MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 20
bidonsky spune:
katia-mie mi-au disparut toate smile-urile ,nu stiu de ce? oricum multumesc pt sfaturi o sa mai incerc.
multumesc fetelor pt sfaturi si incurajari.asta e se pare ca tre sa ma obijnuiesc cu kg in plus.
AZI VA DAU EU CAFEAUAAA.M-AM MAI UITAT PE POZE SI SUNT Tare DRAGALASI COPILASII VOSTRI.
VA PUPICI.
CORINA DE 29 SAPT CU ANDREI
katiapam spune:
Neata
Bidonsky-mersi mult de cafea
nu te preocupa ca dr zic mereu sa ne incadram in 10 kg dar cine????
crede-ma ca eu mincam normal ca inainte,mai multe fructe ca inainte dar mincare nu si nici nu aveam pofte si tot am ajuns la 17 kg si la nastere se duc 10 kg garantat,ai sa vezi,nu scazi in primele zile asa repede trebuie putin timp dar iti revii
eu cu poftele nu eram de imi zicea sotul ca din cite stie toate gravidele poftesc si ma intreba ca e normal la mine sa nu am pofte ma intreba mereu ce sa-mi ia ![]()
Daraban-bine ai revenit
chiar intrebam ieri de tine,
ce bine ca umlba singurica Delia doar e mare
acum am inceput noi cu pasii
eu o tin si ne plimbam prin casa si prin curte
in curind mereg eu in Ro cu fetita
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
mamii spune:
HIHI NEATZA
Bidonsky grazie de cafeluta !Si eu zic sa nu te stresezi prea tare cu kilogramele eu cred k am luat vreo 23 de kile eram cat un munte si bebe a ieshit sanatos voinic voios
cam cicco pero..
Daraban bine ai revenit 
fug sa fumez :D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
micio spune:
Neata!
Dana, felicitari pt fetita umblatoare...Este un pic mai greu pana invata mai bine sa mearga si sa cada, dar sunt intradevar tare scumpi
Raluca, ati scapat mai usor cu actele in cazul asta...
Bidonsky, ma bucur ca sunteti bine...
Roxali, ce haios Enrico...sa povesteasca la tot cartierul
...La vara o sa insist si eu cu olitza, cand va fi cald sa-l las in chilotei.
Ieri l-a muscat de mana un baietel la gradinita, i s-a invinetit...apoi a dat cu obrazul de marginea unei scari ca urca in patru labe si s-a dezechibibrat...incepe sa arate ca baieteii nazdravani, plin de vanatai..
katiapam spune:
Oana-numai peripetii ai cu Eduard
cum mai e cu cresa acum? mai plinge?
Berarpiri-multumesc de informatii 
Mamii-parca ziceai ca te lasi de fumat![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
cherieactiv spune:
buna!
oare cum pot sa ma numar printre voi???sunt ff fericita ca am dat de mamici in italia!!!
astept sa ma bage careva in seama..nu mai am rabdaree
gingerrr
8 sapt
ginger(ve)
cherieactiv spune:
buna!cuuum pot intra pe listuta voastra plsss??
gingerr
8 sapt
quote:
Originally posted by mamii
HIHI NEATZA
Bidonsky grazie de cafeluta !Si eu zic sa nu te stresezi prea tare cu kilogramele eu cred k am luat vreo 23 de kile eram cat un munte si bebe a ieshit sanatos voinic voioscam cicco pero..
Daraban bine ai revenit
fug sa fumez :D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
povestea nasterii lui bebitz
ginger(ve)