Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

La cresa aici inca n-am auzit de sedinte cu parintii...

Pe vara cred ca ii scot de la cresa pe amandoi sau ii las eventual 1-2 dimineti, program scurt. Ai mei vor sa vina sa stea cu ei, si cu banii pe care ii salvam, ne facem noi concediu in ro si platim si toate biletele de avion...cel putin asa e planul.

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

netza

Vreau summit-ul inapoi . In loc sa fac 20 de min ca saptamana trecuta am facut 1 ora si 15... record absolut !

Azi ma duc si eu in vizita la o gradi...

Ieri am primit vizita Mirunei si de data asta chiar s-au jucat impreuna copii. Au fost momente in care i-am lasat singurei in camera si s-au jucat fara sa fie nevoie sa intervenim. Miruna vorbeste super frumos, clar si cu intonatie, iar Sma e o dulce si o mare exploratoare. Ca sa nu mai zic ca Vlad dint-o data a devenit foarte interesat de gradi daca i-am zis ca si Miruna se duce.

Multumesc de info legate de gradinitele din strainataturi !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

tare cu soferul familiei.

Ioana, chiar vroiam sa-ti spun de mai demult, dar acum mi-am adus aminte, ca a zis Tonnia de gradi a voastra. A fost si baietelul sefului meu la ea, vreo 2 saptamani, cat au stat in romania, el merge si in US la o gradi montessori. Sotia sefului care e romanca si cu phd in education de la stanford a fost impresionata cand i-a zis educatoarea ca ii cunoaste activitatea stiintifica, ii citise lucrarea de diploma si alte paperuri. Am ramas si eu impresionata si desi e departe de noi o sa incerc sa-l dau pe Matei la anul acolo. Sper sa fie locuri.
M-am hotarat sa-l tin acasa pana la anul, adica sa-l mai duc la club si atat, nu incerc acum nici o gradi. M-a sfatuit asa si pediatra, ca oricum e bine sa faca pauza la toamna cand vine nr. 2 si ca nu are sens sa mearga acum si sa faca pauza atunci.

Tonnia, felicitari pt. progres! Cu kk cum sta? Sau cum face? Al meu tot la "pepel" presteaza, asta e.

Meme, recuperare rapida sotului! Ce bine dorm copiii tai.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si sa va povestesc si cum ne-am distrat noi ieri pe ploaie (Kristinutza si scuze inca o data ca te-am sunat la ora aia) ... la 5 dupa-amiaza eram la medlife la camera de garda cu Matei care facuse un deget mijlociu de la mana dreapta triplu fata de stangul de la simplul fapt ca si-a zgarmat singur cu unghia pielitele .
Il durea si avea manuta fierbinte, asa ca sotul care e patit, a decis sa mergem la urgente.
Acum trebuie sa-l tin sub observatie, cu comprese si antibiotic local si daca incepe sa colecteze sa-l duc la drena. O fericire.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Of, Locca, ce nasol cu degetul! Sa incerci sa-i tai din fasa obiceiul asta, eu am tras multe de la faptul ca mi-am ros unghiile, am facut panaritii etc.
Cu Kk e Ok, prefera la wc, practic nu avem accidente si pare totul in regula. Dar o sa-l duc cu pampers la inceput la gradinita sa nu mai aiba si stresul asta.

Irina, tin pumnii! Extraordinar ca se inteleg atat de bine Vlad si Miruna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna tuturor!
Si eu am avut sedinta cu parintii saptamana trecuta la gradi
Azi dimineata tare greu a fost cu dusul la gradi, dupa weekend, a urlaaat....uffff, avem 3 luni vechime si tot urla dimineata
Ruxandra, sanatate lui Matei, ufff, e tare neplacut!Acum am vazut, deci si Mateiul presteaza kk numai in pampers, nu suntem singurii Eu sincer nu stiu cum si cand vom scapa de pampers, ce ziceati ca se castiga la concursul ala? ca suntem candidati seriosi
Ma duc sa-mi recuperez piticul urlator de la gradi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aici se plateste inscrierea la gradi/scoala la inceputul fiecarui an scolar, chiar daca nu schimbi gradinita, 180 euro a fost in cazul nostru, iar daca de exemplu nu vrei sa mai duci copilul o luna la gradi- cum ma batea pe mine gandul sa fac-, esti obligat sa platesti gradi normal( fara mancare) altfel pierzi locul, si trebuie sa platesti din nou inscriereaFrumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza dupa amiaz!

