Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 8
brigita spune:
OAUUUUUUUUUUU! Ce mult a-ti scris de cand n-am mai intrat!
Carola sanatate la Robert
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...
Criss75 spune:
S-a scris mult, zici?
Eu am impresia ca pe aici se cam doarme.
Karola, sanatate multa si sa scapati cat mai repede de varicela.
Criss si Alex (11.05.2003)
brigita spune:
La noi la gradi e scarlatina si varicela! Sper sa scapam!Pe unde v-ati ascuns?
canuta-om-sucit spune:
'seara!!
Cum Dumnezeu e scarlatina?, nu am mai auzit de mult de boala asta.
Vreau sa va spun ca Dimitrie e bine, sanatos, am scapat de varicela asta pacatoasa, ca noi ne-am vaccinat inainte... asa ca... nu ne-am pricopsit cu ea, desi au fost cateva ocazii.
Acum ma uitam pe sonograma lui, Doamne ce mic era si scump, imi aduc aminte ca sarea ca un samburel de purumb de floricele, nu avea nici in burtica stare la fel ca si acum de altfel... de acolo vine si alintul "samburelu'"
Va las acum, ma duc sa il culc pe Sambu'
Somn usor!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by brigita
Noi suntem acasa, mi-am luat trei zile de concediu medical pentru ca Alex a inceput sa tuseasca foarte urat, am fost la doctor si mi s-a spus ca ar fi o tuse provocata de o alergie la ceva, posibil praf, la cat praf e in gradinita cum se lucreaza, nici nu ma mir. Ma sperie si pe mine varicela asta, aseara in dreptul guritei i-a aparut un punct rosu, asemanator unui cos si nu stiu ce poate fi, mai ales ca nu l-a avut toata ziua, doar aseara cand ii faceam baie l-am observat. Acum astept sa se trezeasca sa-l iau la verificat.
Week-end placut, fetelor.
brigita spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
'seara!!
Cum Dumnezeu e scarlatina?, nu am mai auzit de mult de boala asta.
Vreau sa va spun ca Dimitrie e bine, sanatos, am scapat de varicela asta pacatoasa, ca noi ne-am vaccinat inainte... asa ca... nu ne-am pricopsit cu ea, desi au fost cateva ocazii.
Acum ma uitam pe sonograma lui, Doamne ce mic era si scump, imi aduc aminte ca sarea ca un samburel de purumb de floricele, nu avea nici in burtica stare la fel ca si acum de altfel... de acolo vine si alintul "samburelu'"
Va las acum, ma duc sa il culc pe Sambu'
Somn usor!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Sa nici nu auzi! E nasoala scarlatina,mai ales ca trebuie sa stai in spital ptr. ca e ft. contagioasa,si daca nu e tratata bine pot aparea multe complicatii!Dupa cate am inteles e o infectie streptococica,debuteaza cu febra mare,rosu-n gat, de nu poate copilul manca, dureri de gat,burtica seriose,varsaturi etc.Dpa aceea apar niste pete mici,rosii.Tratament:penicilina njectabil, apoi moldamin.Cam asta ar fii. Ptr. varicela ne-am vaccinat si noi,aici nu-mi fac griji.
brigita spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by brigita
Sanatate la Alex. Nu te-ai gandit sa-l vaccinezi ptr. varicela?
Noi suntem acasa, mi-am luat trei zile de concediu medical pentru ca Alex a inceput sa tuseasca foarte urat, am fost la doctor si mi s-a spus ca ar fi o tuse provocata de o alergie la ceva, posibil praf, la cat praf e in gradinita cum se lucreaza, nici nu ma mir. Ma sperie si pe mine varicela asta, aseara in dreptul guritei i-a aparut un punct rosu, asemanator unui cos si nu stiu ce poate fi, mai ales ca nu l-a avut toata ziua, doar aseara cand ii faceam baie l-am observat. Acum astept sa se trezeasca sa-l iau la verificat.
Week-end placut, fetelor.
Camelia spune:
Buna dimineata! Va poftesc la cafeluta!
Sanatate copilasilor bolnaviori!
Aura, scarlatina e o boala frecventa!Aici e foarte raspandita.Cel putin o data pe luna apare anunt la gradinita ca au copii bolnavi de scarlatina.Se trateaza cu antibiotic si e cam asa cum a descris Brigita.Din fericire, fiica-mea n-a luat pana acum, sa nu zic intr-un ceas rau!
Fetelor, eu ma duc sa ma tund.Nu-mi doresc dar trebuie!Va rog sa-mi tineti pumnii ca aici e jale mare! Adesea ies plangand din salon!
Am fugit ca altfel pierd metroul!
brigita spune:
CAMELIA i-ti doresc sa iesi din salon multumita!
CRISS sper sa intelegi ceva din mesajul meu, vad ca m-am incurcat
canuta-om-sucit spune:
dragele mele, stiu ce e scarlatina, numai ca nu am mai auzit de mult de ea, sa se fi imbolnavit cineva de ea... totusi din cate stiu era frecventa in timpul celui de-al II-lea razboi mondial. Ma rog...