Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by afibebe

am pus si noi poze noi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

super bebe cristian,da` ce tare imi place caciula lui e tare smechera,si mai ales premergatorul

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

e frumos si pe albastru nu?
pai numai voi sa aveti???

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

papanash,nu stiu alta denumire,de stiam scriam sa va stiti si voi,poate il gaseati in farmacii,imi pare rau

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

papanash,nu stiu alta denumire,de stiam scriam sa va stiti si voi,poate il gaseati in farmacii,imi pare rau
afibebe e super fain,nu frumos!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

micutilor sarbatoriti astazi!

Si Miruna mea a implinit 6 lunite,nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul...Multumim celor care ne-au urat.. Fata mea vorbeste tot mai mult,pronunta ba-ba,maa si mama... de-ar tine-o DD tot asa vesela,sanatoasa si cuminte!Nici n-am pretentii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim pentru aprecieri

Eu sunt zombi, am fost la stomatologie si mi-am mai scos o masea si mi-a omorat nervi la 2( langa ea, ca sa-mi faca lucrarea).........doare si mi-e foameeeeeeeee, m-am chinuit sa mananc dar nu merge........asa ca mai astept........si Cristi asteapta........daca a facut greva la branzica........pana la 9 pas tatzi.
Azi a vorbit toata ziua, chiar ma intrebam daca nu-l doare gurita, incearca sa se ridice in picioare de cate ori are de ce sa se prinda, dovada ati vazut pozele....nu mai voia sa dea drumul la marginea patutului........dar nu face rostogoliri....pt fetele ingrijorate.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Gabriela felicitari pt. poveste!

Nana pupici lui Andrei!Ma bucur si eu de bucuria ta..

Afibebe ce mare si frumusel e Cristian!

Maria sunteti o familie frumoasa!

Mergi la inceput

Cecilia nasol cu mersul la stomatolog...si eu trebuie sa ajung sa-mi schimbe o lucrare,care mi s-a rupt de 2 saptamani,dar tot aman...mi-e o groazaaa

Poze recente cu Miruna avem aici,daca vreti sa ne vedeti:

http://good-times.webshots.com/album/562665775btIBcj?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, in cat timp au venit? Cum erau termenele de garantie?

Azi l-am testat pe Andrei cu cereale, nici gand sa pape, cat pe ce sa le vomite.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna seara!Am intrat sa dau raportul de la control cica nu avem rahitism suntem doar mai slabuta(din cauza ca s-a lungit 4 cm luna asta s-a mirat si dr ca ea lua cam 1,2 cm) si nici nu am mai urlat la doctorita a plans fff putin. Deci pediatra m-a sfatuit sa ii dau san mai rar ca sa ii fie mai foame si sa accepte mancarica, sa vedem acum ca si azi am avut succes a mancat supa crema de legume nu mult dar era dornica, sa speram ca o tine tot asa.Si tot de la doctora pt ca nu sta fff bine in fundulet (desi nu mai cade sta doar putin cocosata) sa-i dam TONOTIL N ca s-o mai intareasca. A folosit cineva asa ceva???? Am citit pe el si mi se pare ok cica sunt aminoacizi, proteine, un fel de supliment si pt anorexie.Mai revin ma striga tati la baita....Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Cecilia nasol cu mersul la stomatolog...si eu trebuie sa ajung sa-mi schimbe o lucrare,care mi s-a rupt de 2 saptamani,dar tot aman...mi-e o groazaaa

Poze recente cu Miruna avem aici,daca vreti sa ne vedeti:

http://good-times.webshots.com/album/562665775btIBcj?start=36

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

are niste ochi superbi papusa ta ,danutza,si ce tare imi place bluza ceea galbena,off off vreau si eu ptr Ebonee

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput