Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2
Raspunsuri - Pagina 9
catrinik spune:
Ixyshor de cind vrei sa-l dai?
Cit are al tau?
In parc in Nichita Stanescu nu prea cred ca-i scot.
Dar acolo in curticica am inteles ca-i scot.
anya spune:
Baietii mei mai merg in parculet la Nichita, dar nu am vazut (sau auzit de) copii veniti cu gradinita.
ixyshor spune:
Georgeasca, Anya, pai aia e , mie nu-mi convine deloc treaba asta cu ne-iesitul afara. Copiii au nevoie sa stea mult afara si au nevoie de spatiu.
anya spune:
Din pacate in sectorul 2 n-o sa prea gasesti gradinite unde sa-i scoata mult afara. Pana anul asta erau gradinitele de stat care aveau curti mari si cand era frumos ii scoteau de 2 ori/zi. Acum in curte se construieste cate un corp de cladire si curtile au devenit cam mici. La gradinitele particulare e si mai rau. Ele functioneaza in vile care au curticele minuscule/ betonate.
Eu am baietii la o gradi de stat care pana in toamna avea o curte superba. Acum creste un bloc. Au reamenajat o parte din curte, dar nu mai e ce a fost. Oricum ii scoate zilnic si in plus va d ca fac tot felul de actiuni: vizita la ferma din Pantelimon, concurs de biciclete si role, excursie la Trei Brazi, picnic...
catrinik spune:
Haideti ca Andrei a inceput deja gradinita de la 1 ( sau ma rog ... 3 ). L-am dus la Happy Place.
Deocamdata nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca e bine, ca ii prieste.
In 2 sapt a spus 4 cuvinte noi, iar el nu prea vb. Are abia 1 an si 9 luni.
A plins doar 2 zile in prima saptamina.
In rest il iau destul de multumit de acolo, iar tipele par destul de interesate.
catrinik spune:
Uite ce se spunea cu citeva pagini in urma:
quote:
Originally posted by ixyshor
Mara Maria-dragutzica dupa parerea mea, dar f mica! Au doar 2 sali pt 4 grupe. Copiii f aiurea amestecati, la grupa mica erau si de 1 an jumate daca nu ma insel, iar la grupa mare intre 3 si 7 ani!!! Nu cred ca ai cum sa faci mereu activitati care sa ii tina atenti pe toti, la asa diferente de varsta.
La majoritatea ii primesc cu Pampers, ii primesc si sub 3 ani, la Mara Maria chiar si sub 2 ani.
AmethystRain spune:
Buna, fetele...
In sfarsit o opinie despre Kids First. Multumesc mult...60 de pagini am cautat, pana sa o gasesc. (si eu am o parere buna, mai stau nitel la indoiala pt ca eu vroiam o gradinitade limba engleza, predarea sa se faca in engleza)
Are cineva vreo idee despre gradinita Mini Terra si gradinita Mami si Tati?