Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am fost ieri la Crionera. Nu mi-a placut deloc. Directoarea(patroana) de meserie economist iar cu copii stau 2 infirmiere. Inca nu au angajat educatoare....cica sunt in interviuri. Gradinita este in curtea unui liceu.....loc de joaca afara mic rau iar la doi pasi baietii de liceu joaca fotbal ....

Despre Cresa Ciobanasul stiti ceva?
Am fost in vizita acolo acum cateva luni insa mi s-a zis ca nu sunt locuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Crionera este de stat? Mi-e cunoscut numele. Noi cautam una particulara in ideea ca mergem si vara la servici, si numai la particulare din cate stiu au program si pe perioada verii. Apropo, stie cineva ce inseamna SCOALA DE VARA la gradinite? Ce fac acolo mai exact? Program normal sau cu totul alte activitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Crionera este gradinita particulara....

Mergi la inceput

Absoluta, scuze, retinusem eu gresit. Acum am vazut si eu site-ul lor. Cum spuneai si tu, sunt in curtea liceului Lucian Blaga. O confundam cu siguranta, nu stiam de aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by ixyshor

La gradinita happy Place pt copii peste 3 ani(am inteles ca au alta locatie) au curte vreun pic?

Nu m-am uitat cu atentie, dar parca e un picut mai mare.
Celalalt sediu este pe Str Competitiei ( imediat linga ).

Mergi la inceput

Am vizitat happy Place. Mi-a placut in mare. Adica arata neasteptat, jucarii dragutze fata de ce am mai vazut eu, copii nu f multi intr-o grupa. Educatoarele par ok, si f primitoare cu ai spus tu, Georgeasca. Numai ca intre timp locatia cealalta nu mai este de actualitate,a dica au avut un contract ceva care nu mai functioneaza si acum sunt toti copiii acolo, unde inainte erau numai cei mici. Probabil ca este cam inghesuiala.

Mergi la inceput

Am vizitat azi si Kids First, foarte departe de unde locuiesc eu, dar totusi tot in sectorul 2. Nici nu stiu de ce m-am complicat, ca nu ne e deloc la indemana, e undeva din Barbu Vacarescu. Pentru cine in zona eu o recomand, e o gradinita f curata, f frumoasa si f luminoasa, are niste geamuri imense si mai ales acum cand este insorit e superb acolo. Copiii sunt maximum 12 in grupa, educatoarele dragutze, ingrijitoarele la fel, jucarii frumoase, totul nou, inclusiv vila. Au program si pe timpul verii, masa in sistem catering(deja e o moda asta), fac engleza, spaniola si germana parca la cerere, au activitati diverse, au si o curticica acolo cat de cat, per total e o gradi de luat in calcul pt cine sta pe acolo.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ixyshor

Am vizitat happy Place. Mi-a placut in mare. Adica arata neasteptat, jucarii dragutze fata de ce am mai vazut eu, copii nu f multi intr-o grupa. Educatoarele par ok, si f primitoare cu ai spus tu, Georgeasca. Numai ca intre timp locatia cealalta nu mai este de actualitate,a dica au avut un contract ceva care nu mai functioneaza si acum sunt toti copiii acolo, unde inainte erau numai cei mici. Probabil ca este cam inghesuiala.

Eu am vizitat-o aprox acum 3 sapt si erau putini copii in toata gradinita.
Pai daca sint toti copii acum gramada e nasol. Cred ca nici nu mai au loc.
Ar tb sa ma hotarasc si eu mai repede, pt ca vreau sa-l introduc pe Andrei in colectivitate pina incep virusii.

Mergi la inceput

Tu te hotarasesi la asta? Adevarul e ca si mie mi-a placut, si aproape de casa, dar parca e prea mult pt spatiul ala atatia copii, chiar daca sunt putini intr-o grupa.

Mergi la inceput

Pai la asta m-as hotari.
Ti-am zis: prietena mea a fost f multumita de ea.
Da ... curticica e mica, dar daca ar fi 10 copii, ajunge.

Si este si aproape. Eu stau pe linga Gara de Est. Tu pe unde?

Ai vazut vreun meniu? Cum ti s-a parut?

Mergi la inceput