MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 8
Berarpiri spune:
SLIMATEI sper sa fie totul bine cu micuta ta;e un ingeras pe lumea asta.Te cred ca nu ai chef de nimic,eu zic tot timpul ca daca i s-ar intampla ceva la Ambra as innebuni,dar sunt sigura ca D-zeu ne da forta sa trecem si peste asa ceva.O sa vezi ca va fi totul bine.
BIDONSKY cum merge cu somnul?Tot asa?
Si aici e urat afara,acum ploua.![]()
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
pet.cost2005 spune:
Si pe-aici ploua si-i urat ... si nu pot iesi cu fata afara.
stefi - ti-am scris si dincolo ... sa ne spui ce ai facut la dr.
mirela - pe unde umblati? Ce mai face Sara?
Noi tot asteptam iepurasul cu dintisorul ala nazdravan ... ca tare o mai mananca gingiile pe Silvia ... si se chinuie ... bine macar ca nu are febra.
corina - un sfat, daca nu te superi: scrisul cu litere mari inseamna ca te rastesti, ca te certi
... sper ca nu, ca doar nu ti-am facut nimic rau
.
Asa e ... ai cam ramas singura graviduta pe-aici, tu si cu danangie. Pardon, si ella ... Dar daca ai intrebari legate de sarcina, suntem aici sa te ajutam. Cand ai termenul? Unde vei naste, la Focsani?
Eu tocmai am savurat una bella porzione (doppia) de tiramisu'
... si ma mai mir de ce-s grasa si urata ..
Petronela si
Silvia
MIKUTA4 spune:
Buna fetelor!,
Noi sintem bine sanatoase am scapat cu botezul atit increstinarea cit si petrecerea,nu am mai intrat ca am avut si neamurile din Romania venite la botez si au fost in toatal 9 persoane deci incercati sa va imaginati ce haos si zapaceala la mine in casa dar si pe Sara,care mai de care vroiau sa o tina in brate si sa o alinte si la un moment dat mititica cind se plictisea ma cauta cu privirea si parca imi spunea "ia-ma ca nu mai pot!!!!!".Fata mea sa comportat asa de bine si a fost asa de cuminte ca toti sau mirat de ea,la restaurant a dormit tot timpul pina si la taierea tortului ea dormea,iar la biserica mi-a dormit pina in momentul cind preotul ia turnat apa sfinta pe cap.Oricum am pus poze daca vreti sa le vedeti?
Petro
tie si Silviutei si sa dea Domnul nici sa nu faca febra si sa nu sufere atunci cind ii iese dintisorul.
Raluk aveti o splendoare de fetita sa va traiasca si sa fie sanatoasa sa creasca mare si sa o fereasca bunul Dumnezeu de colicei.
Ioana te
dulce si pe Giulia si mai si.
Corina am inteles eu bine ca esti din Focsani ca si eu tot de acolo sint poate ne cunoastem,iar in privinta faptului ca esti singura
nu trebuie sa iti faci probleme ca toate am fost si ne-am ajutat cu sfaturi reciproc ca doar de asta sintem un grup nu?
Mami
multi si lui Ale si mai multi.
Berarpiri am vazut pozele voastre Ambra este o scumpete,complimente este frumoasa tare.
Stefania eu iti urez BAFTA MULTA!SI MA
la bunul Dumnezeu sa nu fie nimic si sa fie doar o alarma falsa,si Dumnezeu sa sti ca iti va proteja ingerasul sint sigura de asta 
tie si Stefaniei ce mica si dragalasa.
In rest va 

pe toate fetele fara exeptie si pe puisori vostri.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

bidonsky spune:
berarpiri- tot la fel e cu somnu.mereu pe la trei ma scol si stau treaza pana pe la 6 .In tot acest timp ma misca bebele si nu pot adormi.Apoi dorm pana pe la 9 30.
PET COST-Nu scriu cu litere mari pt ca ma rastesc sau pt ca ma cert,ci pur si simplu asa imi e mai comod.nici nu stiam ca asta inseamna.DA, stiu ca sunt cam singura
de pe aici.a nu si ella care e vecina mea.si ,fetelor nu o sa va vina sa credeti dar avem aceeasi data prezunta(in aceeasi zi) adica 1 IULIE.avem aceeasi varsta de gravidanta.
28 sapt.
a nu o sa innasc la focsani ci aici in italia la pordenone.de ce tu ai innascut la focsani??
MIKUTA 4-da sunt din focsani si eu as vrea sa ne cunoastem.dar unde stai tu in italia?A si fetelor imi explica si mie cineva cum pot sa imi pun si eu poze pe acest forum??
pet.cost2005 spune:
Neata!!
corina - mi-am imaginat ca nu stiai ce inseamna sscrisul cu litere mari, de aia am si spus. Sper ca nu te-ai suparat, nu asta a fost intentia mea.
Nu, eu nu am nascut la Focsani, am vazut la profilul tau ca esti din Fcosani de aia am intrebat ...
Poze se pot pune si aici pe forum, iti activezi albumul, dar mai comod e sa le pui pe http://www.flickr.com/ sau http://www.webshots.com/ si apoi sa-ti scrii adresa albumului la semnatura sau unde vrei tu. Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
mirela - ma bucur ca a fost cuminte pitica la botez ... hai ca poate ne vedem de Paste ... valabil si pt. stefi daca e pe faza ..
Petronela si
Silvia
katiapam spune:
Salut
am venit la cafea ![]()
Mikuta-super printesica 
sa fiti fericiti
Petcost-tare scumpa e gogosica ta,grasunica tare dulce cred ca ii pupi obrajorii incontinu 
Bidonsky-nu iti fa probleme ca esti singura graviduta care scrie,noi te ajutam cu ce stim visto ca am trecut prin faza asta
asa eram si eu nu puteam sa dorm si staeam la tv cite 3-4 ore pe noapte si ma uitam la emisiuni cu nasteri sa stiu cit mai multe sau citeam reviste,e ceva normal cred ca cam toate am avut insomnii
daca vrei schimbati la profil steagul ![]()
poze mai poti pune pe www.photobucket.com,www.hi5.com,www.onetruemedia.com
succes si asteptam pozele
Micio-cum mai e Eduard? sper ca mai bine
Mamii-nu esti la cafea.....unde umbli?
Stefa-sanatate micutei sa treaca repede raceala iar cu chestia cealalta nu te speria,si Giulia tot asa are asa s-a nascut si cu timpul trece ce va creste,pt linistea voastra du-te la un cardiolog
si spune-i ce ti-a spus pediatra si fa-i o eco
noi am facut la bambino gesł
prietena mea dell cuore care e incinta o sa aiba un baietel ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
gagici-fata mea mi se plimba prin casa cu tarcul la furat de toate
tot ce ajunge trage si sertare si etc......incepe activitatea ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
katia - da, exact, o pupacesc continuu ... si nu numai pe falcute, pe burtica, pe bulanase, pe manute ... e asa de pufoasa !!!
Bravoooooo pt. Giulia exploratoare
... zic acum, da' sa ma vad si eu cu Silvia ...
Petronela si
Silvia
katiapam spune:
petcost-asa si eu o pup peste tot
cu toate ca e slabuta nu chiar asa pufoasa
da draga tare
las ca iti vine rindul si tie ![]()
eu tre sa incep sa adun pe unde ajunge![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai