MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 11
micio spune:
Katia, m-am linistit...nu pricepeam cum plimba tarcul (box)
He, he, sa te tii ca incepe distractia, pana nu-si face numarul cu sertarele nu se linisteste (pe la un an jumate i-a trecut la al meu)
Berarpiri spune:
MAMII Ambra are 6 luni,si 10 zile.Eu vroiam sa incep cu mancarica doar dupa ce implinea 6 luni,dar din cauza problemelor ei cu burtica,am inceput la 5 luni si 20 de zile sa ii dau para.Ciorbita ii dau de 5 zile,si de 2 zile imi mananca tot brodo+un fruct la cina.In rest o alaptez la san.
Multumesc pt. ,,retete'' la toate mamicile.
PET.COST. felicitari!E o scumpica Silvia.Ai grija mare,ca acum,cu rostogolitul ii intra piciorusele la patut,si se poate lovi.La Ambra i s-a intamplat,noroc ca eram prin apropiere,si am fugit repede la ea.De acum incolo nu mai au umpic de stare.
Voi ce parere aveti despre vaccinul impotriva meningitei?Nu stiu daca sa il faca Ambra sau,si trebuie sa ma decid,sa fac programare.Am auzit pareri si pro si contra...Nu stiu ce sa fac.Pediatra a zis sa-l fac,dar dupa ce am citit atatea...
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Berarpiri-nu stiu ce ai citit despre vaccin
eu l-am facut fetitei mi-a recomandat pediatrul aici unde l-am facut eu se face in 3 serii 2 am facut mai avem una luna viitoare
nu am avut deloc probleme dupa vaccin nici febra
cred ca ar trebui sa te sfatuiesti cu pediatrul fetitei ca ea stie mai bine cum e fetita ta decit sa te iei dupa povesti ca se scriu multe......
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Micio-in bo nu-i place sta cam 10-15 minute si gata
cu tarcul da acolo face descoperiri ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
katia -
din pacate e doar o impresie chestia cu slabitul
..
oana -
si multa sanatate micutului eduard
berarpiri - da, in general sunt pe faza, nu o scap din ochi ... sper sa nu faca vreo nazbatie
.
Apropo, care e numele tau ... si ce inseamna nick-ul pe care il ai?
M-am plicitisit de atata ploaie ... ma obisnuisem si eu si Silvia cu iesirile lungi ..
Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
Aaaa ... vreau si eu sa stiu despre vaccinul asta ... nu e inclus in schema obligatorie, nu? Cat costa, de unde se ia, unde se face si la ce varsta, pe cine intreb? ![]()
Petronela si
Silvia
Berarpiri spune:
PET.COST. ma numesc Andreea.Nick-ul e asa:Berar e numele de familie al sotului,si piri e prescurtarea de la pipiriga(nu am putut folosi pipiriga,ca era deja)-asa imi zicea sotul acum 8 ani cand ne-am cunoscut,ca ERAM mica si slaba.Din pacate acum sunt cu 10 kg. in plus
.Vaccinul nu e inclus in schema obligatorie.Eu stiu ca se face la USL ,si Ambra tre' sa-l faca dupa 6 luni jum.,asa a zis pediatra.
KATIAPAM trebuie sa-l cumpar eu,sau il au cei de la USL?Cat costa?
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
fetelor cu vaccinul asta depinde de zona
de exemplu aici la mine in zona unde locuisc eu mi-a dat pediatrul ticket sa-l fac i-a facut prima doza impreuna cu vaccinul de trei luni am facut asenzione la fetita pt basso redito si au fost toate gratis nu trebuie sa-l cumperi au ei acolo iar tot aici in alta zona la roma unde e Mirela acolo au zis ca il fac tot impreuna toate 3 dozele si ca trebuie sa plateasca ea jumatate
deci nu stiu ce ssa zic de ce difera chiar asa
iar apoi mi-au pus ei mereu appuntament cind sa merg pt urmatoarele si prima programare se face numai prin telefon apoi urmatoarele le fixeaza pe loc
cel mai bine intrebati pediatrul si la asl unde apartineti
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
La noi s-a mai schimbat situatia,Anais nu mai doarme toata ziua,dupa unele mese face pauze de scos sunete si uitat incolo si incoace
Nu ma asteptam asa de repede sa renunte la somnul de peste zi..la voi cum s-a intamplat?
Petro,auguri pt Silvia!
Va
si va doresc o seara buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
Neata!!!!
andreea - aha, am inteles ... sper ca nu te-a deranjat curiozitatea mea ![]()
katia - da, am sa intreb atunci dr. despre vaccin ...
raluca - nu mai doarme deloc ziua? E normal sa mai aiba si momente cand sta treaza, desi e mica ... dar oricum eu cred ca e prea devreme sa-si contureze un orar .. va mai avea variatii pana sa vezi ca are un program fix de somn, masa etc. Eu la SIlvia abia de 2-3 sapt. pot sa spun ca are program cat de cat fix ..
Noaptea te lasa sa dormi?
Petronela si
Silvia