Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.

HRISTOS A INVIAT !

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

HRISTOS A INVIAT!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emycor

Ciao fetele!
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE!!!!

Este super sa intalnesti pe forum prietene dragi.....si vechi....pupici

Cat despre noi.....suntem bine....avem aproape 37 saptamani si speram sa mai stam la caldurica un pic, cel putin pana dupa sarbatori ....in rest suntem bine, avem deja 3 kg...deci suntem baieti mari.

M-am interesat de recoltarea de celule stem.......a facut cineva asta? Care este parerea voastra?

Inca o data va pup pe toate si pe copilasii vostri....

emycor36+

Felicitari ptr. "baiatul mare". Pai daca mai sta in burtica inca 3 sapt.,va avea peste 4 kg. Despre recoltarea de celule,daca as fii avut posib.(in 2001 si 2004), sigur as fii fost pro. Oricum e o sansa in plus. Daca ai posib., opteaza ptr. ,de pierdut nu pierzi nimic(eventual o suma de bani,da mai bine sa pierzi decat sa aiba nevoie).
Sarbatori fericite, savureaza bucuriile sarcinii.Sa ne dai de stire cand nasti.

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Hristos a inviat !!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

.
muresencele!
BIANCA concediu placut, distractie cat cuprinde

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cam slaba activitate...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele!!!!

puteti sa imi recomandati si mie un pediatru foarte bun? si eventual unde il gasesc......

si inca ceva.....medicul pediatru al copilului trebuie sa fie neaparat si medicul de familie.....adica...med meu de fam este si medic pediatru, asi putea sa imi iau medic pediatru separat????

multumesc :)

emycor37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by emycor

ciao fetele!!!!

puteti sa imi recomandati si mie un pediatru foarte bun? si eventual unde il gasesc......

si inca ceva.....medicul pediatru al copilului trebuie sa fie neaparat si medicul de familie.....adica...med meu de fam este si medic pediatru, asi putea sa imi iau medic pediatru separat????

multumesc :)

emycor37+

Un pediatru bun pot sa iti recomand, din fericire pana acum nu am avut prea multe probleme insa de cate ori a fost nevoie am mers la dr. Bancos Cornel la clinica de pediatrie II. Nu stiu sa aiba cabinet particular. Dar oricum e un medic foarte bun.
Medicul de familie te ia in evidenta (pe bebe mai bine zis), si pana la un an mergeam in fiecare luna la cantarit si masurat, tot medicul de familie i-a facut si vaccinurile obligatorii deci are si el rolul lui. Acum depinde si de medic...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Hristos a inviat!
Ce mai fac muresencele mele? Sper ca ati avut un Paste fericit si imbelsugat.Noi am avut noroc de o vreme superba, am pregatit impreuna cu fiica-mea oua rosii, prajituri si cozonac.Am reusit sa ajungem si la toate slujbele de la biserica unde Teodora a avut un succes deosebit imbracata asa.
Acum vrem sa sarbatorim 1 Mai , asa ca ma apuc indata sa pregatesc mititei la gratar.
Distractie placuta la toata lumea!

P.S. Emycor, un pediatru foarte bun este doamna Pop Lupu care are cabinet la Poli 2. Eu apelez la ea cand sunt in tara si este nevoie si sunt foarte multumita.Din cate stiu eu, dansa e si medic de familie.

Mergi la inceput