Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by Mirabelac

Lakioana si mie mi se pare ca-i cresc destul de greu dintii, ma uitam in parc la alti copii de varsta lui David sau chiar mai mici si au dinti mai mari. Asta e, o sa-i creasca, n-o sa ramana cu juma de dinte.[/font=Comic Sans MS][/b][/purple]

Cu juma de dinte auzi......Lakioana chiar zilele trecute mi-a spus Roxana01 ca i se pare ca Ana-Maria are dintii mai mari decat ai Dariei...eu nu am dat atentie la aspectul asta...dar oricum nu cred ca e vreo pb ...am vazut si copii de 5 ani cu dintisori mici ca de soricei si perfecti...noi suntem "dintosi" amandoi si poate de aceea...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inca o restanta:

Vreau totusi sa va intreb daca intentionati sa dati copiii sa practice activitati sportive, creative, artistice, de dezvoltare a personalitatii sau inteligentei? daca da...catre ce anume ii veti indruma-ghida?

Lunadu-ma pe mine ca exemplu pot sa spun da, o sa-l dau la cat mai multe activitati specifice varstei, atata timp cat nu-l vor obosi/suprasolicita sau nu-l vor determina sa puna scoala pe locul 2. Eu m-am apucat de multe inca de cand eram copil (limbi straine, dans, desen, karate, inot, patinaj, chitara, pian, volei, handbal - cam astea-mi vin in minte). Nu pot sa zic c-am avut cine stie ce "succesuri" (ca sa citez o tanara politiciana), dar fiecare activitate a avut o contributie la formarea personalitatii mele. Pot spune ca sunt ocazii in care fac impresie cu cele cateva acorduri la chitara si cantecele la pian pe care le mai stiu, iar asta a fost un plus in ochii celor din jur.

Mi-as dori ca M sa fie indreptat catre sport, mai mult decat catre o latura artistica de exemplu. Oricum, as vrea sa incerce cat mai multe activitati si sa-si dea singur seama ce i se potriveste. Dac-ar fi dupa mine, inotul e pe primul loc. Dar nici cu tenisul sau fotbalul nu mi-ar fi rusine. Sa faca orice, numai sa nu-l vad cocosat si cu ochii atintiti intr-un calculator.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by beatrix

daca tot vorbiti de dependentze, ce obsesii aveti?
eu nu suport vasele murdare in chiuveta! nu pot face nimic daca am vase in chiuveta! imi stau pe creier efectiv, nu pot dormi!

edit: am vazut-o pe Maria serioasa asteptand dupa meniu! si am uitat s ava spun referitor la dantura ca si noi suntem complectzi! asteptam maselele de la 2 ani!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Auzi nu vrei sa vii si la mine? te astepta chiuveta plina... dar eu stii ce bine dorm?...nici n-ai idee...maine dimi le spal...

Felicitari si voua pt dintuci!

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, spray paralizant am purtat si eu la mine de multe ori, dar chestii din astea sofisticate ca tine n-am avut. In schimb, de multe ori cand sunt cu tanjesc dupa o pushca.

Cum e mopul?

Ma duc la nani...noapte buna, Bucurii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
sa va spun ce mi-a facut Teodor: i-am dat un tricou, spunandu-i sa-l duca la baie, in cosul cu rufe. Initial a luat-o spre bucatarie, catre cosul de gunoi. I-am precizat: nu la bucatarie, ci la baie. Si s-a dus la baie si i-a dat drumul in wc. Apoi a inceput sa chitcaie satisfacut de treaba buna pe care a facut-o, .

cat de simpaaaaaaatic!! Ai om de baza de acum...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Sa va mai povestesc despre noi: ma nou cand face pipi, se apleaca si sta pe vine, pune mana la putza si apoi ma ia de mana, imi arata hartia igienica, rupa cate o fasie si se sterge cum bine a vazut stiu eu la cine....

Despre dependente: cafeaua si tutunul - incerc sa le las...dar fara succes, si DC --ul poate fi considerat printre dependentele mele...si betele de urechi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Meyy sunt asa de draguti de acum...iti vine sa ii mananci cu poznele lor...Iar asta cu betele de urechi cum vine...m-ai distrat tare

Tanima bravo pt progresele lui Rares...de la 12 pantalonasi la 2-3 e ceva

Lakioana numaratoarea inversa nu? mult a fost putin a ramas...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

hai ca eu tot citesc ce ati scris si mai bag cate un mesaj...ca mi-a fugit somnul...

Princess si ana-maria se rusineaza...rade strengareste si intoarce capul intr-o parte privind intr-un punct fix...si apoi se uita cu coada ochiului daca persoana mai este acolo ...spor la curatenie si tie...

Lexi eu zic ca e de foame cum ti-am spus...de ce nu incerci s anu ii mai dai fructe seara? poate o agita, o baloneaza...sau pur si simplu nu-i tin de foame...da-i o mancarica ceva...un sandwich

Gety ia sa vezi cand ti-o turui ...nu stii cum s-o mai opresti...lasa ca nu este singura...si nu e anormal...ti-am mai mai spus... are ea ritmul ei...Am vazut si pozele cu frumusica

Xandrutza

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Cum e mopul?

Ma duc la nani...noapte buna, Bucurii!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006) - campion la pozne

"Binele omis, raul comis si timpul pierdut sunt trei lucruri regretabile" - M. Cotrau

Pt tine si Beatrix ...mopul e bine-mersi la locul lui ...pt ca l-am bagat in priza si fiindca are puterea f mare mi-a ars priza... e tocmai cea pt aragaz - cuptor, plita, hota...Stiam ca nu tb pus impreuna cu masina de spalat sau altceva...dar nu ma gandeam la cuptor ...Dar asa e misto...l-am probat pe gresie si parchet...pe covor ink nu ...ca m-am enervat cu priza...

Ref la activitati...asa ma gandeam si eu...mersi pt restanta

Np buna si de la mine...pe maine...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

neata. Repede repejor va ofer un ceai verde. Cind se mai linistesc spiritele la servici citesc din urma si revin. Am intrat sa fac "prezenta"

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

si acum pt ca Monica ne-a oferit ceai, dau eu o pt dependente
mey itzy si lili vad ca va place schimbul 3. itzy ce sa zic, ai un adevarat arsenal in geanta si ai fost simpatica rau cum ti-ai pregatit tu geanta pentru luna de miere
tanima nu cred ca e lipsa de calciu, noi am facut analizele si sunt ok, doar ca pur si simplu asa greu ii ies ei dintisorii, mai bine zis maselutele. felicitari pentru progresele cu olita! mai aveti un pic si scapati de pampers.
Cristina cum esti?

pup you all!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput