Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Ati vazut ca am postat la ora 9:30, daaa??? Nana scrie undeva ziua asta mareata. Summitul sa traiasca!!! Vezi Carpatina, am scapat si eu mai devreme de la munca. Desi nu prea inteleg de ce mi-au dat liber, ca doar nu venea Bush pe scara blocului si nici nu incurcam traficul pana la coada maturii... Hihihihihi...
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
SLIPPERS o mamica cu doi pitici atomici ,imi pare rau pentru MIRUNA ,ufff ce de patanii pe capul ei cel zulufat ,saracuta ,pai daca e faultata are tot dreptul sa dea ordine ,iar despre VLAD ce pot sa zic ,bb model ,e cuminte ,papa ,are 10 kg ,bravos .
Iti urez o zi excelenta !spor la treaba .
SIM ,nu mi-ai spus cum a iesit prajitura .
AFIBEBE multa sanatate !
GABITZ am admirat comorile tale ,ELIZA este o scumpa ,iar STEFAN este un dragalas ,ce bine ca ai deja ajutoare la bucatarie .
DEVYLLA multa sanatate micutei ERIKA ,iar tie multa rabdare doua fete frumoase .
afibebe spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
neatza.
am intrat repede sa va zic ca avem poze noi.
revin dupa ce duc copilul la gradi.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sa-ti traiasca copilasii.tare frumosisunt.
oricum ai ajutor de nadejde la bucatarie.
inceputul e promitator.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
Originally posted by devylla
Erika continua sa aibe febra mare.Azi la doctor avea 39.6
E tare scancita,se trezeste,vrea in brate,ca apoi sa adoarma.Daca o pun jos plange.Mananca putin,insa bine ca mananca.Nu prea bea lichide,insa bea lapte.
Cand febra mai scade,e ceva mai vioaie.
Sper ca azi sa fie ultima zi de febra.Este ziua 3,duminica dupa-amiaza a inceput toata povestea.
Multumesc tuturor de link-uri si sfaturi referitoare la antibiotic.
Adi cand am fost luni la doctor.Medicul nu s-a putut exprima daca este sau nu roseola.La analiza sangelui leucocitele le avea dublu peste normal,de aici ingrijorarea lui si preventiv ne-a dat antibiotic.
Am renuntat sa il mai dau,de ieri.Oricum mi s-a parut deplasat sa ii de-a antibiotic,insa am crezut ca totusi ca medic cunoaste mai bine,cel putin din experienta.
In fine,acum am reusit sa o culc in patut.Azi noapte a dormit bine,s-a trezit o singura data in jur de doua,insa a linistit-o sotul.
Eu ma simt tare obosita,prin casa reusesc cu greu sa strang.Am atatea de facut,la job am ramas in urma cu munca.ASta e,sper sa o lase febra cat de curand si apoi le recuperam noi pe toate.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
multa sanatate micutei.sa se faca bine repede.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Annisia spune:
Roxana, vezi ca si Antena 3 si Realitatea Tv au editii online. www.antena3.ro si www.realitatea.net (vezi live ceea ce emit pe post)
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
LA MULTI ANI !
MATTEO de PICCAFLOR
EBONEEde DANIELLE
DAVID ANDREI de MAMI 25_7
ANDREI de PAPANASH
ANDREI de CARMENITA
sa cresteti mari ,frumosi si norocosi !
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by bernix
Ramona, cum un piciorus mai lung? Si cum de n-au observat pana acum, doar nu s-a lungit intre timp?! Sper sa fie numai o alarma falsa.
Multumesc tie si fetelor pt cuvintele de incurajare .
Intr-adevar, bebelusii nu-si tin picioarele perfect drepte, dar de cand am nascut-o, se auzea un trosnet ciudat la genunchiul piciorului drept. De-aia sunt eu mai panicata. Ortopedului i-am zis asta, si el a zis ca e normal la bebei. Numai ca am pus-o nitel in picioare (tinuta de maini) si am vazut ca nu sta dreapta cu corpul.
La controlul din luna a 2-a i-a facut echografie la sold si atunci era totul in ordine. De-aia mai o sa facem una sa putem compara deschiderea unghiului intre picioruse ( nu intrebati ce-i aia, dar scrie in carnetul copilului...)
Oricum, speram sa se refaca totul cand o merge copilul in picioare.
Si inca ceva, referitor la mersul copiilor - dr mi-a zis ca multi dintre cei care sunt pusi prematur de parinti in picioare - sau in premergator, merg pe varfuri. Si asta duce la deformarea degetelor de la picioare etc.
de papanasha Eliza (06.09.07)
Annisia spune:
Ramonaiani, hai ca m-ai speriat! Am pus copilul in picioare - sta drept si pe talpi... Deci tu nu ai confirmarea ca ar avea probleme, nu? Am inteles ca a iesit bine la echo...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gata, am fugiat cu un artist!!!
V-am spus ce vreau eu sa devina Y, cand va fi mare? Medic ginecolog, ministru de externe sau artist.... HIhihihihi.... Hai ca p-asta l-am aranjat... NEXT!!!
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Annisia, multumesc mult.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze