua azi!
...si o guma de mestecat pt Mira si cine mai doreste!
...revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Monique_new spune:
Super faza cu arsenalul de prin genti. Eu inca nu m-am dotat dar tare mi-as lua un pistol. De mine inca nu s-a luat nimeni, dar daca ma vedeti cum merg pe strada singura zici ca bat pe toata lumea asa fata de acritura amNu pot sa rid singurica , sa nu zica lumea ca am luat-o razna.
Vicii: cafeluta de dimineata(daca nu beau ma doare capul), tutunul, netul si sofatul.
Lilina nu mai agresa vecinii ca nu mai ies din bloc.
Cit despre dintisori ce sa zic, la noi au iesit 2-4 odata dupa pauza o perioada.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
lilina spune:
Monique, cum e la serviciu ?
Nu-i mai agresez, dar nu ai vazut cati stau la noi pe bancuta in fata blocului. Au meeting every day.
lilina spune:
Adriana, eu i-am dat lui Vlad calciu gluconic 10 ml/zi timp de 10 zile pe luna, mai multe luni la rand, acum recunosc ca nu prea ii mai dau pt.ca nu vrea sa-l mai ia. Poate ar trebui sa-i dau alt tip de calciu, mai gustos, ca ala are un gust tare salciu
si Fier si vitamine Sanasol, 20 zile pe luna
GETY spune:
Neata si de la noi!
Ploua de azi noapte si nu se mai opreste!
Monique_new, s-au mai linistit apele la servici? Incep sa-mi aduci aminte de serviciul meu...
Cristinica, da u semn mic, mic, mic, ca eu am zis ca Daria sta pana luni inclusiv in burtica.
Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
Itzy, tare de tot faza cu luna de miere! da chiar ca esti echipata!
Adriana, Eric nu ia supliment de Ca si nici nu i-am dat vreodata!
Monique, Floricel, vine week-end-il si va asteptam s ane spuneti cum a fost prima saptamana de lucru!
Lilina, sa inteleg ca tu prinzi cel mai bine radio santz?
deci de la blocul tau transmit!
pe toate!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!