Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

La Acorns stiam ca primesc copii mai mici,dar nu-mi aminteam numele.
Morel am inteles ca reprezinta pepiniera pentru scoala din apropiere,o scoala buna,parca 49?Ma mai interesez.
Mai e una pe arhitect Herjeu,prin apropiere de Maior Coravu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Lori, pe Hajdeu sunt doua, Arlechino si s-a mai deschis acum una noua, Diana Kindergarten parca. Le am si pe acelea in vizor.Merci.
Morel este f aproape de scoala 49, intr-adevar, dar pe mine nu m-a impresionat deloc gradinita asta. Si am uitat sa spun ca nu au curte absolut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amnro spune:

buna tuturor.

de gradinita 257 "alice" stie cineva?
sunt in ceata deoarece pe siteul primarie sect 2, pe strada armeneasca figureaza gradi 59. Insa pe cladirea gradinitei scrie "nr 257 Alice".

Si pe siteul primarie gradinita 257 "alice" figureaza pe strada alexandru donici.

Asa ca nu mai inteleg nimic. Am auzit ceva cum ca cele doua gradinite ar avea acelasi director si le cheama pe amandoua alice. Dar alte informatii nu am reusit sa aflu.

Asa ca ....ma poate ajuta cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amnro spune:

dar de gradinita "centrofarm" stie cineva?

am citit si lucruri bune si rele despre ea, se pare ca avut probleme cu spatiul dar acum s-au rezolvat si arata foarte bine. cica are si supraveghere video (la o gradi de stat?!?! incredibil). parte proasta ar fi ca nu au educatoare ci doar suplinitoare (care este calificarea suplinitorilor??).

pls. cine ma ajuta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Mai este si Happy Place pe Maior Coravu. Au gradinita "mica" - copii de pina in 3 ani pe Maior Coravu si gradinita "mare" - copii de peste 3 ani pe str. Competitiei ( prima din Maior Coravu ).

Mergi la inceput

Happy Place e cea fara curte cumva? Cred ca trec pe acolo, chiar pe langa ea. Tie ti-a placut? Ai vizitat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

de gradinita Dumbrava ( Golden Kids ) stie cineva ceva ?
Noi ne mutam langa Parcul Circului si ne trebuie o gradinita cat mai aproape.
Aceasta am inteles ca este vis a vis de Circul Globus !

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
Originally posted by ixyshor

Happy Place e cea fara curte cumva? Cred ca trec pe acolo, chiar pe langa ea. Tie ti-a placut? Ai vizitat-o?

Este chiar linga un centru de inchirieri casete.

Este singura gradinita pe care am reusit sa o vizitez.
Meniul nu prea mi-a placut: 3 zile din 5 aveau snitele de pui, sau gratare. Nu o mincarica, nu o tocanita.

Dar .... ca avantaje: o prietena de-a mea a avut fetita acolo de la 1.8 ani la 3 ani si a fost foarte multumita. Fetita a fost ok, se ducea cu placere la gradi, nu a fost bolnava, s-a dezvoltat f bine.
E si foarte aproape de mine, il duc pe Andrei imediat.

In toata gradinita sint cam 10-12 copii ( cred ) si am inteles ca ii scoate chiar si in curticica aia mica.
Pe noi ne-au primit f bine, au zis ca ne asteapta cind vrem noi, ca pot sa ma duc cu el si sa stau 2-3 ore in primele zile, ca sa se obisnuiasca.

Asa ca ... nici nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Si eu am intalnit multa caldura la Tonya, dar parca nu e deajuns.
Deci Happy Place este cea pe care o stiu eu, de langa inchirieri casete. Nu am vizitat-o dar, trec mereu pe langa ea in drum spre parc. Of, curtea aia aproape deloc e cam aiurea si meniul si mai si. Cred ca e imposibil totusi sa gasesti gradinita perfecta, eu oricum sunt f dezamagita, ma asteptam chiar sa am de unde sa aleg.

Mergi la inceput

La gradinita happy Place pt copii peste 3 ani(am inteles ca au alta locatie) au curte vreun pic?

Mergi la inceput