MAMICI DE ITALIA (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va fetelor..multumesc...

eu am primit apuntament abia pe 21 mai la cardiolog...asa ca la urgente
acum iar ma cheama datoria ..fug si revin..va multumesc tuturor..

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate fetele!
Noi santem bine , mari si mici.
Ne-am cam facut de cap am fost pe la mare si dupa mi-au sosit niste mesteri sa-mi schimbe ceve usi din casa...imi pun cu gem cu model...asa ca am avut de sters...inca nu s-a ternminat balul.
La mare super...la Follonica...chiar daca abatut vantul soare tot a fost si a mea a adormit hipnotizata de valuri.
De papat satem innebunite dupa supita cu verdure sapt asta ii introduc si carnita.

Cristina ma bucur ca a scapat cu bine...am intrat special sava ce a facut.

Dupa ce ma pun la punct cu cititul revin....

o zi buna

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

MIKUTA 4 multumim pt. complimente!

ROXALI imi zici te rog cum ai inceput cu mancarica la Sonia(in ce ordine ti-a zis sa-i dai alimentele)?Nu mai inteleg nimic cu pediatrii astia.Mie mi-a zis pediatra sa incep cu carnita de prima data,si de verduri ..doar jum. de cartof.Plus ca a zis sa nu-i dau altceva,doar brodo in fiecare zi.Nu se plictiseste saracuta sa manance tot aceeasi mancare?!

Ambra mananca f. bine,aseara a mancat tot brodo,si o para intreaga.

Fetelor imi spuneti,va rog cum sa vad pozele pe adresa comuna?

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Berarpiri binenteles ca se plictiseste.Deci,pregatesc supita din legume:dovlecel,morcov,cartof,putin sedan,frunze de spanac sau de salata lattuga.La inceput i-am pasat a pe rand toate legumele adica 2 zile i-am dat morco+supita +4 cereale sau semolino+o lingurita parmigianno+una lingurita ulei de masline sau porumb;dupa dovlecel,cartoful si dupa ce le-am testat pe toate pe rand vreo 2 zile le-am amestecat intre ele si saptamana asta voi ierbe impreuna cu legumele si o bucatica de piept pui...rept sa-ti spun doctorita a zis liofilizati,dar mie zgarba de prafurile alea...asa ca fierb carnea o pasez si o pun in borcanele la congelator si i-au in fiecare zi si decongelez si ii dau cam 1 lingurita pe zi ,treptat ,treptat mai mult.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ROXALI multumesc de raspuns.Treptat voi incepe si eu sa-i dau verduri(carne ii dau de cand a inceput sa manance),si o sa schimb si eu semolino cu faina de cereale.O sa-i dau intr-o zi una,intr-o zi alta.

SLIMATEI multumesc.

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Neata!...azi eu cafelele
Ieri mi-a venit CM si de atunci am o durere de cap si ceafa,dar mi-ai trecut putin cand am vazut ca ia iesit un dintisor dulcetici

Berarpiri am uitat sa-ti spun cai mai pun si un biscutel(fara gluten) seara in lapte ptr a o face sa oarma mai mult ...chipurile ...plus cai dau cu gel a gingiute.Cerealele si semolino mi-a spus ca pot fi cu gluten doar daca nu avea 5 luni ii puteam da din celelalte.

Va salut si o zi buna tuturor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buon giorno
Roxali-mersi de cafea
cine mai vine la o chiacchera?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

io io io

RAGAZZE???

ufff am sa raspund si eu la intrebari asha cum pot si cum imi amintesc!Ca v-am citit zilele astea dar am o stare asa mai nasoala si.. am zis ca mai bine nu scriu

Bidonsky bebelusii in burtica au programul lor!nu este o problema ca se agita noaptea si ziua doarme!Ale incepea de ex la 11 ziua si termina la 1 noaptea sa danseze...nu este o regula!

Roxali ii poti da biscuiti cu gluten ideea e ca si eu m-am ferit de ei dar eram proasta pe cuvant ideea e ca se ingrasa de la iei dar ma gandesc ca nu ii dai o cutie intreaga

berarpiri eu inca nu ii gatesc v-am zis am cateva zile mai asa... dar ii cumčpar borcanase CU: legumi e verdure, ricota, suc de roshii pentru pasta, mozzarela fuso, formagino mio, carote patate e zuchine, baby cena ala cu pui mare, si in principiu cam atat daca imi amintesc va zic.Am inceput sa ii dau baby merenda eu nu sunt deacord cu cele cu miere asa ca am cumparat de PARA cu iaurt asta doar pentru ca nu ii place para facuta de mine.

katia

mikuta te asteptam mai des pe aici!Felicitari pentru micuta printesica creshtinata si pentru petrecerea de dupa!Acu mai ai sa ii faci nunta si scapi de emotii

stefaniascz-ma nu am retinut dar ce probleme ai cu cardio??

si ash mai avea o rugaminte BERARPIRI poate nu am vazut citit etc te rogf sa ma scuzi Cat are Fetita ta??

am o durere de spate incredibila si niste nervi ca de la cer la pamant.. sper sa fie doar de la menstruatie...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!

Vad ca vorbiti de diversificare ... tot citesc in stanga si-n dreapta ... am niste emotii... o manca, n-o manca, cum reactioneaza ... ooofff ...

Sambata, daca sotul isi face timp sa stea cu fata, ma duc sa ma aranjez la par ... nu atat de frumusete, cat de nevoie. Imi cade parul in disperare ... un pumn de par la fiecare spalat, nu exagerez. Nu mai zic de periat ... o fi normal? Ma mir de unde mai am par ... noroc ca e ondulat si cu volum, pare mult, da' daca il strag am 2 fire ..

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Berarpiri-sa sti ca difera de la pediatra la altu
fiecare are ideile lui
de ex al meu la inceput zicea ca trebuie sa-i dau brodo si la amiaz si seara
dar cum s-o fac sa manince zi de zi aceeasi mincare si la prinz si la cina?
am inceput cu brodo la inceput numai zeama apoi frulam tot si puneam omogenizat de carne tot asa o lingurita parmiggiano si ulei de masline
la incepuit foloseam si eu cereale,fainile renumite dar dupa un timp nu i-au mai placut si de la 5-6 luni am inceput sa pun pasta baby si riso baby
acum maninca multe feluri darpasta in special ii place mult
am inceput sa fac eu mincaruri tot felul de gusturi ca de faceam cum zicea pediatrul cum sa manince aceeasi mincare?
incearca sa ii dai sa guste de toate si se obisnuieste cu diferite gusturi
Petcost-si eu auzeam multe ca aveam probleme cu caderea parului dupa nastere,cred ca hormonii si alaptatul face asta
incearca in farmacie poate gasesti vreun tratament
Mamii-pupici si sus cu moralul,sanatate

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput