Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 18
kover spune:
,ieri si azi v-am citit,m-am uitat la pozele noi:baiat mare deja Alex,Timeea siAdrienn doua printese,iar Teodora deja e o domnisoara.noi momentan sintem sanatosi,(am ajuns acolo sa ma laud cind nu avem ceva),de miine incepe si Robert gradi.Kristian a inceput sa vorbeasca,in fiecare zi ma surprinde cu cuvinte noi.si cind ma gindesc cit am umblat cu Robert la medici,psihologi,etc..pt ca nu vorbea...iar acum e ca o melita.in schimb actiunea olita e zero:sta pe olita,se ridica si face linga.(cind a avut varicela l-am lasat fara scutec ca avea si in fundulet bubite,si ca si caii facea in mers caca,de pishu nici nu mai zic.).am zis ca am atitea sa va scriu si uite ca nu mai stiu ce am vrut...eu va pup pe toate,si stiu ca e prea devreme,dar Criss: LA MULTI ANI ,ii doresc anticipat puiului tau.sa creasca Alex mare,sanatos (ca frumos deja e...),pe toatemamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Biancas spune:
Revin de acasa cu povesti bulgaresti
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va dorim sa aveti parte de o saptamana excelenta cu multe realizari pe toate planurile
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
OanaRusu spune:
Ziua buna muresence!!
Va mai amintiti de noi?
Am o veste mare sunt in concediu - nu-mi vine sa cred
Camelia, cum sa n-aiba succes?? Tare frumoasa domnisoara ta
Carola, la flacaii tai, sa ramana cat mai sanatosi pana uitati unde sta medicul
Am fost si noi nashi sambata - ia poftiti la poze doar cateva, ca n-am reusit sa facem multe, de, ocupati ca nashii
si promitem sa fim mult mai activi!!
Oana 33+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
olim spune:
oana bine ai revenit
odihneste-te cat de mult poti si profita de concediu
ce dulce e Paul si ce carlionti frumosi aresi ce burtica avem
sa ai grija de voi mai viu dupa ce il culc pe alex
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Criss75 spune:
Bianca, bine-ai revenit acasa. Cum a fost concediul? Te asteptam sa ne povestesti. Poate se mai inteteste si aici activitatea ca ultimele zile au fosta tare linistite.
Kover, multumim de urari. Alex asteapta cu nerabdare sa "implimeasca " 5 ani. Tu ce mai faci?: Cum e noul loc de munca. Am inteles ca ai plecat de la primul loc de munca dupa scurt timp.
Oana, tare dulce nasul cel mic.
Restul fetelor pe unde sunteti?
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Multumim de aprecieri vin rar si umblu numa' dupa complimente
Cred ca vom incerca sa mergem cat e frumos pe la weekend - la groapa de nisip, Paul e fascinat de incarcat/descarcat camioane cu nisip
Prima tentativa sper sa fie maine
la muresence
Oana 34+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...am promis ca revin cu impresii despre Bulgaria.
In general a fost super, daca vremea era mai buna ar fi fost si mai frumos. Oricum am fost 3 familii asha ca nu am avut timp sa ne plictisim. Hotelul ne-a placut, mancarea la fel, camera era curata, prosoapele le schimbau zilnic, aranjau paturile, gunoiul..etc. Ce mi-a placut f mult e ca pe marginea drumului pana in Albena era plin de liliac. Tufe intregi de liliac inflorit. Chiar i-am spus lui Nelu ca daca liliacul asta era la noi demult era rupt, facut buchete si vandut in piete.
Marea era f rece, eu nu am avut curajul sa intru, de abia am intrat cu picioarele si am simtit ca raman fara aer,m in schimb nepoata, prietena, Sandra si cumnatul s-au bagat care cum au putut. Sandra si nepoata in ultima zi au facut baie in piscina de afara. Ultima zi a fost super, am venit bronzata binisor . M-am enervat ca nu am avut net, mi-am dus laptopul cu mine dar ora de net wirles era 2 E . La multe magazine si tarabe puteai platii pe langa leva si in euro sau lei .
Dani a fost in greva foamei, nu a mancat mare lucru. Si acum e tot asha, trebuie sa il prostesc sa deschida gura sa manance cate ceva. Il ia pe "nu veau" in brate si din aia nu iese. S-a facut cam "cu toane" si uneori se crizeaza cand nu ii convine ceva .Si parca in ultimul timp nu sta o clipa locului, tot timpul e in miscare...nu ma mir ca nu se ingrasa.
Am facut peste 600 poze doar eu , am pus pe net dintre ele...care mi s-au parut mai sugestive.
http://www.dropshots.com/biancas1
Vad ca pe aici a fost camn pauza...si eu care ma gandeam ca voi avea ce citi cand ma intorc.
Oana, frumoase pozele, nasul cel mic a fost super.
Olim, multumesc de aprecieri...ce bine ca voi stati la casa si iesiti cand vreti afara.
Criss, ai baiat mare deja ...impliniti 5 anisori . Cand a facut Sandra 6 ani am plans una buna constatand "cat sunt de batrana " ca am fata mare
Emycor, pediatrii buni sunt peste tot cred, depinde in ce cartier stai sa nu strabati orasul mergand la medic.
Brigita, pe unde umblii doamna? Hai mai zi cate ceva ca iti simt lipsa
Kover, lasa ca va sta si face si Kristian pe olitza. Dar numai cand va fi pregatit. Dani dintr-o data si-a dat drumul, inainte sa nu vada olitza, parca il puneam pe ace cand vroiam sa il pun pe olitza. Noi acum suntem la a doua seara de dormit fara pampers noaptea...sa vedem ce va fi...ziua deja nu mai folosim deloc pampers demult.
Aura, Diana ce mai ziceti voi? Copii sunt bine?.
Camelia, sunt mici in Germania? Sau ii prepari tu acasa?
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Pe unde sunteti fetelor?
Eram pe pagina 3 deja.