Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Camelia, cartiere rezidentiale pt casa?. In livezeni este unul dar nu ii stiu denumirea. Altele nu le stiu denumirea. "rezidentiale" e un fel de a spune...sunt facute de benta si ai 5-7 mp...esti gard in gard cu vecinul. Rezidentiale pe naiba
Din scoala generala ma stiu si eu cu 0.5 la ochiul drept dar nu am purtat ochelari. 0.25 la stangul am facut acum,,,inainte aveam plan.
Acum cativa ani am fost la contol si medicul de atunci mi-a spus ca daca nu ma deranjeaza 0.5 astia sa nu imi fac ochelari. Si nu mi-am facut. Dar acum ma deranjeaza, acum vad ca prin ceata si stau de o ora la calc. Eu cred ca am altceva...imposibil sa imi fie asha ochii ca nu am ochelari . O sa merg la inca un control sa ma lamuresc.
Ochelarii ... m-ar costa doar lentilele 150 lei, ramele ...de la 100 lei in sus..am vazut si rame cu 700 lei la 1000(D&G) ...deci as vrea sa fiu sigura ca incetosarea asta a vederii e din cauza ca nu am ochelari si nu de la conjuctivita avuta.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
na'servus fetelor.da scurta e ziua!varicela noastra e pe terminate.se vindeca foarte frumos.in schimb Robert dupa 5 zile de gradi tuseste.sa va zic una buna;o sa ziceti ca-s dusa rau:luni imi dau demisia.am gasit un loc de munca la 5 minute de casa,si mai bine platit.astia o sa ma injure rau,dar ......olim:eu zic ca ar merge sa deschideti un cabinet veterinar,ca multe nu sint pe aici.dar cu problema cu soacra nu stiu ce sa zic. chestia e ca vei avea nevoie de ajutor,asa ca alege ori unde sta sora ta ori pe soacra.asta e!camelia:ai de gind sa veniti acasa?cartiere se tot fac:este unul si in Sincrai:cartierul rasaritului.bianca,olim,brigita:felicitari pt.perseverenta.mie inca nu mi-a venit ambitia de a ma apuca de cura de slabire.diana:sinteti bine?gravidutzele:????aura:Dimitrie a mai "participat" la filmari?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Biancas spune:
Kover super fain ca ai gasit un servici mai aproape de casa si mai bine platit. Nu are sens sa ramai dincolo nu?.
Fetelor vroiam sa va intreb...voi cand gatiti folositi vegeta( delikat) ? daca da..de care?
Eu cand gatesc ciorbe, tocanite folosesc doar Knorr ( f putina sare ). Am si mancaruri la care pun doar sare depinde...de gust. (ciorba de salata o fac doar cu sare, sarmalele...am preferinte). Si am tot citit tampenii cum ca ar contine prostii (conservanti si minuni). Si ma uit pe pachet si nu scrie absolut nimic ca ar fi prostii. Ce parere aveti? Si in reclama spune ca sunt legume uscate.
Numai cu sare nu mai imi place mancarea
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
bianca:eu nu folosesc delikat pt. ca sensibilul de barbatumi-o a zis ca nu-i place.iar in legatura cu ochelarii;am vrut sa te sfatuiesc la postarea anterioara(dar fiind un pic sclerozata..)sa ii porti,chiar daca iti da o senzatie de disconfort,pt. ca dioptriile + se corecteaza in timp.cele - din pacate nu(cazul meu!)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
olim spune:
camelia, de ce nu iti cumperi teren sa construiesti, eu cred ca merita mai mult, plus ca ai si teren cat vrei tu
carola, la baia mare nu merge ca sunt cabinete tari, deci tot muresu ramane pe lista.
eu folosesc secretul gustului, imia duc pungi din alea mari, si pun ain aproape tot ce gatesc, cirobe, tocanite,fripturi si imi place mult.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Criss75 spune:
Waaaw ce active ati fost azi!
Se vede ca ploua si vremea ne tine in casa.
Criss si Alex (11.05.2003)
olim spune:
la noi nu ploua dar tot nua m avut chef de nimic si nu am fost la plimbarica ziñnica, acuma ne pregatim sa mergem sa luam ceva papica
Camelia spune:
In sfarsit mi-am terminat treburile si pot sa ma uit linistita la meci.
Kover, fain ca ai gasit job asa aproape!Bafta multa la noul loc de munca!
Eu vreau sa ma intorc acasa insa sotul meu nu vrea.In orice caz nu acuma.Suntem inca in tratative
Olim, noua nu ne surade ideea de a ne construi casa singuri pentru ca nu suntem acolo sa ne putem ocupa de treaba asta si nici n-are cine sa faca treaba asta pentru noi.Prefer o casa gata facuta ca sa vad pe ce dau banii.Mi-ar placea intr-un ansamblu rezidential, o casa noua la care sa primesc garantie etc.Deocamdata incerc doar sa ma informez cum stau lucrurile, sa vad care sunt avantajele, poate-poate imi conving jumatatea sa ne intoarcem mai repede.
Biancas eu am renuntat de multa vreme sa folosesc produse gen Vegeta.Au fost foarte multe discutii , inclusiv pe acest forum, referitoare la aceste produse.Nu mai retin detaliile insa retin foarte bine esentialul:nu sunt sanatoase.Eu asa am inteles.Acuma, fiecare face cum crede ca e mai bine.Eu am preferat sa le inlocuiesc cu produse bio.Din fericire,aici exista si asa ceva.Probabil ca sunt si in Ro , chiar am observat ca in ultima vreme au aparut si acolo tot mai multe produse bio.
Criss75 spune:
Ce fac muresencele? Posomorate ca vremea?
Azi am primit si o veste proasta.
Colega mea despre care va scriam cu doua luni in urma ca are cancer, a murit azi.
Criss si Alex (11.05.2003)
olim spune:
criss Dumnezeu sa o ierte!
si la noi a fost vreme posomorata, eu am tras o cearata cu soacra, adica i-am spus ce aveam adunat in mine de ceva timpDe ce trebuie sa fie o mama asa rea cu propriul copilSi eu is mama, dar nu o sa ma baga niciodata in viata lui Alex, cu mai mult de un sfat sau o idee, nu o sa ii planuiesc nici viata lui si nici a familiei lui
Macar pt Alex ar trebui sa fie mai buna, daca nu pt noi, obunica are si aia..............