MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
buna dimineta fetelor..va las cateva butoie cu 

cum le vreti voi decafeinate ..cu lapte fara...
eu cred ca intru intr-o usoara depresie..nu mai am chef de nik ... simt ca inebunesc si o i-au razna....nustiu cum oi iesi..dar sper bine...
asa ca raspun mai pe scurt...
cine spunea ca a nascut copilasul fara mignolo ..? alex parca?
scz daca incurc borcanerle...
am inteles ca se reface in timp(adica creste) si ca e normal.. si cica e la fel si cu inioara lui stefy .. e normal ca cate ceva sa nu se dezvolte de tot..dar pana la urma toate se rezolva..boo. om trai si om vedea....
auguri silviutza sa cresti mare si la fel de frumoasa ca pana acum.., e o dulceata
mirela
crestina!
raluca ma bucur ca ne mai spui despre voi... si stefy a inceput de timpuri cu nedormitul ziua.. cred ca e f. normal...
despre vaccin..eu una habar n-am ..ca mie nu mi-a spus nimeni ca se plateste..
eu una am plecat de capul meu la Usl..l-am facut ..si mi-a zis sa revin peste 2 luni... dar nustiu nimic de plata ..oare intr-adevar s'o plati..
ca mie nu mi-a zis nimeni nimc...booo
ioana
fetita cu "tarc"![]()
si cavalerul
eduard...sa mai vina sa ne viziteze.. ca lui stefy i s-a facut deja dor de el![]()
va
pe toate si scuzati daca nu respund la fiecare..(dar oricum imi dau seama ca lipsesc multe fete la apel)eu am o bucata neuron stricat in momentul de fata si una bucata de fetita care bolboroseste prin somn oare ce vorbeste si cu cine.. ma duc sa vad poate imi dau seama cu cinen se cearta![]()
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
am fost scurta tare nu?![]()
![]()
hai ca tot vorbin aici de una singura..parca-mi mai revin asa...![]()
![]()
pet.cost2005 spune:
stefania - nu e vorba de vaccinurile obligatorii. Alea nu se platesc. Ci de un altul, importiva meningitei care e optional, deci se platesete ... ori intreg, ori la jumate, nu stiu nici eu, vad ca depinde si de regiune. Intreaba si tu pediatra, asa cum am sa fac si eu.
Multumesc pt. auguri, la fel si voua!!!
Daaa .. sunt multe "absente" pe-aici ... poate lipsa de timp, poate alte motive ...
Mi s-a parut interesant articolul asta, dar si infiorator in acelasi timp ...
Petronela si
Silvia
micio spune:
Neata!
Stefania, multzam de cafea...alunga depresoasele, Stefy are nevoie de mami vesela, cu chef de viata...
Raluca, cam asa s.a intamplat si la noi cu somnul...pe la 3 saptamani a inceput sa mai stea si treaz...
Raluk31 spune:
Neatza la gagici!
Petro,nu sta treaza mereu,sigur ca mai doarme,dar nu ca inainte..jumatate din timp vrea sa socializeze
Dar eu ma bucur,ca inainte parca sufeream ca nu pot petrece destul timp cu ea..
Noaptea n-are treaba,mananca repede si adoarme in drum spre patut.
Stefi,incearca sa nu cazi in depresie,o sa fie bine!
Oana,ce crezi,am primit si eu dr Spock![]()
Va pup,sa aveti o zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Berarpiri spune:
Ce vreme urata!Nu mai vreau!![]()
In sfarsit avem si noi niste nopti mai linistite,asa ca sa imi revin din oboseala.
RALUCA,ti-am mai zis:esti f. norocoasa.Alaptezi la san?Daca da,atunci chiar ai o minune de fetita.Daca alaptezi aftificial,se mai intelege,ca de obicei [copilii alaptati artificial dorm mai bine noaptea.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Auguri Silviutei si multi
e o dulcica foc.
Am optat si eu ptr vaccin...mai ales ca este vorba e cea fulminanta la pitici...mai am de facut de 2 ori.
Nu cred ca cei alaptati artificial dorm mai mult...de ex a mea pitica...a seara mi-a dormit ffff bine de la 22 la 2 si de la 3 la 8.20.
Stefi incearca sa iesi din casa mai mult...poate la vreo prietena...stiu cum e mai ales ca pe mine ma termina statul in casa imi incarc mai bine bateriile la munca.
De 2 zile ma trezesc cu febra, adica de cand mi-ai revenit chestiile...cred ca am imunitate zero...am luat tachipirina si vad ca mie mai bine astazi.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Berarpiri spune:
ROXALI,eu iti spun sincer ca toti copii mici (de 1 luna-2 luni) alaptati artificial pe care ii stiu eu,dorm mult mai bine noaptea fata de copii alaptati la san.Acum,bineinteles si de copii,mai sunt si exceptii.Acum,ca are 6 luni,si Ambra doarme mai bine,dar daca stau sa ma gandesc la primele luni...nu dormea nici ziua,nici noaptea.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
mamii spune:
neatza fetelor si de la mine si multumesc de cafea stefi chiar am nevoie sunt praf de oboseala
nusu ce e cu ale de cateva nopti se trezeste incontinuu ufffam okii crapatzi de somn...
nu mai stiu cine intreba mai exact mai demult cum se imbraca copii vara!Eu pe ale din maternitate l.am imbracat intr.un body!Defapt prima lui zi mi l.au imbracat ei cu hainele mele!Apoi toata vara a stat in body si noaptea invelit cu un cercefel subtire subtire de la chicco!in vara asta il voi lasa marea majoritate a timpului doar in pampers iar noaptea intr.un body cu manecute scurte sau maieut!
Daca mai imi amintesc ceva revin am creierii varza de oboseala
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
slimatei spune:
mimi daca te multumeste cafeaua mea de ieri inseamna ca chiar stai rau...saracutza..un
-ic lui ale sa fie mai cumincior si sa lase mamic sa dormitza...
hai ca dau cafea proaspata azi ..poate va fi mai bine
frumuselul

un we placut tuturor!
va pup