Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia,ati gasit rochie de mireasa? tot am vrut sa te intreb dar am uitat :(((
am mai gasit un model super betooonnn (daca vrei poze).

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Lavinia - I-am dat si Milumil...a refuzat, apoi a papat, apoi in 2 zile si-a revenit si acum appam Humana2 ca inainte.
Si eu abia astept sa-l cantaresc la 6 luni sa vad cum stam dar cred ca nu prea bine...oricum am bucur ca si-a revenit .

Despre noi nu am dat azi noutati asa ca...
Tudor este f activ...rade,gangurestesi trage de tot ce ii pica in mana...mai nou tb sa-l plimb prin casa si sa-i vorbesc despre lucrurile pe care le vede si rade cu zgomot si se bucura si intinde manutele sa apuce...are el anumite lucruri pe care le smotoceste bine.Se rasuceste de pe burta pe spate si invers...noaptea doarme haotic...e in continua miscare ...ajunge cu capul in plasa de la patut si cu picioarele ridicate pe partea opusa.
Sta in fundulet din ce in ce mai mult,a inceput sa nu-i mai placa in scoica pt ca se ridica mai greu in fundulet asa ca il pun in scaunelul pt papa sau intre picioarele mele cu jucarii in fata.
A prins gustul statului in fundulet e clar pt ca cere din ce in ce mai mult...deci sunt mulot mai ocupata acum
Cu mancarica e f bine sa-l tina Dumnezeu asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, lui Andrei i-a scazut dupa prima zi febra. Daca persista inseamna ca e ceva viral si degeaba ii dati antibiotic sau nu este antibioticul adecvat. Numai cu antitermice o puteti tine sub control. Nu stiu de la ce are gaze, azi i-am dat iar un anumit tip de boranel si cred ca de aceea.

Lavinia, lasa ca scapati voi si de amigdalita. Dar inainte cum mai manca?

Papanash, uite ca nu intelegeam de ce e nervos Andrei, noroc ca ai zis tu de summit ca acum pricep.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, tu ai facut comanda la babypoint? Sim nu a facut inca, de Betty nu am dat deocamdata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Afibebe, am ratat cafeaua de ieri dimineata, am adormit imediat ce a adormit bebe .

Cecilia, gata, sa stai cu ochii pe el, de-acum pleaca singurel, nu stie ce-i aia frica si-o sa se catare peste tot.

Greyeras, noi ne plimbam aproape zilnic prin parcuri, cand nu mergeam la teatru sau film ne plimbam, si vara si iarna, chiar si cand aveam burtoiul mare de nu ma mai putea da jos din pat sau din masina singura, tot ieseam cate juma de ora la plimbare...de-aia a iesit puiul asa umblaret

Andries, si mie-mi faci foarte bine la tonus, ma bucur cand ai timp sa ma scrii cate ceva.

Melania, borcanase iau de regula din farmacii, e mai safe. e adevarat ca si pretul e mai mare, la mine laptele praf ( humana 2) e 70 ron

Rox, asa deci, Luceafarul.....bine ca mi-ai zis sa stiu cum poate s-o cucereasca...

Myral, la mai multi ani fericiti ! Am obs. si eu ca sucul de fructe nu-i face deloc bine la burtica, eu nu i-am mai dat de 2 zile, incercam mai tarziu.

Sabina, bravo lui Gheo. Dar Sofia ce face, i-au placut pantofiorii ?

Erina, si noi papam banana combinata cu mar ras. Succes la proiect ( BB2 ?) dar mai vino seara pe la noi ...

Bikmaria, ai reusit sa sari de dupa canapea Ingrozitoare grilele de scolarizare, ii obosesc pe bietii copii.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Moldoveanca- suna la doctor si spune-i ca face in continuare febra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana eu am facut comanda la babypoint.
Am luat cereale Hipp cu capsuni si Hipp cu pere.O cutie Milumil2 si Gris cu banane si pere.
I-am mai luat si un centru de joaca fisher price.

Am facut comanda joi si sambata seara mi-a sosit coletul.Nefiind in Sibiu l-am luat doar ieri.
Nu am platit transportul ci doar produsele.

In ceea ce priveste cerealele vreau sa zic ca le-a topit.Ce-i drept sunt super bune la gust fata de celalalte de pana acum.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by papanash

Afibebe, am ratat cafeaua de ieri dimineata, am adormit imediat ce a adormit bebe .

Cecilia, gata, sa stai cu ochii pe el, de-acum pleaca singurel, nu stie ce-i aia frica si-o sa se catare peste tot.

Greyeras, noi ne plimbam aproape zilnic prin parcuri, cand nu mergeam la teatru sau film ne plimbam, si vara si iarna, chiar si cand aveam burtoiul mare de nu ma mai putea da jos din pat sau din masina singura, tot ieseam cate juma de ora la plimbare...de-aia a iesit puiul asa umblaret

Andries, si mie-mi faci foarte bine la tonus, ma bucur cand ai timp sa ma scrii cate ceva.

Melania, borcanase iau de regula din farmacii, e mai safe. e adevarat ca si pretul e mai mare, la mine laptele praf ( humana 2) e 70 ron

Rox, asa deci, Luceafarul.....bine ca mi-ai zis sa stiu cum poate s-o cucereasca...

Myral, la mai multi ani fericiti ! Am obs. si eu ca sucul de fructe nu-i face deloc bine la burtica, eu nu i-am mai dat de 2 zile, incercam mai tarziu.

Sabina, bravo lui Gheo. Dar Sofia ce face, i-au placut pantofiorii ?

Erina, si noi papam banana combinata cu mar ras. Succes la proiect ( BB2 ?) dar mai vino seara pe la noi ...

Bikmaria, ai reusit sa sari de dupa canapea Ingrozitoare grilele de scolarizare, ii obosesc pe bietii copii.

Nici nu stii ce bucuroasa am fost cand am vazut postarea ta.
Speram sa umplem si noi cateva pagini.
Pe data viitoare.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Mamici din Bucuresti,SUMMMIT USOR VA DORESC!!!!
Da si eu cred ca suculetul de fructe nu-i prieste lui Tudor...oricum accepta rar si atunci cand bea e mai agitat, mai marait...am observat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Papanash, tu ai facut comanda la babypoint? Sim nu a facut inca, de Betty nu am dat deocamdata.

Rox ,

Poze

nu, am avut doar o tentativa, m-am conversat pe mail cu o doamna de acolo. si eu am retinut ca cineva a facut si a primit comanda, aveam impresia ca Sim.

Mergi la inceput