Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am o fetita de 1 an si 3 luni si trebuie sa o dau la gradinita. Va rog frumos sa-mi recomandati o gradinita particulara buna in zonele: Pantelimon, Muncii, Iancului, Alba Iulia.
Ajutati-ma cu sugestii si pareri......sunt disperata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu stiu o gradi in zona Muncii,dar nu primesc copii chiar atat de mici.Dupa varsta de 2 ani se poate discuta.Dar parca este una in zona Alba-Iulia care primeste copii de la 1 an jumate.S-a mai discutat despre ea:ceva cu KId parca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loryi1974

Eu stiu o gradi in zona Muncii,dar nu primesc copii chiar atat de mici.Dupa varsta de 2 ani se poate discuta.Dar parca este una in zona Alba-Iulia care primeste copii de la 1 an jumate.S-a mai discutat despre ea:ceva cu KId parca.

Daca stie cineva despre gradinita din alba iulia sa ne zica....
Despre gradinita CRIONERA stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Delia, eu am baiatul cel mare la 256.

L-am avut cateva luni si la Georgescu ABC, inainte sa-l inscriu la stat.

Sunt foarte multumita de 256. Pacat ca i-au stricat curtea cu cladirea noua, dar asta a fost soarta tuturor gradinitelor din sector. Baiatul meu merge cu placere. Mancarea e facuta acolo si in 2 ani nu am avut nici-un eveniment neplacut. Clasele sunt micute, dar automat sunt inscrisi mai putini copii si educatoarea poate sa le aloce timp mai mult. Daca mai ai intrebari, poti sa-mi dai pm.

La iarna va fi dat in folosinta si corpul nou de cladire, deci daca nu prinzi loc acum, in sept, sigur ar trebui sa reusesti din iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by anya

Delia, eu am baiatul cel mare la 256.

L-am avut cateva luni si la Georgescu ABC, inainte sa-l inscriu la stat.

Sunt foarte multumita de 256. Pacat ca i-au stricat curtea cu cladirea noua, dar asta a fost soarta tuturor gradinitelor din sector. Baiatul meu merge cu placere. Mancarea e facuta acolo si in 2 ani nu am avut nici-un eveniment neplacut. Clasele sunt micute, dar automat sunt inscrisi mai putini copii si educatoarea poate sa le aloce timp mai mult. Daca mai ai intrebari, poti sa-mi dai pm.

La iarna va fi dat in folosinta si corpul nou de cladire, deci daca nu prinzi loc acum, in sept, sigur ar trebui sa reusesti din iarna.

Anya

De gradinita asta am auzit si eu ca ar fi foarte buna.
Cind o sa aiba Andrei 3 ani, acolo as vrea sa-l dau.

Andrei face 2 ani acum in sept, deci 3 ani abia la anul.
Cum as putea sa procedez ca sa reusesc sa "prind" si eu un loc acolo? Aveti vreo sugestie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by absoluta

Am nevoie de ajutorul vostru. Am o fetita de 1 an si 3 luni si trebuie sa o dau la gradinita. Va rog frumos sa-mi recomandati o gradinita particulara buna in zonele: Pantelimon, Muncii, Iancului, Alba Iulia.

Pe site-urile cu gradinite am vazut ca la Casuta cu Povesti ar primi de la 1.2 ani. Pe al site scria ca de la 1.7 ani.
Cel mai bine suna si tu si intreaba.
Gradinita se afla la Foisor.

Uite: http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=2&g=259

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sibip

Pt. Georgeasca: Mincarea este in regim de catering. Pare ok, ai mei sint multumiti. Nu stiu cum se intimpla la alte gradinite dar aici daca le place un fel le mai dau, nu sint portiile chiar fixe.

Da, dar ai vazut vreun meniu?
Ca am vazut un meniu pt o gradinita si 3 zile din 5 aveau snitele de pui sau piept de pui la gratar.
Acum .... orice copil o sa manince gratare si snitele, dar eu nu vreau sa-l obisnuiesc asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Pentru copilasi atat de mici cred ca Gradinita Acorns este ok. Este in zona Pta Alba Iulia. Are o grupa de bebei de la un an si 2 luni. Eu am vrut s-o inscriu pe fetita mea acum doi ani, insa nu aveu locuri cand ne-am inscris noi. Acum insa au doua sedii, asa ca s-ar putea sa fie mai multe sanse sa gasesti un loc. Un plus ar fi ca au predare in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Am urmarit subiectul si am zis sa va spun si eu ce stiu. Eu am vizitat cateva gradinite in sectorul 2, unde ma intereseaza, si anume:
Georgescu ABC-sincer nu mi-a placut deloc. Sali mici, totul cam invechit, nu foarte curat, nu isi dau silinta f mult.
Vise-curatenie, totul nou si frumos,curtea cam mica, dar ar merge. O prietena a avut fetita acolo si mi-a spus ca nu ii scot afara iarna si ca fetita a venit acasa si a spus ca nu mai vrea sa mearga pt ca a fortat-o educatoarea sa bea compotul. Sincer asta arata cel mai bine din tot ce am vazut, dar e la fel de important si cum se poarta cu ei acolo, bineinteles.
Mara Maria-dragutzica dupa parerea mea, dar f mica! Au doar 2 sali pt 4 grupe. Copiii f aiurea amestecati, la grupa mica erau si de 1 an jumate daca nu ma insel, iar la grupa mare intre 3 si 7 ani!!! Nu cred ca ai cum sa faci mereu activitati care sa ii tina atenti pe toti, la asa diferente de varsta.
Tonya- o gradinita care abia s-a deschis. Iar nu are suficiente sali, are 3 sali pt 4 grupe, ca una este cu calculator si tv, deci nu cred ca se pune ca sala, dar una este f f mica, nu cred ca incap nici 3 masute cu scaune. Cum spunea cineva pe aici, nici nu-ti poti face o parere cand nu sunt copii acolo. Plus ca lipsa de experienta mi-ar ridica semne de intrebare.
Morel-pe stilul Georgescu, o gradinita cu experienta de 10 ani dar si salile, jucariile arata pe masura,totul vechi. Deloc primitori, adica conform spuselor celor de acolo ar fi trebuit sa imi fac o parere de pe site despre cum arata gradinita, caci nu mi-au dat voie s-o vizitez, pe motiv ca deranjez copiii de la activitati. Bine, bine, dar macar baile, bucataria ceva puteau sa imi arate.
Si am vizitat si Arc en Ciel, asta pt ca am citit numai de bine de ei. Si uite ca mie deloc nu mi-a placut! Ma refer la cea din Str. Ronda. Poarta larg deschisa, putea intra oricine(asta e valabil cam la toate gradinitele pe care le-am vizitat, mai putin Vise). Totul ponosit, vechi, urat, nu culori, nu nimic ce ar atrage copiii. Personalul mi s-a parut ok, dar degeaba cand totul este atat de vechi.
La majoritatea ii primesc cu Pampers, ii primesc si sub 3 ani, la Mara Maria chiar si sub 2 ani.
Daca mai stie cineva in zona gradi de vizitat, please spuneti. Eu din astea nu aleg nici una. Ma intereseaza in zona Iancului, Vatra Luminoasa. La Arc en Ciel ne-ar fi fost greu sa mergem, e departe, dar am vrut totusi sa o vad, cum spuneam, am citit numai de bine de ea si mi-a starnit interesul.

Mergi la inceput

Grdinita Acorns nu-mi place deoarece are meniuri "americane".
Vreau informatii despre gradinita CRIONERA .

Mergi la inceput