MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
Mami bine ca mi-ai adus aminte de geamuri...vad ca e soare asa ca ma dau la ele...tu daca ia timp binenteles ca le vezi murdare...mie mi le-a sricat un pic cel care le -a lacuit mi-a lasat dare.
Cristina mai omorat n-ai timp dai faci printesei nummai bunataturi...la pranz nu-ti manaca carnita...cum de ii dai seara fructa nu accepta supita??
Sanatate strabunici.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Berarpiri spune:
Am uitat sa va zic ca are mami fetita mare,face pe olita.Cand o vad ca incepe sa faca o pun repede pe olita.Sper ca se va invata incet,incet.
STEFANIA cum esti?
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bidonsky spune:
GATA FETELOR AM TERMINAT SI CU VIZITA ASTA.E TOTUL BINE SI CU BEBE SI CU MINE.ESTE DEJA POZITIONAT CU CAPUL IN JOS.PROBLEMA ER CA M-AM CAM INGRASAT SI CICA RISC SA MA INGRAS DE DIABET GESTATIONAL.M-A PUS LA DIETA.DA CINE STIE DACA O POT TINE CA MIE MI-E FOAME TOT TIMPUL SI NU MA POT ABTINE.MI-A TINUT O TEORIEEEEE CA M-A SIMTEAM CAT O BALENA.
EU AM PLECAT DE LA 52 KG SI ACUM AM 65.VOI CE SPUNETI E CHIAR ASA MULT?
ACUM ALT STRES PE CAP.NU DEJA ERAM AU STRESATA.OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF
SA AVETI PARTE DE O ZI BUNA.
CORINA 29 SAPTAMANI CU ANDREI
pet.cost2005 spune:
corina - mie 13 kg. nu mi se pare mult ... e o greutate medie, normala in sarcina. Si eu eram banuita de diabet gestational in sapt. 36-37 de sarcina. O analiza a glicemiei e destul ca sa afli daca e diabet gestational.
Traieste cu seninatate aceasta perioada ... e cea mai frumoasa din viata unei femei si nu te mai stresa cu mancatul, fa ce simti. Parerea mea!
corina (cealalta
) - de unde esti din Ro?
Petronela si
Silvia
katiapam spune:
Bidonsky-stai linistita nu-ti fa griji
eu la inceput aveam o doctorita schifoasa rau imi zicea la fel in total am ajuns la 17 kg dar se duc repede nu te stresa ca ramai cu ele
important e ca sinteti bine
Berarpiri-faceti progrese 
sper sa te simti mai bine si la mine au venit de azi intrusii ![]()
mersi de informatii am sa merg si eu dar nici nu stiu unde e....tot unde e inps? sau e separat?
Roxali-eu ii fac orez sau pasta cu peste si ii place mult
ce bine ca azi a mincat la prinz,mi-e o ciuda cind nu vrea offffff
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Raluk31 spune:
Ce fac fetele?
Multumim pt complimente
Degetica doarme si mai e un pic pana la masa urmatoare,asa ca am intrat sa va mai scriu.Poate intr-o buna zi imi fac timp si de povestea nasterii...
Am uitat sa va spun ca ii voi face fetei pasaport francez,ca nu se accepta sa fie trecuta in pasaportul tatalui...in conditiile astea nu mai merg la Milano,incerc sa-i fac certificatul ro de nastere in august,cand mergem pt botez...oare poate fi ridicat de bunici mai apoi?!
Corina,eu am plecat tot de la 52 (jumate)kg si am ajuns la 70..incearca totusi sa nu rontai intre mese,ca in ultimele saptamani se pune mai repede pe tine
Corina,mami de Nicolas,bine ai venit!
Cristina,ma bucur sa te mai "vad"..ce mare a crescut Giulia!
Va doresc tuturor o zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
raluca - certificatul poate fi ridicat de altcineva, daca ii faci procura persoanei respective. Da' certificatul francez dureaza mai putin de facut? Si daca are certificat francez poti sa scoti copilul din Ro?
Cand faceti botezul?
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Nu e nevoie de certificat fr,Petro,o sa aiba direct pasaport,deja a depus sotul meu actele necesare la Parma,la consulat..dureaza cam o luna pana e gata.Apoi,mai vreau sa-i fac certificatul ro,ca sa aiba si cetatenia romana.Dar pasaport ro nu mai are rost si nici s-o trec la mine...
Botezul il facem in august in tara,sa fie mai marisoara si sa poata calatori,asa ne-am gandit..ca nu vrem sa renuntam la preotul care ne-a cununat![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Berarpiri spune:
KATIAPAM aici la Pisa nu sunt in acelasi loc INAIL si INPS.
CORINA eu am ajuns inainte de nastere la 20 kg in plus.Si ginecologa mea zicea ca e prea mult,dar uite ca suntem bine,sanatoase.Mie si daca imi dadea sa tin dieta,era fara rost,pentru ca eram exagerat de pofticioasa,si tot ce vedeam imi trebuia si mie.
ANDREEA
de
-AMBRA
daraban spune:
ciao fetelor
Ne-am intors si noi pe meleagurile Italiei.
In Ro a fost bine,doar ca ne-am ales ca cate o raceala amandoua 
Acum avem multa treaba prin casa,de curatat,pt ca se simte lipsa mea de 3 saptamani.
A facut sotul curatenie,dar mai tr sa retusez si eu.
Si mai am de despachetat si din bagaje.Am avut fff multe.
Ma voi uita la pozele noi cu voi si mai scriu maine.
Corina bine ai venit.
Delia mea a inceput sa mearga singurica si e tare greu pt mine,tr sa o urmaresc non-stop,sa nu pateasca ceva.
Si asa am f putin timp liber,dar ma bucur ca merge si ea singura.
E tare draguta,merge ca si un robotel.
dana si
delia (11.03.2007)