Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by olim

criss Dumnezeu sa o ierte!
si la noi a fost vreme posomorata, eu am tras o cearata cu soacra, adica i-am spus ce aveam adunat in mine de ceva timpDe ce trebuie sa fie o mama asa rea cu propriul copilSi eu is mama, dar nu o sa ma baga niciodata in viata lui Alex, cu mai mult de un sfat sau o idee, nu o sa ii planuiesc nici viata lui si nici a familiei lui
Macar pt Alex ar trebui sa fie mai buna, daca nu pt noi, obunica are si aia..............

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Olim, din pacate asa sunt soacrele. Si a mea a incercat sa se impuna insa n-a avut cu cine, eu am tinut-o la distanta si nu-i permit sa-si bage nasul in treburile mele.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici eu nu ii permit doar ca daca nu ii convine cea face o criza de inimca, trebuie chemat arafat si asa, un pic de circ

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Kover super fain ca ai gasit un servici mai aproape de casa si mai bine platit. Nu are sens sa ramai dincolo nu?.
Fetelor vroiam sa va intreb...voi cand gatiti folositi vegeta( delikat) ? daca da..de care?
Eu cand gatesc ciorbe, tocanite folosesc doar Knorr ( f putina sare ). Am si mancaruri la care pun doar sare depinde...de gust. (ciorba de salata o fac doar cu sare, sarmalele...am preferinte). Si am tot citit tampenii cum ca ar contine prostii (conservanti si minuni). Si ma uit pe pachet si nu scrie absolut nimic ca ar fi prostii. Ce parere aveti? Si in reclama spune ca sunt legume uscate.
Numai cu sare nu mai imi place mancarea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Folosesc Knorr,asta e pe gustul meu,dar ca si tine,nu la orice fel de mancare.
Ref. la intrebarea daca gatesc la restul fam., da , dar mancaruri dupa care nu ma omor! Asa e mai usor sa ma abtin.Sau mancaruri din care pot manca si eu.Problema e ca nu prea mai am idei...
Acuma mai rezist o saptamana,am slabit 5 kg, mai am vreo 2.Astea din urma merg cel mai greu.Dupa cum am zis, slabesc repede, si pun greu, spre norocul meu.
Felicitari ptr. kg pierdute si nu te lasa!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Camelia

In sfarsit mi-am terminat treburile si pot sa ma uit linistita la meci.
Kover, fain ca ai gasit job asa aproape!Bafta multa la noul loc de munca!
Eu vreau sa ma intorc acasa insa sotul meu nu vrea.In orice caz nu acuma.Suntem inca in tratative
Olim, noua nu ne surade ideea de a ne construi casa singuri pentru ca nu suntem acolo sa ne putem ocupa de treaba asta si nici n-are cine sa faca treaba asta pentru noi.Prefer o casa gata facuta ca sa vad pe ce dau banii.Mi-ar placea intr-un ansamblu rezidential, o casa noua la care sa primesc garantie etc.Deocamdata incerc doar sa ma informez cum stau lucrurile, sa vad care sunt avantajele, poate-poate imi conving jumatatea sa ne intoarcem mai repede.
Biancas eu am renuntat de multa vreme sa folosesc produse gen Vegeta.Au fost foarte multe discutii , inclusiv pe acest forum, referitoare la aceste produse.Nu mai retin detaliile insa retin foarte bine esentialul:nu sunt sanatoase.Eu asa am inteles.Acuma, fiecare face cum crede ca e mai bine.Eu am preferat sa le inlocuiesc cu produse bio.Din fericire,aici exista si asa ceva.Probabil ca sunt si in Ro , chiar am observat ca in ultima vreme au aparut si acolo tot mai multe produse bio.

Rapid, farmecul vietii.

Cart. rezidentiale sunt in Livezeni,Sancrai, ba mai nou se constr. si undeva aproape de centura. Dar am inteles ca sunt facute aiurea, din mat. ieftine,la repezeala...a da si se face cart. acolo unde a fost Foto, pe pamantul imbibat cu fel de fel de reziduri.Ma rog , eu una nu mi-as lua casa acolo.Important e ca trebuie vazut pe ce dai bani, ca la noi dupa aceea poti sa vii cu recl. nu prea esti bagat in seama.Sau nu mai exista firma respectiva...Succes la convins sotul

Mergi la inceput

Soacre, soacre...mai fetelor, eu ma inteleg bine cu a mea soacra. Adevarul e ca din prima clipa m-a respectat si am respectat-o,a stiut ca nu-i permit sa se bage in treburile fam.,deci pot sa zic ca n-am probl. de genu. Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca permite prea multe la fete, da pan la urma am zis: treaba ei, daca-i convine sa faca ce vor fetele cu ea...acuma suporta consecintele.Da nu ma pot plange, nu se baga peste deciziile mele.
CAROLA- bafta la noul job, sanatate la copii, bine ca a-ti scapat de varicela
toate muresencele, eu cred ca o sa lipsesc cateva zile,nu o sa avem calc., da poate gasesc undeva unul si mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu azi nu am avut timp de calc doar acum si am trecut sa va salut, sa va spun ca am mers sa imi fac ochelari (sapt viitoare sunt gata) si sa va spun ca iarasi nu vad bine..am ceata pe ochi si imi obosesc ochii cand stau la calc. Farmacista mi-a spus ca ochiul se vindeca f greu de la conjuctivita la unele pers si de asta nu vad eu bine. Mi-am luat Kanamicina si daca in 2 sapt nu vad nici o ameliorare merg iar la control. E f nasol ca la servici am mult de lucru si eu...vad ca naiba...parca am o perdea pe ochi. Inca asha ceva nu am mai patit.
Cu soacra? Ma inteleg de minune , Intotdeuna ne-am inteles bine. Cand am lucrat in acelasi birou era mai nasol , dar acum ca ne despart vreo 500 m ne intelegem de minune .
Maine am mult de lucru,,,poate intru sa va salut. Sper sa pot lucra ca trebuie sa termin actele la o firma.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ce liniste si pace pe aici...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

inca o tura de varicela:a erupt azi Robert.revin cind am timpmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput