Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

multumesc pentru urari olim
stiu ca nu am mai intrat de mult timp pe forum...dar sincer am avut o perioada de refacere dupa pierderea suferita...
am intrat azi sa vad ce mai fac muresencele mele...
la multi ani tuturor florilor

visul meu...un bebe
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

florelacri bine ai revenit la noi
chiar ma gandeam la tine acu o luna ca am fost in roqueta si poate ne-am fii putut intalni, poate imi dai mesu tau si mai povestim
o duminica faina tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

olim ti-am lasat mesaj...
o duminica placuta fetelor...

visul meu...un bebe
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

fetele cochetele, mi-a fost dor de voi

da, azi implinesc o frumoasa varsta. f0000arte rotunda.

de vreo 2-3 saptamani incoace imi tot spun: hai ca inca esti tanara, inca esti pustoaica, ce daca ai doi puradei calareti pe acasa? inca esti valabila ma uit in oglinda si ma incurajez singura, uite INCA esti femeie faina nu stiu de ce ma simteam demoralizata de trecerea asta intr-un nou deceniu.

azi uitai de gandurile gri... stau si ma vad IMPLINITA. Doamne, cat de completa sunt... mai fericita ca la nici un alt birthday... un sotz iubitor, doi copii frumosi, 4 parinti sanatosi, un job fain la orizont, prieteni putini dar buni...

si pt toate astea ma simt privilegiata...

multumesc tuturor pt urari!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bianca nu am fost w-end-ul trecut in centru. aveam vizite programate. la nasi respectiv socri. dar deseara poate dam o fuga in mall, depinde de copii...
nu de alta, dar iar sunt bolnavi, ambii tusesc si mucesc. si eu pe langa ei. e a 3-a zi deja...

aura, mura-n gura, ce model de elctrolux ai si cam cate vase intra? ca m-ar interesa, dar nu prea mare...

brigita, eu nu ma prea pricep la torturi, la bucatareala in general. plus ca (cica ) suntem la regim...

iar cheful e programat w-end-ul viitor, am doi prieteni dragi care atunci ajung acasa (locuiesc in bucuresti) si abia atunci adunam gashca din tinerete la o bauta si un tort

ce-i drept, am pus la cuptor un blat pe baza de albus (fara faina), sa vedem daca iese ceva...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Pai,d-aia ziceam ca o feliuta mica, mica... . Cauta pe site la Domo, au Electrolux mic, dar ptr. mine e prea mic.Daca comanzi online, ai un discount de 15%

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Era sa uit- LA MULTI ANI FLORIILOR!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani florilor, la multi ani Diana
Brigita, lasa tortul zi mai bine cum stai cu regimul ieri am fost si eu la onomastica finutului, azi la finea mea la cina si s-a cam dus naibii regimul. Plus ca sunt f constipata. Vineri aveam cu 4 kg mai putin dar azi deja am doar cu 3.
Diana, asta e cel mai important,...sa te simti tu implinita, iubita , fericita. Eu tin minte cand a implinit Sandra 6 ani am plans ca sunt "batrana" . Fica-mea are 1.48 inaltime si la vara 11 ani. Iar eu...mandra ca sunt o mamica tanara cu fata mare .
Esti mai tanara ca mine oricum cu 2 ani . la multi ani inca o data.
Olim, m-am uitat la poze doamne ce a crescut Alex. Si ce camera frumoasa are. E tare dulce
De azi intr-o saptamana plec in concediu sunt pe drum deja

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus si eu poze noi daca vreti sa ne vedeti.www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">AICI

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce faine poze bianca, ce imi place dani pe vacuta milka
si ce domnisoara frumaosa e sandra

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput