Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Buna seara fete dragi. Eu cam obosita cu serviciul asta...numai chef de net nu aveam. V-am citit dar chef de scris si inspiratie nu aveam.
Asa ca va pe toate si multumesc pt aprecierile pt puii mei.
Brigita, am inteles cu aprobarile alea. Nasol. Si prietena mea isi deschide firma tot de asha ceva si spera ca pana in toamna sa termine. Deci va fi ceva concurenta , deja am inteles ca este una si vizavi de liceul Papiu. Las sa fie poate scad preturile. Apropo, la ziua finului au fost vreo 10 copii si pretul era 250 lei pt 2 ore si pt ca s-a depasit cu vreo 40 min a trebuit sa plateasca 330 lei parca. Nesimtiti. Eu la Kinderland am stat aproape 4 ore si am platit 250 lei. Nah asta e.
Duminica plecam la bulgari...sper sa fie vreme faina, incep sa am emotii . Mai vb noi pana atunci...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ar trebui sa scriem zilele astea mult sa pot schimba capitolul. O saptamana nu voi fi pe acasa. Daca vreti normal
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Multumesc Criss
Dani e bolnav, are amigdalita cu febra 38.8 , a fost azi sotul la cabinet cu el si i-a dat augmentin, humex si nurofen. Daca nu face varicela pana duminica il luam cu noi.
Asta e
olim spune:
bianca, sanatate multa lui dani
si eu tot calgonit 5 in unu folosesc, si e tare bun, da saptaman asta mi s-o stricat masina, ca tot o frecat astia curentu si nu mai merge si m-am tot certat cu ei, sa vad ce zice asigurarea la casa, ca fara masina is moartaaaaa
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
lizzy spune:
va pupez si va imbratisez.[big-big hug]
timpul asta e scurt tare!!! poate acum, c-o fi si tati acasa cu noi cateva zile, voi gasi timp sa mai scriu cate putin si despre noi. sau nu sa vedem daca ne trece si bronsita, ca suntem de 1 saptamana cu tratament la ambii copii. urasc gradinita, sincer. mi-am petrecut ziua de nastere eu bolnava, ei doi si mai si
cica maine facem totusi o iesire intre prieteni sa sarbatoresc si eu cei '20' de anisori abia impliniti
daca totusi nu mai intru pe forum pana sapt viitoare,
sarbatori fericite sa aveti!!!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
brigita spune:
Sanatate la bolnaviori!
Vacanta placuta norocosilor!
SARBATORI FERICITE !
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
emycor spune:
Ciao fetele!
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE!!!!
Este super sa intalnesti pe forum prietene dragi.....si vechi....pupici
Cat despre noi.....suntem bine....avem aproape 37 saptamani si speram sa mai stam la caldurica un pic, cel putin pana dupa sarbatori ....in rest suntem bine, avem deja 3 kg...deci suntem baieti mari.
M-am interesat de recoltarea de celule stem.......a facut cineva asta? Care este parerea voastra?
Inca o data va pup pe toate si pe copilasii vostri....
emycor36+
elenuta23 spune:
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
Biancas spune:
Sarbatori fericite .