Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
afibebe spune:
quote:
Originally posted by papanash
Devylla, pupici multi la printesa, sa se faca repede bine. Lasa, noi mai bem o cafea, ne reparam, ei sunt mici si sensibili, nici eu suport sa-l aud plangand, tot in brate stau cu el ziua sau noaptea, dupa caz.
Adimercedes, idem cu cremele si la noi. Eu fac eforturi foarte mari sa-i prind pampersul, nu sta o clipa locului, nici la masa.... ma plimb pe salteluta dupa el cu lingurita, daca nu-i mai dau incepe scandalul, asa ca las pe mai tarziu educatia cu statul cuminte si frumos la masa....
. in leg. cu papa, nici al meu nu se omoara dupa cartof, am incercat mai multe combinatii si de cate ori i-am pus putin cartifior, mananca mai putin.Apa nu-i dau, doar zeama de supa si ceai .apa a refuzat-o si n-am mai insistat deocamdata.
multumim pentru dedicatie, mi-a placut !
Afibebe, am dat de mesg. tau cu durerea-n gat. Vad ca mai multe ne plangem de asta, eu credeam ca la mine se trage de la tras pipa noaptea pe geam, la frig. Dar se pare ca nu, asa ca ma doctoricesc si eu acum, ca de pipa nu ma las.....
Rodica, frumos foc puiul de morosan, si camera frumoasa. Si noi avem desene pe pereti, le-a pus tati inainte de nastere, cu mult drag, ( parca simtea ca-si pregateste camera singur ) insa Andrei nu prea sta pe-acolo...
Gabitz, desenele se gasesc la raioanele pt. copii, la Auchan, Cora, megaimage.
Pinacolada, al meu e topit dupa conopida, mananca cel mai bine piureul din orice amestec care contine si conopida. N-am inteles de ce trebuie sa-i faci puiului decalotare, e mult prea mic sa i se puna diagnosticul de fimoza, te rog eu nu mai asculta toate sfaturile si povestile in legatura cu asta.
Dani, n-ai o alta formulare pt. praful ala minune ? poate-l gasim si la noi si scapam bebeii de crizele de plans.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
eu de pipa m-am lasat de mult.
sunt tentata sa ma apuc din nou insa neavand in casa imi trece iar cand ajung la magazin uit de ele.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Roxana_G spune:
Afibebe, Cristi e baiat mare si scump foc.
Papanash, am elucidat misterul. Betty a comandat. O sa incerc si eu saptamana viitoare si va spun ce si cum. Am vazut ca au si Weleda.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Erina spune:
Buna tuturor!
Am vazut poze tare frumoase cu bb-lusi care de care mai dulci si mai precoce.
Noi am iesit astazi chiar daca e urit si ploua. Sper sa nu se intoarca raceala.
Citeam postarile voastre si chiar ma intrebam daca nu e nebun medicul meu de familie ca mi-a dat Ospamox in conditiile in care Daria nu a facut febra.Oare era justificat sa dea numai pentru raluri?! Oricum cred ca schimb medicul pentru ca mi-a transmis sa merg abia saptamina viitoare cu Daria sa ii faca Infanrixul.Acum e ocupata cu retetele.
Am citit despre despre roseola infantum si dorim sanatate tuturor bb-eilor.
Papanash,lucrez un program pe calculator. La BB2 nu ma gindesc deocamdata.
Multumrsc pentru mesaj. Daria trimite pupic dulce lui Andrei atomicul (copyright Roxana).
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
afibebe spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
afibebe - wow....dar chiar ca e mare cristi!bravos!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
multumim
cristi
sunt mare
Roxana_G spune:
Maria, dar nu vrei sa spui ce ai facut de iti sta asa bine parul? Imi place si culoarea si tunsoarea si in special cum iti vine tie. Daca zici ca asa e el natural ma impusc.
Rox ,
Poze
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Afibebe, Cristi e baiat mare si scump foc.
Papanash, am elucidat misterul. Betty a comandat. O sa incerc si eu saptamana viitoare si va spun ce si cum. Am vazut ca au si Weleda.
Rox ,
Poze
multumim
ti-am scris mai devreme ca si eu am comandat produse de la babypoint si sunt ft multumita.
deja am dat drumul la comanda 2.
oricum cerealele sunt superrr.
cristi
sunt mare
papanash spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Afibebe draga mea pai am savurat de mult pozele astea...ce credeai ca le-am ratat?Frumos foc poznasul tau!!!
Deci esti multumita de Babypoint...ia sa arunc si eu o privire ca vroiam ceva de acolo
e album nou, 7 luni, e ultimul din lista.
e mare si frumos ! pupici !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
afibebe spune:
ce parere aveti?
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_RgL2MKfWTo&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_RgL2MKfWTo&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
cristi
sunt mare
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
am pus si noi poze noi.
cristi
sunt mare
super bebe cristian,da` ce tare imi place caciula lui e tare smechera,si mai ales premergatorul
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
ce parere aveti?
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_RgL2MKfWTo&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_RgL2MKfWTo&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
cristi
sunt mare
ce tare eee!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)