Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

fetele.
Am fost ieri de am cautat mas. de sp.Ce mi-a placut era un Indesit mare si un Electrolux mic. Ramine sa ma decid care sa fie, apoi dau comanda pe net, scap cu 15% mai ieftin. Cred ca o aleg pe cea mare ca la noi zilnic sunt ft. multe vase de spalat. Suntem 4 uneori, mai multi,gatesc zilnic asa ca...Mersi de sfaturi oricum.
BIANCA distractie placuta
CRISS mi-ar fii greu sa ma duc doar eu cu 2 copii, cred ca numai concediu n-ar fii.Cu unul m-as duce , da cu 2....e putin altfel.Ramane sa-l conving pe sot,cea ce nu cred, sau sa aleg alta destinatie, unde putem ajunge si pe 4 roti. Eu nu am prb. cu avionul,am mai fost,de fapt i-mi plac si lucr. extreme, da el....
CAMELIA multumesc ptr. sfaturi. Saritoare , ca de obicei
AURA de asemenea mersi
DIANA pe maine sa pregatesti tortul
OLIM pe unde, pe unde?
CAROLA gata cu varicela?
OANA, EMICOR mai puteti?
Un weekend placut va doresc si

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Camelia

Brigita, daca te hotarasti sa-ti iei masina de spalat vase, nu uita sa tii cont si de vesela pe care o ai in casa.Nu orice vas e permis a se spala in masina.Eu am vreo 3 servicii diverse (de masa, de cafea) pe care nu le mai folosesc decat foarte rar tocmai pt ca nu se pot spala in masina.La fel si tacamurile.Pe instructiunile de folosire scrie ca e bine sa le speli cat mai rar in masina.Intr-adevar vasele nu se spala inainte de a le baga in masina insa eu le sterg pt a inlatura orice rest de mancare.Asa nu risc sa o stric.Vasele arse obisnuiesc sa le dau inainte cu Sidol care inmoaie bine totul si abea apoi le pun in masina.E foarte utila masina atunci cand ai multe vase de spalat.In rest , se poate trai foarte bine fara ea, parerea mea.Cum la noi nu se mananca la pranz decat in WE iar seara nu mancam decat fructe (cu exceptia copilului care mananca sanatos ), nu prea se aduna vase.Asa ca la mine masina e utila cand am musafiri.
Criss, sanatate la copilas!
Biancas, Teodora a facut Varivax.Acest vaccin se poate face chiar cand boala a debutat, are efect imediat si nu necesita revaccinare.Eu am facut Varilix.Asta se face in 2 rapeluri , asa ca m-a impuns de 2 ori la interval de o luna.Oricum, eu va doresc sa nu aveti parte de varicela si sa aveti o vacanta frumoasa impreuna!
WE placut la toata lumea!

Rapid, farmecul vietii.

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Off da tampita mai sunt! Din greseala mi-a scapat!

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Brigita, Criss, Aura, Diana nu ati fost duminica trecuta in centru la Milka? Am mai intrebat asta si nimeni nu a zis nimic. Nu cred ca nu ati stiut....sau poate nu ati vazut mesajul meu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

N-am fost. Am uitat pur si simplu.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Camelia

Criss, sanatate la copilas!

Rapid, farmecul vietii.

Multumesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brigita

fetele.
Am fost ieri de am cautat mas. de sp.Ce mi-a placut era un Indesit mare si un Electrolux mic. Ramine sa ma decid care sa fie, apoi dau comanda pe net, scap cu 15% mai ieftin. Cred ca o aleg pe cea mare ca la noi zilnic sunt ft. multe vase de spalat. Suntem 4 uneori, mai multi,gatesc zilnic asa ca...Mersi de sfaturi oricum.
BIANCA distractie placuta
CRISS mi-ar fii greu sa ma duc doar eu cu 2 copii, cred ca numai concediu n-ar fii.Cu unul m-as duce , da cu 2....e putin altfel.Ramane sa-l conving pe sot,cea ce nu cred, sau sa aleg alta destinatie, unde putem ajunge si pe 4 roti. Eu nu am prb. cu avionul,am mai fost,de fapt i-mi plac si lucr. extreme, da el....
CAMELIA multumesc ptr. sfaturi. Saritoare , ca de obicei
AURA de asemenea mersi
DIANA pe maine sa pregatesti tortul
OLIM pe unde, pe unde?
CAROLA gata cu varicela?
OANA, EMICOR mai puteti?
Un weekend placut va doresc si

desene TIMEA ... ...

O masina de spalat vase mi-ar prinde tare bine si mie, pentru ca nu-mi place deloc sa spal vasele. Din pacate la mine nu incape, apartamentul nostru e destul de mic (conf.II), de fapt bucataria e foarte mica si nici vorba sa incapa o masina de spalat vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eu saptamana asta am fost cam ocupata, a fost si marius acasa, si am mai mutat lucruri prin casa, ceva normal la mine
in rest nimic nou, alex aproape sta in fundic singur, e tare cuminte, doarme bine,a re deja 9 kile
fetelor, cat despre masina de spalt vase nu ezitati, eu inainte de nunta mi-am luat un wirpool si is super multumita, consum apa mai putina, plus ca am timp pentru mine si alex decat sa spal vase
va pup pe toate si va doresc o duminica faina tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI DIANA
LA MULTI ANI FLORIILOR!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA! MULTA FERICIRE, SANATATE, TOT CE DORESTI!
Astept si o felie de tort, da una mica de tot

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput