Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by mommykari

Bine v-am gasit mamici! As dori sa inscriu fetita la gradinita Crionera de pe Sos. Pantelimon si m-ar ajuta cateva informatii despre aceasta, despre conditii, educatoare , ... etc.
Sper sa gasesc pe acest forum pe cineva care a avut sau are copilul la aceasta gradinita. Multumesc mult!

Ce am gasit despre grad. Crionera:

http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=2&g=301

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacumatei spune:

salut fetelor! as dori si eu pareri despre gradinitele Diamant si Mara Maria din zona stad National, de la mamici care au copii acolo. mai sunt si alte gradinite in zona?? Despre gradinita Tonya, care urmeaza sa se deschida stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryzz spune:

Pentru - mirelacumatei - in zona stad national sunt multe gradinite particulare - eu am copilul la MOREL - o gradinita buna, spun eu. atmosfera acolo este foarte primitoare si nu spun numai povesti, ci si se ocupa cu adevarat de copii. baietelului meu ii place tare mult acolo - la inceput mi-a fost frica, ca nu o sa se adapteze, dar educatoarele de acolo sunt extraodinare - nu conteaza de la ce grupa este cel mic - ele il trateaza la fel ca pe cei de la grupa lor. chiar imi place si cred k atunci cand vom merge la scoala am sa-l duc pe piticul meu la after-school-ul de acolo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirelacumatei

salut fetelor! as dori si eu pareri despre gradinitele Diamant si Mara Maria din zona stad National, de la mamici care au copii acolo. mai sunt si alte gradinite in zona?? Despre gradinita Tonya, care urmeaza sa se deschida stie cineva ceva?

Mamica Matei si Serban

Si eu as vrea sa stiu despre Mara Maria.
Am vazut-o doar pe exterior, ca vroiam sa vad curtea.

Diamant unde e?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cryzz

Pentru - mirelacumatei - in zona stad national sunt multe gradinite particulare - eu am copilul la MOREL - o gradinita buna, spun eu. atmosfera acolo este foarte primitoare si nu spun numai povesti, ci si se ocupa cu adevarat de copii. baietelului meu ii place tare mult acolo - la inceput mi-a fost frica, ca nu o sa se adapteze, dar educatoarele de acolo sunt extraodinare - nu conteaza de la ce grupa este cel mic - ele il trateaza la fel ca pe cei de la grupa lor. chiar imi place si cred k atunci cand vom merge la scoala am sa-l duc pe piticul meu la after-school-ul de acolo

De la ce virsta ii primesc acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacumatei spune:

gradinita Diamant apare pe net pe str. Neculuta T D dar eu una nu am gasit-o( so fi desfiintat). nici la MaraMaria nu am vizitat inca. La Morel am fost, e o gradinita veche asa ca probabil oamenii aceia stiu ce fac, mie una nu mi-a prea placut atmosfera, nu cred ca au nici curte. am vizitat Tonya pe str Competitiei si deocamdata nu au copii, dar fac o lista de inscrieri pt toamna; doamna draguta dar in rest...greu sa-ti faci o parere fara copii;dotari=minimul necesar.Gradinita La Petit Ecole in apropiere avea cativa copii de diferite varste si programe ( after school , program de dupa amiaza etc)care sunt lasati acolo la joaca. piticului i-a placut asa de mult ca l-am lasat si pe el acolo, il duc si sapt asta dar pentru la toamna continui cautarile. deocamdata oscilez intre Vise si Georgescu ABC cele mai apropiate de casa;( la Vise mi-a cerut la inscriere sa platesc taxa pt septembrie ( 9 mil program pana la ora 14)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Eu am copiii la Mara Maria. Nu o pot compara cu alte gradinite ca sint la prima experienta. Incerc la rindul meu sa-mi fac o parere.

Deocamdata am constatat urmatoarele:

- este foarte curat si ingrijit, pot spune impecabil
- la fel educatoarele si personalul arata impecabil, se pare ca se ocupa foarte bine de copii si nu ii lasa sa plinga
- sint doua grupe, cea mica este de copii in jurul virstei de 2 ani. La grupa mare sint peste 3 ani, pina la 6 ani.

Ca minusuri (dar nu m-am edificat inca daca sint minusuri "permanente", am doar doua saptamini de experienta):

- le pun desene "in perioada de acomodare". Nu cred ca exagereaza cu desenele, dar mie nu-mi plac Tom si Jerry pentru ca se bat tot timpul
- la ora 9.30 au micul dejun, pina pe la 10. Ei bine, de dimineata pina la micul dejun nu fac absolut nimic, stau educatoarele cu ei, ii tin in brate pe cei care pling (sint mai multi micuti) dar atit... Sint curioasa ce se intimpla la grupa mica in intervalul 10-12. Am senzatia ca - fiindca sint unii prichindei de tot - nu mai apuca sa faca mare lucru. La grupa mare cred ca e altceva.
- nu ii prea scot afara desi au curte, pe motive ca "a fost nor" sau "este mocheta uda de la ploaie" (au mocheta in curte). Sau cica ii scot dupa-amiaza, eu pe ai mei ii tin pina la prinz.

Chiar vreau mai multe pareri despre aceasta gradinita, poate mai este cineva care are copilul aici. Mi-ar prinde bine. Daca mai vreti informatii, in masura in care pot vi le voi da.

Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sibip

Eu am copiii la Mara Maria. Nu o pot compara cu alte gradinite ca sint la prima experienta. Incerc la rindul meu sa-mi fac o parere.

Deocamdata am constatat urmatoarele:

- este foarte curat si ingrijit, pot spune impecabil
- la fel educatoarele si personalul arata impecabil, se pare ca se ocupa foarte bine de copii si nu ii lasa sa plinga
- sint doua grupe, cea mica este de copii in jurul virstei de 2 ani. La grupa mare sint peste 3 ani, pina la 6 ani.

Ca minusuri (dar nu m-am edificat inca daca sint minusuri "permanente", am doar doua saptamini de experienta):

- le pun desene "in perioada de acomodare". Nu cred ca exagereaza cu desenele, dar mie nu-mi plac Tom si Jerry pentru ca se bat tot timpul
- la ora 9.30 au micul dejun, pina pe la 10. Ei bine, de dimineata pina la micul dejun nu fac absolut nimic, stau educatoarele cu ei, ii tin in brate pe cei care pling (sint mai multi micuti) dar atit... Sint curioasa ce se intimpla la grupa mica in intervalul 10-12. Am senzatia ca - fiindca sint unii prichindei de tot - nu mai apuca sa faca mare lucru. La grupa mare cred ca e altceva.
- nu ii prea scot afara desi au curte, pe motive ca "a fost nor" sau "este mocheta uda de la ploaie" (au mocheta in curte). Sau cica ii scot dupa-amiaza, eu pe ai mei ii tin pina la prinz.

Chiar vreau mai multe pareri despre aceasta gradinita, poate mai este cineva care are copilul aici. Mi-ar prinde bine. Daca mai vreti informatii, in masura in care pot vi le voi da.

Ioana

Ce fel de mincare au? Ai vazut vreun meniu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Buna ziua parinti! As vrea sa-mi inscriu fetita la gradinita nr.256 (Prieteniei) de pe str. Ionescu Atanase sector 2 (aproape de P-ta Iancului). Este cineva care imi poate spune parerea despre aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Pt. Georgeasca: Mincarea este in regim de catering. Pare ok, ai mei sint multumiti. Nu stiu cum se intimpla la alte gradinite dar aici daca le place un fel le mai dau, nu sint portiile chiar fixe.

Mergi la inceput