Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Nu mai are nimeni nici o impresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Pentru Georgeasca
Am inteles ca voi sunteti la Bell. Si noi, la gr pregatitoare acum. Voiam sa te intreb ce parere ai acum dupa ce s-au schimbat toate educatoarele din gradinita

toate bune
mussette

Mergi la inceput

Nu sintem la Bell,ci la Happy Place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exilia spune:

Noi suntem la Bell, la grupa mare. Sincer, am fost mai multumita vara asta decat vara trecuta de activitatile educatoarelor. Mai vedem in toamna. Oricum, eu nu prea mai eram multumita de fosta educatoare fiindca devenise cam "agresiva" verbal. Si baiatul meu nu functioneaza cu cearta...

Mergi la inceput

De 1 sapt au mutat toti copii la sediul nou de pe Iancului, pt ca cel vechi este in renovari.
Sediul asta nou pt copii mai mari mi se pare super, arata mult mai bine, curtea e mai mare.
Mda .. din pacate grupa mica o sa o mute la vechea locatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilidia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ixyshor

Am vizitat azi si Kids First, foarte departe de unde locuiesc eu, dar totusi tot in sectorul 2. Nici nu stiu de ce m-am complicat, ca nu ne e deloc la indemana, e undeva din Barbu Vacarescu. Pentru cine in zona eu o recomand, e o gradinita f curata, f frumoasa si f luminoasa, are niste geamuri imense si mai ales acum cand este insorit e superb acolo. Copiii sunt maximum 12 in grupa, educatoarele dragutze, ingrijitoarele la fel, jucarii frumoase, totul nou, inclusiv vila. Au program si pe timpul verii, masa in sistem catering(deja e o moda asta), fac engleza, spaniola si germana parca la cerere, au activitati diverse, au si o curticica acolo cat de cat, per total e o gradi de luat in calcul pt cine sta pe acolo.

nu va recomand Kids first, l-am avut pe cel mic acolo anul trecut, dar nu s-a adaptat e drept era cam mic 1.8 ani. Insa, nu isi dau interesul, personalul nu era de specialitate - cel putin anul trecut- nu m-au sunat cand cel mic a ramas singurul din gradi desi era ora 17:00, si asta a insemnat plansete cumplite si refuz total de a mai merge acolo.
Dar cel mai imp, nu aveau nici un fel de autorizatie de functionare.
In dormitorul de sus din mansarda, era murdar de-a dreptul, dupa o deratizare, erau peste tot muste si tantari morti si multe panze de paianjen. Eu nu o recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Mda, e cu totul altceva sa ai copilul acolo, aia e o parere cu adevarat reala. Arata bine, vila noua, jucarii si mobilier noi, dar intr-adevar asta nu inseamna nimic pana la urma daca personalul nu este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilidia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AmethystRain

Buna, fetele...
In sfarsit o opinie despre Kids First. Multumesc mult...60 de pagini am cautat, pana sa o gasesc. (si eu am o parere buna, mai stau nitel la indoiala pt ca eu vroiam o gradinitade limba engleza, predarea sa se faca in engleza)

Are cineva vreo idee despre gradinita Mini Terra si gradinita Mami si Tati?

Mare atentie cu kids First nu are acreditare si nici un fel de autorizatie nu avea anul trecut. Nu era nici f curat, nu aveau nici toalete pentru micuri ci comune cu ale personalului...cam multe lipsuri.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

si noi am fost sa vedem gradinita kids first. mie mi-a placut mult cum arata , nu era curtea foarte mare dar parea OK , totusi prea ii lasa pe copiluti doar sa se joace, eu stiu ca sunt mici dar parca as fi vrut sa ii si invete ceva. alt lucru care nu mi-a placut a fost contractul de sponsorizare pe care mi l-au varat in fata . eu am lucrat ca director economic la o foarte cunoscuta scoala particulare si stiu ce inseamna sponsorizare !! totusi sunt constienta ca parerile difera de la parinte la parinte si chiar la copiluti asa ca asta este doar parerea mea.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna,

Am si eu un baietel care trebuie sa intre la grupa mare si am vizitat gradinita Tonya si Happy Place. Ca locatie mi-a placut mai mult Happy Place (din Iancului) si educatoarea. Insa la ambele am aceeasi problema cu mancarea catering. Foarte multi cartofi la felul 2, pateu de ficat la micul dejun, am uitat sa intreb daca tartinele sunt cu unt sau cu margarina. Asa ca intreb pe cele cu copii aici cum este mancarea. La Happy Place chiar mi-au spus ca nu comanda mancare de fasole, mazare pentru ca nu mananca ar manca copii. Dar cred ca ei trebuie sa invete sa manance si aceste legume. Al meu desi nu este un mancacios (trebuie insistat ca altfel peste o ora mancarea este tot in farfurie) mananca aproape orice (mai putin spanac, urzici - nici nu prea am incercat sa-i dau, dupa ce am citit despre mitul spanacului). Dar mananca fasole si verde si boabe, mazare, ghiveci.

Deci cum este mancare la cele doua gradinite ca maine ar cam trebui sa le dau un raspuns.
Si mi-am mai adus aminte de ceva: ii primeste bolnavi? Ca mie mi se pare ca i-ar cam primi....

Multumesc.

Mergi la inceput