Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)
Raspunsuri - Pagina 10
b_irina_c spune:
salutare...
Eu am vazut juma' de gradi ieri, caci la 4.10 m-au sunat sa-mi spuna ca nu ne mai putem vedea la 4.30... M-am dus totusi sa vad locati chiar daca n-am vb cu educatoarea... Ne mai incercam norocul miercuri.
Vlad manaca destul de bine singur... il mai ajut la ciorba sau ii mai indes cate o bucata de carne. Singur manaca mai putin, dar fiind bine-dezvoltat il las in pace sa manace cat vrea. La capitolul imbrcat/dezbrcat stam destul de rau, dar mai ave timp sa invatam.
In rest continua sa ma uimeasca... nu mai stiu daca v-am povestit dar stie 10-11 sigle de masini... si cand mergem pe strada imi arata "uite un renault... o dacie... un seat..." etc. Sambata eram in parcare si il da pe tati la o parte ca sa poata citi pe o masina... si se apuca... L...A...N...C...E...R... Mi-a cazut fata ! El are o omida cu literele si ma intreaba mereu ce e aia si ce e ailalta, dar n-am insistat niciodata sa invete literele...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
b_irina_c spune:
Ruxi pupam degetelul, sa treaca de tot!
Miflore ma bucur ca nu mai face kk cu sange Ana, sper sa fie tot mai bine!
Ioana ca tot ai zis de Vlad si Sma... dupa ce ati plecat (si ati uitat DVDul si eu pampersul) Vladut a zis ca o pupa data viitoare si pe Smaranda, ca acum n-a apucat .
Eu as vota intalnire cu copii in parc ca sunteti cam zgarcite cu pozele !
mary ilie spune:
Buna!
Multumesc pentru raspunsuri!
Ieri si azi l-am lasat singur si cu ciorba, ieri i-am dat eu pana la urma dupa ce a scufundat lingura in supa de vreo 5 ori, ma gandeam ca nu-i e foame dar cand i-am dat eu a mancat tot. Azi am mancat si eu ciorba cu el demonstrativ, el m-a admirat , dar a gustat 2 linguri, apoi a decretat ca gata nu mai vrea, asa ca s-a culcat nemancat, ca nici altceva nu a mai primit....iar cand se trezeste azi il astept tot cu ciorba, sa vedem, poate de foame mananca. Am mai rasfoit si cartea lui supernanny, si am constatat ca deja mi-am cam obisnuit copilul sa fie hranit, cel putin la pranz, am tendinte de mama-closca, cum scrie acoloLa fel si cu imbracatul, de fapt nu prea il las eu sa incerce singur, dar gata, ma corectez
RUXANDRA bine ca a trecut degetelul fara alte complicatii!
IRINA, waw!Bravo lui Vladut!
Va doresc intalnire frumoasa! Si vreme buna!
aici iar ploua, e cam deprimant......si Andreiul meu tuseste de aseara, azi nu l-am dus la gradi, ca era obosit dimineata, s-a chinuit bietul de el cu tusea, si avem si muciiii in valuri.
mary ilie spune:
Tonnia, succes cu gradinita si tie si lui Dinu!Spun asta, pentru ca mie tare greu mi-a fost cand l-am lasat singur la gradi pentru prima data, 2 ore a stat, si eu am bocit acasa cu ochii pe ceas, iar cand am fost sa mi-l recuperez, cand l-am vazut ca vine spre mine am inceput iar cu plansul, mi se parea ca nu l-am vazut 2 zile!Educatoarea ma privea cu compasiune si-mi spune "am zis eu ca mamelor le e mai greu cu gradinita decat le este copiilor!"
Mentionez ca fi-miu nu plangea la gradi primele zile, doar ma-sa....apoi am inversat rolurile
Stai linistita ca cel putin in primele zile,fiind atat de multe noutati in jurul lui, o sa uite repede de tine.
Tonnia spune:
Bravo, Vladut!!! Stie mai multe sigle decat mine!
Mary, multumesc pentru incurajari, sper sa fie totul in limitele normalului. Lui i-a placut acolo, daca e sa planga nu cred ca va fi ceva legat de gradinita, ci de lipsa mea.
b_irina_c spune:
Mary sanate lui Andrei! Si eu sunt mama-closca la imbracat .
Tonnia . Noroc ca stiu eu siglele (am avut si eu de mica pasiunea). In primii mei ani cu Bogdan stiam mai multe ca el (pana la urma le-a invatat si el de la mine ).
Si eu cred ca piticii plang la gradi mai mult dupa mame.
Tonnia spune:
Hai sa va mai spun si eu o poanta ca n-am mai zis de mult. Ne jucam de-a mica sirena, Dinu era Ariel si eu eram vrajitoarea marii -Ursula, vine Ariel si spune: Te roooog, vreau si eu sa am picioare, sa fiu om! Eu: da, dar iti iau vocea, esti de acord? El : nu sunt de acord, mai bine raman sirena, da-l incolo de Eric!
Ioana75 spune:
Antonia, ce tare e Dinu. Serios acum, nu are nici un rost sa stai pe linga gradi, stiu cum sa linisteasca imediat un copil care plinge (sau te gindesti ca Dinu ii intrece pe toti?).
Irina, va asteptam la noi peste 2 simbete ca sa dea Vladut pupicul promis.
Ruxandra, mergi si vezi, si poti vorbi cu directroarea sa va aiba in vedere, ca tu oricum nu vrei din septembrie.
Zino, ce frumos ca are Ana pomisor.
Am uitat sa va spun ca Vladut s-a facut si mai frumos.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Eu o sa stau pe acolo, cateva zile, haha. Pe bune. De fapt, mi-a sugerat directoarea si eu am fost de acord. Multi parinti locuiesc sau au servicii in apropiere, pot veni repede daca e cazul, mie mi-ar lua o ora.
Ioana, cum adica a mangaiat-o Vladut pe codite pe Sma? Are codite deja?
Ioana75 spune:
Antonia, vad ca au invatat multe cei de la gradi de cind o au pe Miruna. Da-mi voie sa-ti sugerez Pizza Hut; daca vrei sa-ti iei masina, ai foarte aproape dealeri Peugeot si Renault. Smaranda e la fel de pletoasa cum a fost si Miruna, are codite, altfel ii vine parul in ochi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei