Sa ii spun sau nu???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Vezi...te mariti miine si habar nu ai cu cine. delegatii...blabla...stai acasa si-l astepti si el uite ce face cu putin timp inaintea maretului eveniment. poate ca trebuie mutat subiectul la cel cu nunti si evenimente deosebite...fetele de acolo trebuie sa caste ochii...si nu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dat fiind ca viitoarea e membru de (mare) baza pe forum io zic ca ai rezolvat situatia cu un link de la subiect
Multe succesuri

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Iti dai seama ce moment "unic" si ce sentimente deosebite sunt atunci cand ii spui : Te-am inselat..! in timp ce ea isi imagineaza cum o sa arate cu tine la altar de manutza.

Mie sa-mi faca viitorul mire asa ceva inainte de nunta,il dau cu capu de toti peretii !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dahriana

Iti dai seama ce moment "unic" si ce sentimente deosebite sunt atunci cand ii spui : Te-am inselat..! in timp ce ea isi imagineaza cum o sa arate cu tine la altar de manutza.

Mie sa-mi faca viitorul mire asa face inainte de nunta,il dau cu capu de toti peretii !

la altar..da...da..popa citeste din carti...si el se gindeste ce succes a fost in delegatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Si pan` la urma,barbatii nu ie porci ?

Mergi la inceput

quote:

nene...nimic pe lumea asta nu e sigur..si cu atit mai putin ziua nuntii ...si de ce iti este frica nu scapi ...garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:

Nu vorbi, mey, urit !
Tati lu David nu e chiar in ultimul grad, caci isi pune intrebarea daca marturiseste sau nu. In locului eu n-as spune nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu zic neaparat sa-i spui azi,iar daca face nazuri bagi faza cu 1 Aprilie

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Poate-i faci cadou de nunta un pui de Sida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Vorba Dahrianei,daca era un test.Poate nu apela la televiziuni si apela la o si te prindea in fapt cu asa ceva surpriza

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput