Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Salutare!
irina, dar n-ai povestit ce frumos s-a purtat Vladut cu Sma; chiar nu ma asteptatm, o mingiia frumos pe codite, si asta fara sa-i spunem noi cev (eu ma asteptam sa o ia si sa o mute, asa cum face Miruna).
mary, miruna maninca singura de la 1 an si un pic; foarte rar ii dau eu, accidental (de exemplu cind ii cumpar ciorba la restaurant si am uitat babetica acasa). De imbracat... stie sa-si traga pantalonii; si cu bluze care se descheie in fata se mai imbraca; dar cu bluze pe git nu cred ca stie. La dezbracat nu are probleme.
Ruxandra, multa sanatate lui Matei, sa-i treaca repede degetelul. Cred ca stiu baietelul, il cheama A. si nu vorbeste romaneste, nu? Educatoarea Mirunei, v-am mai zis eu (dar nu foarte des), e de vis, nu speram sa gasesc asa ceva in Romania. Nu vreau sa te sperii cu locurile, e posibil sa mai fie la toamna, dar dau o probabilitate mica, sa zic un sub 10%.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
bunaa...Ruxi, taare rau imi pare pt degetelul lui Matei! L-am vazut sambata in parc si taaaare simpatic mai era!!
deci...noi nu ne intalnim? cu/fara copii?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Eu cu copii as putea doar in weekend, in rest sint prea obosita, nu fac fatza. Iar fara copii, in afara de joia cind am sedinte, ne putem vedea la plaza (sa-mi platesc si eu datoriile catre zina si bianca). Propuneti alta locatie?
BiuMil spune:
Plaza e fooaaarte bineee!dar si cu copiii..ne putem vedea la noi in cartier, la locul de joaca...sau in parc daca e vreme buna....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Bianca, nu stiu unde e locul de joaca, hai sa vedem ce prefera mamicile si apoi ma chinui cu harta sa-l localizez.
Zino, pe Timisoara e pustiu dimineata, coada mare e pe sensul celalalt. Trebuie sa mai gasesc un traseu bun ca sa ajung la razoare; azi am mers pe unirii si nu a fost bine, miine o iau pe marasesti.
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
Noi am fost plecati de summit la Vulcana, la casuta, a fost f. bine, Ana a stat muuuuult pe-afara. Doar ca sambata seara mi-a facut un 38 tempe fara alte simptome. Duminica n-a mai avut tempe si ieri un maxim de 37.5. Hmmm, ce sa fie? Sper sa nu fie nimic. Legat de constipatie am bombardat copilul cu tot felul de chestii alimentare purgative si in plus luam Lass Baby de o saptamana. N-a mai facut cu sange, a facut zilnic, dar tot boabe. Fetele, cat timp pot sa-i dau Lass baby d-asta? Ca se pare ca-i face destul de bine.
Am citit tot tot din urma.
Ruxandra, sa vezi aici combinatii ce-i fac eu Anei: i-am dat prune uscate inmuiate in apa si nu refuza total dar nici nu se indeasa; i-am dat sa bea apa in care au stat prunele. I-am facut si compot din prune uscate. Cu taratele n-avem succes, i-am bagat in iaurt dar le simte; am pacalit-o un pic punandu-i cereale si o jumatate de lingurita de tarate de grau, tot in iaurt. Apa in care au stat taratele n-o vrea. Evident nu ne lipsesc perele in nici o zi, dupa care bem apa. Imi exersez imaginatia in continuare. Ce mai face degetelul lui Matei?
Inaa, Mary, bine-ati revenit! Ce ma bucur ca ne-ati mai scris, se-nvioreaza treaba pe-aici!
Mary, Ana mea se dezbraca de-un pulover dar nu si de pantaloni, se descalta si se incalta singurica, de mancat asa si-asa, ciorba ii mai dau eu ca sa n-avem tot meniul pe babetica; cu toate ca uneori mananca extraordinar de frumos.
Irina, naspa cu gradi. Eu n-am mai cautat nimic ca n-am mai avut timp. Dar 35 in grupa mi se pare fabulos. La voi in zona nu s-au construit mii de gradinite in incinta scolilor generale? Ca la noi asa s-a intamplat si in scurt timp va scadea nr. copiilor din grupa la stat.
soferul familiei, tareeeeeeeeee,!!! Gasesc o singura greseala in exprimarea directoarei respective, adica de ce la singular, ce, noi avem un singur sofer al familiei?
Tonnia, deci te-ai hotarat cu gradi, bravo tie! E o alegere super buna doar ca drumul e cam lung!
Revin!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Buna dimineata!
mary, si la noi e la fel cu mancarea, mananca singur limitat, lichide ii dau eu, dar el nu e mancacios daca l-as lasa singur absolut cu 2 lingurite s-ar satura, asa ii mai dau eu inca 2. Sa, de ex, mananca deja singur in buna parte asta pt ca el rade tot ce prinde.
Cu imbracatul stam la fel, in partea de jos se imbraca, sus nu prea, se dezbraca singur.
Marinela, sanatate lui Iaris!
Kid, bine ai venit!
Eu am emotii mari cu gradinita, trebuie sa ma gandesc pe unde sa stau in zona in caz ca ma suna.
Miflore, pe unde esti?
locca spune:
Salutare
Degetul lui Matei este mai bine. Se vede cu cohiul liber si in plus a inceput sa foloseasca si mana dreapta, chestie care duminica nu s-a intamplat deloc, facea totul cu stanga. Deci cred ca am scapat.
Bianca, asa deci, ati fost in parculet aici... sau a fost Matei la voi in crangasi? Eu nu prea mai stiu pe unde circula copilul, azi l-am auzit ca ii zicea bonei ca vrea in "mogoshu" adica in moghioros, deci e posibil sa fie pe-acolo. Colinda multe parcuri, in functie de dispozitie. Noi sambata am dat o fuga la nucsoara si am zis ca e mai simplu fara copil si am convocat bona.
Mihaela, mersi. Te intrebam pt. ca in ultimul timp am si eu problema Anei, de la sarcina.
Ioana, da, este A. si nu prea vorbeste romaneste spre disperarea mamei lui. Mai, deja m-ai speriat fir-ar sa fie, cu locurile. Nasol. Dar acum mi-e greu sa-l duc acolo.
Tonnia, hai ca o sa fie bine. Ai incredere in Dinu si in educatoare!
Mary, al meu mananca singur, dar nu vrea tot timpul. De imbracat mai greu, isi mai trage pantalonii, cu dezbracatul nu-i problema, doar sa nu intalneasca niste capse de body
Eu pot la plaza in orice zi. Fara copil. Cu copil in w/e sau seara prin zona casei. Locul de joaca e ala de la pod de care zicea si Kristinutza? Nu am fost inca acolo, dar as putea si in timpul saptamanii cu matei.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
miflore spune:
Hahaha, si Ana zice ca vrea in "mogos" adica Moghioros. De obicei se plimba in week-end pe-acolo.
Am uitat sa va spun, week-end-ul trecut a fost actiune cu Itsy Bitsy in Moghioros, cu plantatul copaceilor. Noi n-am participat la concurs dar ne-am nimerit pe-acolo exact in toiul actiunii. Si fiindca erau mai multi copacei a primit si Ana unul, l-a plantat si acum merge saptamanal cu o sticla de apa sa-l ude. Are o eticheta pomisorul cu numele ei!
Si eu vreau la intalneala, plaza ma avantajeaza teribil. Si cu copil si fara.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI