Sa ii spun sau nu???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Initial creeata de Tati lu David

La inceput o privire, apoi mi s-a alaturat, apoi m-a sarutat (ea a inceput), si am ajuns sa ma culc cu ea.

Asa, hodoronc-tronc, iti face una cu ochiul, gata lasi garda jos si faceti schimb de fluide corporale? Vrei sa detaliezi un pic intamplarea (incepand cu momentul in care ai cunoscut-o), ce-ai gandit si ce-ai simtit? As fi curioasa (si cred ca nu sunt singura) sa aflu ce este in mintea unui barbat care inseala. Fara ironie.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A
[Asa, hodoronc-tronc, iti face una cu ochiul, gata lasi garda jos si faceti schimb de fluide corporale? Vrei sa detaliezi un pic intamplarea (incepand cu momentul in care ai cunoscut-o), ce-ai gandit si ce-ai simtit? As fi curioasa (si cred ca nu sunt singura) sa aflu ce este in mintea unui barbat care inseala. Fara ironie.

spune si tu...este EL de vina sau a fost atras intr-o capcana de diavol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Ieu cred ca,saracul om...a fost sedus ai abandonat.
Si acu` voi il mai luati si la bani marunti..Pai se poate...?!

Daca lui ii plac toate femeile care ii fac cu ochiu,inseamna ca va fi un om fidel toata viata si va stii sa aprecieze o familie

Si acum serios vorbind :

Pe mine ma scot din papuci scuzele astea pe care le serveste orice barbat care inseala."N-am avut ce face,s-a suit femeia pe mine domle ..intelegi?"

Mai da ce puternice sunt femeile astea de ajung sa violeze un barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Primei sotii i-ai spus sau a aflat ea de relatia cu actuala?
Nu prea cred ca ti-e greu s-o minti.
Nu esti pregatit pentru casatorie.
Gindeste-te ca lasi si copii in urma ta care vor ramine cu sechele pe viata datorita comportamentului tau.
Normal e sa-i spui si ea n-ar trebui sa se simta prea lezata, din moment ce era ancorata intr-o relatie cu un barbat casatorit. Acum e rindul ei sa fie cea inselata.
In viata, totul se roteste.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Eu cred ca e pacaleala de 1 Aprilie.... sedus si abandonat!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by magduta-sv

Gindeste-te ca lasi si copii in urma ta...

Da' ce, n-are voie omul sa se reproduca?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

pärerea mea e sä mergi sä reclami ,violul,, si cu reclamatia in dinti sä te prezinti la viitoarea mireasä.asa sigur te iartä si te ia de bärbat.si spune-mi sigur cänd ai nunta sä-ti trimit cadou o centurä de castitate.

Mergi la inceput

Saracu om,dupa ce a trecut printr-un viol...acum va suferi si pierderea viitoarei sotii.Ce poate fi mai rau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubic spune:

Dar stiu ca l-ati luat la bascalie pe om, nu gluma!
Orice ti-am spune noi, tu vei face asa cum te duce capul. Cat despre mustrari de constiinta, sa fim seriosi, voi barbatii nu cunoasteti aceste cuvinte. Asa ca variantele sunt:
1. Ii spui, se supara, plange, sufera, da cu tine de toti peretii si daca esti un om FOARTE norocos, mai accepta inca sa va casatoriti (dar de asta m-ar cam mira, ca deja a disparut increderea, magia, etc.).
2. Taci (asa cum va este voua caracteristic) si speri ca ea sa nu afle niciodata, ca altfel.... revezi pct. 1.
Oricum, ceea ce ai facut tu nu prea e de iertat, cu toate ca infidelitatea este o caracteristica a voastra.

Mergi la inceput

Eu zic sa spui mersi ca nu a fost de la test de fidelitate inainte de casatorie ..asa...o proba!

Acum,spera sa nu afle in veci...circula cu ochii in pamant cand iesi cu ea pe strada si daca o vezi pe violatoare spune-i ca-i verisoara..si uite asa te scoti basma curata!

Mergi la inceput