Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
slippers76 spune:
Buna dimineata
Nana, sunt si eu pe aici, dar munca si copiii imi omoara toata ziua. Multumesc ca te gandesti la noi. Bernix, Carpatina, Gabitz . Multumim si celor care s-au gandit la Vladutz ieri si i-au urat la multi ani.
Si sa va spun repede si despre noi. Vlad creste vazand cu ochii, imi rupe cocoasa la alea 10 kile si ceva pe care le are. Vorbeste toata ziua, se ridica in fund si mai nou si in picioare, daca are de ce se agatza. Cere atentie in continuu, mananca binisor, dar ma omoara noptile cu trezitul. De rest, copil de nota 10. Doar e al meu, nu?
Cu Miruna e alta poveste in schimb. Ma dispera! Dupa ce a trecut episodul cu diareea a facut un ulcior la ochiul drept care n-a mai spart si a trebuit rezecat, iar duminica si-a luxat glezna dreapta. Acum are piciorul ca un butuc si vanat si sta in varful patului de unde imi da ordine.
Cam asta despre noi.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slippers76 spune:
Gabitz, doamne ce dulce e Eliza! Si ce vesela! Si bucatarul merita toata lauda
Maria, ti-am admirat copiii. Sunteti cu totii niste frumosi.
Nana, Vlad doarme cu pijamalutza de bumbac subtire, din aia intreaga, cu tot cu talpica. Deci nu doarme chiar in picioarele goale. Cu mancarea nu stiu ce sa zic... Eu cred ca trebuie sa ai rabdare. Sa o iei in fiecare zi de la inceput, si sa uiti ca nici ieri nu a mancat.Vlad a mancat carne dupa aproape doua saptamani de incercari zilnice. Si cu legumele avem probleme. Are zile in care nu vrea sa se atinga de ele. Singurele la care nu discuta sunt fructele. Alea le haleste fara mofturi. Ah, uitam sa-ti spun. Scaunelul ala e tare haios si mi se pare foarte, foarte practic.
Devylla, imi pare tare rau pentru Erika. Sper sa treaca repede, sa va faceti bine.
Ramonaiani, pupam Eliza. Tinem pumnii sa fie ok piciorul.
Sim, voiam sa te intreb ceva, mai demult, dar am tot uitat. Ce steamer ai tu? Ca tu esti multumita de el. As lua si eu pentru copii. Cred ca se fac legumele mai bine la abur decat fierte in disperare.
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Si-am incalecat pe-o sa, si-am plecat in treaba mea, ca iar am o zi de-mi vine sa-mi iau campii. Va pup.
Vlad (01.09.2007)
afibebe spune:
buna dimineata voua ca la noi e tare rea.
noaptea asta Cristi ne-a trezit din sfert in sfert de ora.bietul sot e zombi rau.eu am dormit intr-o camera alaturata ca sa nu-i dau raceala.normal ca am auzit fiecare miscare.
sotul a ramas acasa.
desi i-au antibiotic temperatura ramane 39.iar durerea de gat e parca mai pronuntata.
sa vedem e abia a doua zi de tratament, poate incepe sa-si faca efectul tratamentul.
va doresc o zi minunata tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Matteo
Ebonee
David Andrei
Andrei
Andrei
la cat mai multe lunite
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Luy cum te mai simti?
Adimercedes cu placere.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Si-am incalecat pe-o sa, si-am plecat in treaba mea, ca iar am o zi de-mi vine sa-mi iau campii. Va pup.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
spor la treaba si mai intra si pe la noi.
cristi
sunt mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Aveti idee cum pot sa vad si eu niste stiri online? Ca Alex nu ma lasa deloc la TV si nici in camera ei nu sta, asa ca ma enervez la Minimax in loc sa vad si eu ce e de capul summit-ului care ne-a ametit orasul.
Nana, mi se pare super scaunelul, nu vazusem asa ceva pe aici. Cat despre sosete da, Andrei al meu doarme cu ceva in picioare, dar de regula pantalon cu botosi. El are probleme de la sosetele cu bubele lui, asa ca pun pantaloni subtirei de bumbac. Mancarea poate dura 5 min sau jumatate de ora, dupa cum are chef. De regula undeva la 15 min totusi.
Sim, si Alex a avut scaunel din acela de baie si nu il suporta.
SabinaY, imi pare tare rau de Erikuta, incredibil cate boli mai sunt si la puii nostri mici. Multa sanatate ii doresc, dupa 3 zile chiar ar trebui sa fie mai bine.
Gabitz, ai niste pui tare dulci, pe langa frumusica dulcetica ai si un bucatar frumusel.
Ana, bine ati revenit. Multa sanatate zulufatei tale, numai nazdravanii face, deh, stiu ca am si eu o atomica. Va pupam pe toti trei si va dorim numai bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Pinacolada, multumim de aprecieri. Chiar ca am un barbatoi pitic aici. E asa de serios uneori, de am impresia ca e deja la gradinita, nu un kkcios care nici nu stie sa vorbeste... Ce ai stabilit cu vacanta? Si noi o sa dam o tura prin Turcia la vara. Dar noi mergem la shopping (de acolo ne luam hainute de piele; avem noi un stilist care ne face pe comanda). Abia astept!!!!
Carpatina, eu nu imi serbez niciodata ziua de nastere. Si cine m-a sunat pe 31 sa-mi umple frigiderul de carne, a putut vedea ca am avut toata ziua telefonul inchis. Urasc anii care trec, iar ziua mea nu e altceva decat un prilej de aducere aminte in sensul asta. Dar am pentru tine un premiu de consolare. Dupa cum vezi, summitul a inceput in familia noastra...
http://good-times.webshots.com/photo/2400578610101620375ZiOulz
Bernixule, sarut manusitele pentru urari!!! Foarte frumos ca te-ai gandit la moa! Si eu te pup si iti doresc numai de bine!!!!
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Afibebe, multa sanatate. sarbatoritilor de azi
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze