Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata....
Cum sunteti? Bine? Si noi ... maine e weekend ...vine sotul acasa ... am scoala ... dar e weekend

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
acuma ne-am trezit si ma duc sa ii fac un bibe si paoi la plimbarica de dimineata, ca de obicei
va doresc o zi scurta si un wek perfect tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Brigita, multumesc de pont, insa noi deja avem un jurnal, de la nasterea lui Dimitrie, in care scriem toate lucrurile pe care le face in fiecare zi

Mai fetelor, mi se pare criminala treaba asta cu trezitul la bebei, serios, mi se rupe sufletul de saracutul Dani care ar vrea sa se sature de somn. baiatul!

Bianca, tu il trezesti asa devreme ca iti impun cei de la cresa sau ca trebuie tu sa ajungi la servici?

Am fost sa il inscriu pe Dimitrie la gradi, si vreau sa va spun ca cei de acolo au fost foarte flexibili cu programul, nu e musai sa il aduc cand incepe, cand se trezeste si se simte el bine si am ramas foarte placut impresionata, pentru ca atunci cand am avut acea experienta cu cresa, de 3 zile, mama ce strambau din nas daca il aduceam cu 15-20 de minute mai tarziu.

Ah!!! Sa nu uit, suntem mari smecheri! Azi dimineata cand s-a trezit, era un pic ud pe pantaloni, ca a iesit pipi din pampers. Mama ce scandal a facut, imi arata pishh pishh, si ma tragea la baie sa il schimb. Ok! sefu, in concluzie nu-ti place sa stai pishat, dar nici la olita/wc nu vrei . Mare bandit fiu-miu! Cred ca deja incepe despampersarea !

Cam atat! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Brigita, foarte frumos deseneaza Timea!Sigur sunt undeva cursuri de desen.Eu cred ca merita sa o duci undeva, mai ales daca ii si place sa deseneze.Si fiica-mea adora sa deseneze, are foarte multa imaginatie si petrece ore intregi desenand.Eu credeam ca e talentata ,chiar si educatoarele mi-au spus asta dar, dupa ce am vazut desenele fetei tale nu mai sunt asa sigura. Apropo, si Teodora mea are tot 6 ani!

Rapid, farmecul vietii.

Multumesc ptr. aprecieri. Sunt ferm convinsa ca si fetita ta deseneaza frumos,mai ales daca zici ca are multa imaginatie! Si cred ca asta conteaza enorm!Timea e stangace, de fapt si cea mica,ii place sa deseneze,ii plac exercitiile de mate, logica,sa nu mai zic de puzzle. Asta asa, daca tot avem fetite" mari", sa le si "barfim"un pic. Am vazut ca sunteti nascute aproape in aceeasi zii,frumos.Apropo, Teodora merge la scoala?

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

toate muresencele.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Brigita, multumesc de pont, insa noi deja avem un jurnal, de la nasterea lui Dimitrie, in care scriem toate lucrurile pe care le face in fiecare zi

Mai fetelor, mi se pare criminala treaba asta cu trezitul la bebei, serios, mi se rupe sufletul de saracutul Dani care ar vrea sa se sature de somn. baiatul!

Bianca, tu il trezesti asa devreme ca iti impun cei de la cresa sau ca trebuie tu sa ajungi la servici?

Am fost sa il inscriu pe Dimitrie la gradi, si vreau sa va spun ca cei de acolo au fost foarte flexibili cu programul, nu e musai sa il aduc cand incepe, cand se trezeste si se simte el bine si am ramas foarte placut impresionata, pentru ca atunci cand am avut acea experienta cu cresa, de 3 zile, mama ce strambau din nas daca il aduceam cu 15-20 de minute mai tarziu.

Ah!!! Sa nu uit, suntem mari smecheri! Azi dimineata cand s-a trezit, era un pic ud pe pantaloni, ca a iesit pipi din pampers. Mama ce scandal a facut, imi arata pishh pishh, si ma tragea la baie sa il schimb. Ok! sefu, in concluzie nu-ti place sa stai pishat, dar nici la olita/wc nu vrei . Mare bandit fiu-miu! Cred ca deja incepe despampersarea !

Cam atat! Va pup!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Pai si Alex se trezeste inainte de ora 6, bine, deja e obisnuit cu programul de gradi. Noi mergem devreme ca eu am un program de la 7 - 15 (uneori nu ajung mai devreme de 7.30 dar asta e).
Oricum si noua la gradi ne-au spus ca nu primesc copii dupa ora 8.15 pentru ca la 8.30 e micul dejun si in plus trebuie cumparate gustarile si astea se comanda dimineata la prima ora.
Dar noi n-avem probleme cu trezitul de dimineata, ba mai mult si sambata, duminica imi da desteptarea la ora 6 chiar daca as mai dormi macar o ora.
In alta ordine de idei vremea asta ma dispera.
Week-end placut va doresc.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aura, tare simpatic Dimitrie cu pissh. Pe noi programul ne obliga sa il trezim asha repede. Si programul meu si al cresei. Pe usa cresei cresei este un anuntz mare si frumos: " In aceasta unitate pt buna desfasurare a activitatii...se primesc copiii pana la ora 8 " (ceva de genul...nu stiu daca am reprodus exact). Eu merg de la 8 la servici ( 8.15 ) asha ca... Cand lucram de la 8.30 il mai duceam la 8.15-8.20 dar deja copiii ceilalti erau mancati de dimineata. Si mi-am schimbat programul de servici pt Dani, acum merg pe 8 si ies la 16.
Ce metoda vrei sa aplici sa scapati de pampers? La amandoi copii meu a functionat metoda dezbracat la chiloti..sa faca pe ei sa simta .
Criss, urat program de trezire aveti. Si te trezeste si pe tine?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

intrat!citit!salutat!iesit!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

intrat!citit!salutat!iesit!

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

M-ai ametit.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, tot nu mi-ati zis nimic cu privire la planurile mele cu muresu
carola

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput