Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Kover, doar atat?
Olim te refereai la planul cu cabinetul veterinar? Sincer habar nu am...pt ca nu am animale prin zona
V-am spus ca am fost la control la oftamologie si mi-a zis medicul ca as avea nevoie de ochelari. 0.25 si 0.50 parca. Si cred ca trebuie sa m-i fac..pana acum am lalait-o dar nu mai tine. Ma dor ochii de multe ori la servici, vad ca prin ceata de multe ori, dimineata imi lacrimeaza ochii. Off. Nu stiu de ce am oroare la ochelari. Imi e ca o sa ii fac si nu o sa ii port. Acum 4 ani mi-am facut ochelari pt protectie la calc, am dat pe ei 1 mil la vremea aia si nu cred ca i-am purtat de 20 ori. Dar ma deranjeaza...vad si mai rau ei la calc decat fara.
Eu mi-am luat cina...putina branza de burduf..(de gust) si un mar mare. Maine vine sotul acasa si ma apuc de gateli ca lui nu pot sa ii dau mere de cina

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu am mancat 2 mere mai mici la cina, da am tras si o cola
am devenit dependenta de ea. daca nu beau o zi ma doare stomacu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Eu azi la servici am baut apa (de la robinet) in care mi-am stors lamaie. Am baut vreo 3 pahare.
Olim...de mult nu am mai baut Pepsi acasa...adica de cateva zile bune. De cand mi-a zis medicul sa tai sucurile...parca nu mai beau atat. La servici cred ca am baut un pahar...de plictiseala.
Azi am vazut-o pe strada pe endocrinoloaga si mi-am amintit ca mi-a zis sa notez in caiet ce mananc si sa merg cu caietul. Nu am scris ca nu vreau sa se sperie. Poate uita si nu ma intreaba.
In 10 merg la control, sunt curioasa cum imi ies analizele.
Maica-mea a fost pe aici si m-a intrebat cat am dat jos? 1-2 kg? Cica se vede la fund. Eu nu vad

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Kover, doar atat?
Olim te refereai la planul cu cabinetul veterinar? Sincer habar nu am...pt ca nu am animale prin zona
V-am spus ca am fost la control la oftamologie si mi-a zis medicul ca as avea nevoie de ochelari. 0.25 si 0.50 parca. Si cred ca trebuie sa m-i fac..pana acum am lalait-o dar nu mai tine. Ma dor ochii de multe ori la servici, vad ca prin ceata de multe ori, dimineata imi lacrimeaza ochii. Off. Nu stiu de ce am oroare la ochelari. Imi e ca o sa ii fac si nu o sa ii port. Acum 4 ani mi-am facut ochelari pt protectie la calc, am dat pe ei 1 mil la vremea aia si nu cred ca i-am purtat de 20 ori. Dar ma deranjeaza...vad si mai rau ei la calc decat fara.
Eu mi-am luat cina...putina branza de burduf..(de gust) si un mar mare. Maine vine sotul acasa si ma apuc de gateli ca lui nu pot sa ii dau mere de cina

Da de lentile de contact ce zici? Si daca tot pomeniti de suc, cred ca Pepsi e ce-mi lipseste cel mai mult!De luni nu beau decat apa plata!Da cine a scapat de 4 kg? EU DEja simt si la blugi,crapau pe mine, acum e mai bine, da mai este

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

eu nu pot sa beau pepsi numa cola, ca pepsi ma baloneaza
sa stii ca e bine sa scrii ce manaci asa am scris si eu cand mergeam la medic, ca sa isi dea semana de combinatii si ce poate influenta apetitu, ce inhiba, etc.
si eu is ochelarista, dar nu suport lentilele de contact, ca imi lacrimeaza ochii, dar nici nu m-as vedea fara ochelari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

mai fetelor, tot nu mi-ati zis nimic cu privire la planurile mele cu muresu
carola

Daca e vorba de cabinet,habar n-am.Pana nu ma vad la casa mea(cu curte)nu vreau sa aud de animale in casa,maxim un harciog,testoasa,pestisor.Neavand animale,n-am avut nevoie de servicii veterinare.Si nici nu cunosc

Mergi la inceput

apoi cred ca pica ideea, ca namurile astea de la mures
si plus de aia daca ma mut la mures o sa le am toata ziua in vizita, ca soacra s-a pensionat, poi e exact ce mi-ar trebui as fii tot prin ziare si la stirile de la ora 5 de la Pro tv, si asa Monica Dascalu e vecina lor, si ne stim bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Brigita, multumesc de pont, insa noi deja avem un jurnal, de la nasterea lui Dimitrie, in care scriem toate lucrurile pe care le face in fiecare zi

Mai fetelor, mi se pare criminala treaba asta cu trezitul la bebei, serios, mi se rupe sufletul de saracutul Dani care ar vrea sa se sature de somn. baiatul!

Bianca, tu il trezesti asa devreme ca iti impun cei de la cresa sau ca trebuie tu sa ajungi la servici?

Am fost sa il inscriu pe Dimitrie la gradi, si vreau sa va spun ca cei de acolo au fost foarte flexibili cu programul, nu e musai sa il aduc cand incepe, cand se trezeste si se simte el bine si am ramas foarte placut impresionata, pentru ca atunci cand am avut acea experienta cu cresa, de 3 zile, mama ce strambau din nas daca il aduceam cu 15-20 de minute mai tarziu.

Ah!!! Sa nu uit, suntem mari smecheri! Azi dimineata cand s-a trezit, era un pic ud pe pantaloni, ca a iesit pipi din pampers. Mama ce scandal a facut, imi arata pishh pishh, si ma tragea la baie sa il schimb. Ok! sefu, in concluzie nu-ti place sa stai pishat, dar nici la olita/wc nu vrei . Mare bandit fiu-miu! Cred ca deja incepe despampersarea !

Cam atat! Va pup!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Pai si Alex se trezeste inainte de ora 6, bine, deja e obisnuit cu programul de gradi. Noi mergem devreme ca eu am un program de la 7 - 15 (uneori nu ajung mai devreme de 7.30 dar asta e).
Oricum si noua la gradi ne-au spus ca nu primesc copii dupa ora 8.15 pentru ca la 8.30 e micul dejun si in plus trebuie cumparate gustarile si astea se comanda dimineata la prima ora.
Dar noi n-avem probleme cu trezitul de dimineata, ba mai mult si sambata, duminica imi da desteptarea la ora 6 chiar daca as mai dormi macar o ora.
In alta ordine de idei vremea asta ma dispera.
Week-end placut va doresc.

Criss si Alex (11.05.2003)

Pai daca le-as lasa sa doarma cat vor ele,n-am mai ajunge la gradi!Cam pe la 10 ar fii trezirea, pregatire pana la 11, si pe 11.30 am ajunge cumva,ca la 12 sa venim acasa.Oricum cred ca 10 ore de somn noaptea + alte 2 ore dupamasa,ajunge.Primele 5 minute dupa trezire sunt mai grele....

Mergi la inceput

Neatza eu acum m-am trezit imi beau cafeaua.... tare bine e...sa dormi atata.
Scoala aveam de la 12 dar sa inceapa fara mine. Ma apuc sa fac de mancare ca imi vine sotiorul acasa peste vreo 3 ore . Si are pofta de ciuperci la la cuptor cu cascaval . Si ar trebui sa fac si o ciorba...mi-am scos carne de pui sa pun legume si fac o ciorba mai ..."de regim".
Brigita super fain ai slabit. Eu am dat jos cam 2.5 kg. Se simt si astea dar nu am tinut atat de strict regim mai bagam si o lingurita de nutella seara. Dar e bine..daca continui asha as fi super multumita sa slabesc 5 kg pe luna. Eu sunt constipata de felul meu dupa ce am nascut...deci nici nu as avea cum sa slabesc mai repede (constipata in sensul ca daca nu merg 3 zile la wc nu ma simt balonata) . Eh.,..sper sa nu fie doar vise.... Marea prostie ca e ca trebuie sa imi schimb stilul de a gati si mi se pare o prostie . Da ma rog...astea sunt tendintele.
De lentile nu cred ca se pune problema pt ca am nevoie de ochelari doar cand stau la calc sa imi protejeze ochii. Si cand ochelarii nu sunt permanenti nu are rost sa ii porti tot timpul. Si oricum nu as suporta lentilele alea, mi-am pus o data lentile pt culoare si m-au deranjat.
Brigita...tu ai gatit familiei si tu ai mancat separat? Adica nu ai mancat? Cum ai facut? Nu poftesti sa se uiti la ei cum mananca?.
Cobor pana jos sa cumpar paine si ciuperci.
O zi frumoasa, cu toate ca e oribil afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Buna dimineata !(la mine e inca dimineata )
Brigita, nu suntem nascute in aceeasi zi, ci la o zi diferenta.Oricum, nu mai conteaza ca de cand s-a nascut Teodora ziua mea nu mai exista. La scoala nu merge inca.Abea din toamna incepem.Saptamana asta au fost inscrierile.Nu-mi venea sa cred ca ne-am inscris copilul la scoala! Ce repede trece timpul!
Biancas, si mie mi s-au prescris ochelari cand eram in liceu (+0,25 si +0,5).Trebuia sa-i port doar la scris-citit si la TV.Dupa un an de zile de purtat ochelari, mi s-a corectat vederea si n-am mai avut nevoie. Incearca si tu sa porti asa cum ti s-au prescris si poate reusesti sa scapi de ei mai repede decat crezi.
Olim, chiar aseara am vazut un reportaj la TV despre preturile imobilelor din Ro si Tg Muresul are printre cele mai mici preturi din tara (la categoria orase mari,desigur).Apropo,are cineva idee cam ce cartiere rezidentiale exista in Tg Mures si cam care ar fi bune?Am cautat info pe net dar n-am gasit mare lucru.
Cu trezitul dimineata, noi n-avem probleme.Teodora se trezeste fara probleme in jur de 7,30.Ce-i drept, seara la 8 e stingerea!
Ma duc si eu sa ma apuc de gatit.Mi-am propus sa fac azi multe si deocamdata n-am facut nimic.

Mergi la inceput