Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Afibebe, si eu sunt matinala ca n-am incotro...
si azi am fost treaza de la 4.45, dar n-am avut net asa ca am stat la fil. preferam o cafea, asa ca data viitoare n-o mai ratez , sper !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
afibebe spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by Roxana_G
Papanash, tu ai facut comanda la babypoint? Sim nu a facut inca, de Betty nu am dat deocamdata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
nu, am avut doar o tentativa, m-am conversat pe mail cu o doamna de acolo. si eu am retinut ca cineva a facut si a primit comanda, aveam impresia ca Sim.
Eu stiu ca Betty a facut comanda.Asa am aflat si eu de babypoint.Produsele sunt mai ieftine iar gama este ft variata.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
bikmaria spune:
buna seara ,dragi mamici ,slabuta activitate pe aici .
Va multumesc tuturor pentru laude.
ROXANA fetita mai maricica din poze este finuta mea si este o frumoasa si o vorbareata .
RODICA ce "fetita "frumoasa ai si ce camera frumoasa are
LAVINIA multa sanatate micutei .
Ma duc sa pregatesc masa pentru gasca ,sa fac baita printesei si apoi PROMIT sa fiu prezenta la schimbul 3
afibebe spune:
quote:
Originally posted by papanash
Afibebe, si eu sunt matinala ca n-am incotro...
si azi am fost treaza de la 4.45, dar n-am avut net asa ca am stat la fil. preferam o cafea, asa ca data viitoare n-o mai ratez , sper !
lasa ca si maine e o zi.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
am pus si noi poze noi.
cristi
sunt mare
gabitz78 spune:
afibebe - wow....dar chiar ca e mare cristi!bravos!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Devylla, pupici multi la printesa, sa se faca repede bine. Lasa, noi mai bem o cafea, ne reparam, ei sunt mici si sensibili, nici eu suport sa-l aud plangand, tot in brate stau cu el ziua sau noaptea, dupa caz.
Adimercedes, idem cu cremele si la noi. Eu fac eforturi foarte mari sa-i prind pampersul, nu sta o clipa locului, nici la masa.... ma plimb pe salteluta dupa el cu lingurita, daca nu-i mai dau incepe scandalul, asa ca las pe mai tarziu educatia cu statul cuminte si frumos la masa....
. in leg. cu papa, nici al meu nu se omoara dupa cartof, am incercat mai multe combinatii si de cate ori i-am pus putin cartifior, mananca mai putin.Apa nu-i dau, doar zeama de supa si ceai .apa a refuzat-o si n-am mai insistat deocamdata.
multumim pentru dedicatie, mi-a placut !
Afibebe, am dat de mesg. tau cu durerea-n gat. Vad ca mai multe ne plangem de asta, eu credeam ca la mine se trage de la tras pipa noaptea pe geam, la frig. Dar se pare ca nu, asa ca ma doctoricesc si eu acum, ca de pipa nu ma las.....
Rodica, frumos foc puiul de morosan, si camera frumoasa. Si noi avem desene pe pereti, le-a pus tati inainte de nastere, cu mult drag, ( parca simtea ca-si pregateste camera singur ) insa Andrei nu prea sta pe-acolo...
Gabitz, desenele se gasesc la raioanele pt. copii, la Auchan, Cora, megaimage.
Pinacolada, al meu e topit dupa conopida, mananca cel mai bine piureul din orice amestec care contine si conopida. N-am inteles de ce trebuie sa-i faci puiului decalotare, e mult prea mic sa i se puna diagnosticul de fimoza, te rog eu nu mai asculta toate sfaturile si povestile in legatura cu asta.
Dani, n-ai o alta formulare pt. praful ala minune ? poate-l gasim si la noi si scapam bebeii de crizele de plans.
melaniatud spune:
Afibebe draga mea pai am savurat de mult pozele astea...ce credeai ca le-am ratat?Frumos foc poznasul tau!!!
Deci esti multumita de Babypoint...ia sa arunc si eu o privire ca vroiam ceva de acolo
papanash spune:
Rox, pai nu ma mai joc, unde pleci tu si unde ma duce pe mine sotu de 1 mai !!!!!!
dar de ce nu faci tu aprovizionarea de acolo cu borcanele ? sigur pretul e mai mic !
afibebe spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Afibebe draga mea pai am savurat de mult pozele astea...ce credeai ca le-am ratat?Frumos foc poznasul tau!!!
Deci esti multumita de Babypoint...ia sa arunc si eu o privire ca vroiam ceva de acolo
pai cand le-ai vazut draguta?
acum le-am descarcat.
Da sunt super multumita si deja am pus o noua comanda.
cristi
sunt mare