Nu imi vad capul de treburi, acum ca summit-ul s-a sfarsit si vacanta mea s-a dus...a fost frumos de summit, nu am stat sa vad strazile goale in Bucuresti, am fost la munte unde am papat si am dormit pe saturate!
Offf, ce vremuri bune!

Si acum ce vad? Vorbiti de soferii familiilor? Am noroc ca al meu e la piata, menajera face mancare, bona ii canta in germana Alexandrei si sotul e la florarie sa imi aleaga niste orhidee Sac!

In fine, am inceput sa aberez.
Ma bucur sa vad fete dragi si "disparute" o perioada! Mary, Meme si Innaa, astept mai des vesti, da?

Valen, fug sa votez.

Uff, am uitat sa va spun, a reusit al meu sot sa rupa carutul Alexandrei, acela bengos, la munte, impingand cu spor peste niste bolovani (i-a rupt manerul de tot). Cu un ochi plang (ca era frumos si avea si landou pentru nou nascuti) si cu un ochi rad ca am motiv de shopping pentru un nou carut pentru bebe 2. L-am carat si pe cel vechi inapoi acasa si tatal responsabil vrea sa faca poze la carut/ manerul rupt si sa le trimit eu pe mail la aia de la care l-am cumparat (din Anglia) sa ne ofere solutii de reparatii (cred ca a innebunit). Ma duc sa mai prospectez piata carucioarelor mai bine...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Dragele mele, va rog frumos nu ne scoateti din competitia cu pampersii...suntem candidati de temut.Copilul asta a spus o singura data in viata lui ca vrea la baie
In rest ....e ok, putin mucos din cauza de temperaturi schimbatoare, dar sa speram ca ii va trece repede.Ce ma ingrijoreaza pe mine este sa nu faca iarasi otita, ca saptamana asta avem iarasi programare la ORL-ist si daca nu e retras lichidul din ureche ne programeaza pr operatie, ceea ce pe mine ma sperie foarte tare.
La subiectul gradinite v-a raspuns Cristina cum e aici, noua ne place chiar daca la Iaris la gradi, fiind in milieu familial e putin diferit fata de gradinitele mari, adika si noi daca plecam in vacante trebuie sa platim pt zilele in care lipsim, daca e bolnav la fel....daca educatoarea isi ia concediu 2 sapt noi tot platim chiar daca copilul sta acasa..dar nu ma mai deranjaza atat de tare ca la inceput, am mai auzit cazuri, deci e o normalitate atata timp cat cineva le permite asta, desi ca parinte te urci pe pereti sa platesti 2 persoane timp de doua saptamani in care educatoarea se distreaza in concediul propriu, adik si pe ea si pe altcineva sa stea cu copilul tau in caz ca muncesti.Deocamdata nu a fost cazul,dar in vara suntem anuntati ca gradinita e deschisa dar este doar asistenta care va sta cu 6 copii maxim si prin rotatie trebuie sa ne luam si noi vacanta ...a trece cumva si asta, pana prindem noi un loc intr-o gradinita mare....e bine si asa.
Va pup, ma duc sa ma pregatesc de scoala, mai este un pic si vine vacanta, cand vad soare numai la asta ma gandesc.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: in ce masura mananca si se imbraca singuri piticii vostri?
Azi educatoarea mi-a spus ca se vede dupa cum mananca Andrei acolo, ca eu inca ii mai dau sa manance, si ca ar trebui sa-l las singur. E adevarat, ii dau eu sa manance doar ciorba/supa de la pranz, ca altfel risca sa ramana nemancat plus ca da totul pe jos/haine si recunosc ca din comoditate ii dau eu, dar la celelalte mese il las singur.
Iar de imbracat nu se imbraca singur cu nimic, doar se incalta, in schimb se dezbraca si descalta singur cu succes si rapiditate

Mergi la inceput