MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 7
Ginger00 spune:
Noi raportam o noapte alba....nu mai potttttttt,imi vine sa dorm ca si caii,in picioare...
Bidonsky- si eu am fost gravida cand am inceput sa scriu aici si m-am simtit chiar bine nu-ti face atatea probleme
Mamica de gemenasi smecherasi
bidonsky spune:
VA MULTUMESC FETELOR PT TOT.M-ATI FACUT SA NU MA MAI SIMT IN PLUS.
NU STIU DE CE DAR EU IL SIMT PE BEBE NUMAI NOAPTEA SI NU POT SA DORM.NICI NU POT SA MA PUN DE PE O PARTE PE ALTA CA EL INCEPE SA MISTE,DE PARCA L-AR DERANJA.
NOI NE-AM PREGATIT APROAPE CU TOT.CAND ERAU SCONTURI AM GASIT UN CARUCIOR MAI IEFTINSI L-AM CUMPARAT.AM LUAT SI PATUTUL SI CATEVE LUCRUSOARE.CAND INTRU INTR-UN MAGAZIN SI EU SI SOTULMEU NU NE PUTEM ABTINE SA NU CUMPARAM CEVA PT COPILAS.SUNT PREA FRUMOASE HAINUTELE DE COPII.DAR SINCER EU NICI NU STIU CE HAINUTE SA CUMPAR ACUM .EU INNASC TOCMAI IN IUNIE-IULIE SI O SA FIE CALD.MULTE FETE ZIC CA NICI NU TREBUIE SA CUMPAR MARIMEA DE O LUNA CA SUNT PREA MICI CI DE LA 3 LUNI SA LE POARTE MAI MULT .NICI NU STIU CE SA FAC???????????VOI CE ZICETI^?
28 SAPTAMANI DI ANDREI
katiapam spune:
Corina-eu zic ca depinde si cit o sa aiba la nastere
vezi cam cit iti spune la sfirsit,eu am avut hainite de 0 mesi si 1-3 mesi am pregatit si salopete la fel
Giulia mea e nascuta in 20 iunie,in spital eranon-stop aer conditionat ca noaptea imi era frig iar acasa o tineam destul de dezbracada cu body si un tricou sau pantaloni scurti sau rochita
cu caldurile ce sint nu-i poti imbraca cine stie ce iar noaptea ii dadeam un costumas de bumbac sau salopeta nu groase
ei simt la fel ca noi caldura
cu hainitele stiu cum e si eu asa fac vad cite ceva sinu ma abtin
sint atit de frumoase,
in oviesse sint lucruri atit de dragute
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Corina, nu lua foarte multe hainute mici, cresc destul de repede bebelusii, eventual cele de spital sa le iei pt o luna restul mai mari, eu asa am facut...in plus mai depinde si de marca, ca nu au toate aceleasi masuri...mai vezi pe parcurs cum creste bb.
Mamii, te inteleg ca te bucuri ca sta in carucior...Eduard nu vroia legat, statea in carut doar daca nu-l legam, ii dadeam o jucarie cu muzica si statea linistit...mai greu era in masina cand trebuia neaparat sa stea legat...urla, de mi-era groaza cand mergeam cu masina...nu suporta nici bretele de la salopeta, credea ca-i legat...
Katia, da chefuiti nu gluma...ce bine ca e cuminte Giulia...
Eduard este tare furios, ca-i este rau...nu vrea nimic, daca ii arat vre-un joc sau o carte le arunca, a intors masuta si scaunelul, a cerut apa sa deseneze cu acuarele si a varsat-o pe hartie...e ca dupa razboi la mine
Raluk31 spune:
Buna la toata lumea!
Eu asa,mai rarut,dar stiu ca ma intelegetiAnais imi ocupa mai toate gandurile,caci de timp nu pot sa ma plang pt ca doarme bine si jumatatea mea participa activ la ingrijirea copilului..Plus ca e mama la noi care ne scuteste de treburile casnice.Alaptez putin,am avut probleme de adaptare una la cealalta la inceput,iar acum nu prea am lapte.Completam cu Mellin 1,iar ea papa la o masa cam 110 ml - e o fomista care-si cere dreptul la biberon in gura mareIn rest,ce sa zic,ma minunez de ea cum se schimba pe zi ce trece..e o splendoare!
Eu,pe de alta parte,mi-am revenit considerabil.Nu ma mai sfarsesc dupa ce dau o tura pe afara si nici nu ma mai injunghie peste tot
Cand ma gandesc in urma,mi-e greu sa cred ca am suferit atata in urma cu abia 2 saptamani.
Corina,referitor la haine,nu te uita la nr de luni,ci la cm,pt ca depinde de la firma la firma.. fetita mea poarta in general 56 cm..a avut 51 la nastere si intre timp s-a mai lungit cu 2 cm,asa ca sta comod in ele.
Va pup pe toti,gravidute,mamici si bebei!
Mai trimit poze pe mailul comun
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Berarpiri spune:
MAMII inseamna ca eu sunt norocoasa ca dorm cate 3 ore.Sunt de acord cu tine,trebuie sa alaptez pt. binele lui Ambra,oricum ce a fost mai greu a trecut,am avut mastita,febra...Sapt. trecuta a fost mai greu,ca plangea ziua,seara si noaptea.Am incercat cu gel,dar nu o ajuta cu nimic.Cum de nu sta Ale in carucior?De mic nu a vrut sa stea?Oricum se va obisnui incet,incet.
CORINA si eu am cumparat doar hainutele pt. spital la inceput.A primit f. multe hainute Ambra,si multe nici nu am apucat sa i le dau pe ea,a crescut f. repede.Veti vedea cand va veni bb pe lume,ca prima data veti merge la raionul pt. copii,apoi veti face restul cumparaturilor(cel putin mie asa mi se intampla).
Ieri nu am mers la mare,a fost prea puternic vantul si ne ducea cu tot cu carucior.
Aseara i-am dat pt. a doua oara brodo,a mancat mai bine ca prima data,inseamna ca ii place.Acum astept cateva zile sa vad daca o ajuta brodo,ca iar are probleme cu burtica,daca nu,o sun pe pedoatra.Scuze daca va stresez cu aceeasi problema,dar sunt ingrijorata.Nu mi se pare normal sa nu faca macar o data pe zi,mai ales ca acum manenca si brodo,si fruct(un mar,sau o para).
I-am cumparat girello,a primit box,acum ii mai distrag atentia ziua cu lucruri noi,si nu plange.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
va las si eu o decafeinata ca n-am de alta...
si va spun ca ieri am fost la dr. cu fiimea... e racita..stam si combatem cu aerosol... si facem un teatru..abia in 2 daca reusim s'o tinem si sa-i facem..si plange mititica.. cred ca de asta nu dormea si nu papa bine
mai nou am descoperit ca treaba cu innegritul e de la inima... nu i s-a inchis nustiu ce orificiu.. desi nene dr. ne-a asigurat la eco ca-i normal la varsta ei...(avea 2 luni) pediatra mi-a spun ca tb sa se inchida la nastere..eu pe cine cred acum...azi voi lua o programare la un cardiolog..tineti-ne pumnii avem nevoie.. eu una numai pot de suparare..nu merita micuta mea asa ceva....
va dati seama ca nu mai am chef de nimic...nici de net ..nici de nimic..
va pup o zi buna...
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
bidonsky spune:
slimatei-MS PENTRU DECAFEINATA.O SA ITI TIN PUMNII PT CARDIOLOG DAR STAI LINISTITA SIGUR NU E CEVA GRAV.BAFTA SI SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL OK.
FETELOR-VA MULTUMESC PT. SFATURI.
SA AVETI PARTE DE O ZI PLINA DE BUCURII.CA AICI E FOARTE URAT AFARA
28 SAPT.CU ANDREI