Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da ....cred ca tot la aia ma gindeam si eu. Linga Magura Vulturului.
Acolo il voi duce pe Andrei din toamna, cind face 3 ani.
Auzisem pareri bune despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasandbm spune:

DRagi mamici din zona Vatra Luminoasa!

Ati putea sa-mi recomandati o gradinita particulara in sectorul 2 in zona Iancului-Vatra Luminoasa? Eu am gasit gradinita Angels Academy (fosta Tonya) ca fiind ok dpdv al spatiului, dar nu mi-am dat seama de prea multe dpdv personal, ingrijire etc...Este cineva care are copilul la aceasta gradinita? Mi-ati putea oferi eventuale sfaturi?

Mergi la inceput

La tot subiectul asta se discuta despre grad din sect 2, iar multe se afla in Iancului-Vatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasandbm spune:

Buna fetelor!

Caut pe cineva care are copilul la gradinita Angels Academy (fosta Tonya). Ma intereseaza pareri specific pe aceasta gradinita. Ma puteti ajuta?
Multumesc muult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lady_R

Buna seara,

Am vizitat:
2. Angels Academy, pe st Leonard. Este, de fapt, fosta gradinita Tonya, la care am inteles ca au fost ceva probleme anul trecut. Ma rog, mie nu prea mi-a placut. Personalul era foarte rece, daca de fata cu mine i-ai certat intr-una pe copii, ma intreb cand pleaca parintii cum e? Si baile sunt total nepotrivite. Practic nu sunt amenajate, gresia si faianta e veche. Deci, out si asta

Uite ce se spune o pagina in urma despre Angels Academy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

chiar nu stie nimeni nik de gradinita din spatele mc de la electroaparataj??????as vrea ceva informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

Revin cu informatii :)
Am apucat sa vad cateva gradinite din zona Iancului- Vatra . Am fost si placut impresionata dar si dezamagita.
M-a mirat sa vad gradinite ridicate in slavi pe multe site-uri, cu foarte multe minusuri, cel putin din punctul meu de vedere.
Morel nu m-a impresionat, happy place nu are curte si camerele cam micute, Mara Maria so-so, Georgescu imi spusese cu ceva timp in urma ca nu primeste copilul daca nu face la olita si mi s-a parut cam ciudat. De placut din ce am vazut este Angels Academy , vad ca multi ar zice fosta Tonya, eu nu stiu decat ca sunt in acea locatie de cateva luni.Curtea este foarte mare, camere viu colorate nu sunt multifunctionale, educatoarele foarte dragute etc etc. Am apucat sa vorbesc cu o mamica si mi-a zis ca e multumita de tot.Eu mai am de vizitat cateva prin zona Mara Maria, Carolina si parca as incerca si Bell dar imi spusese cineva ca nu a fost asa incantat copilul acolo...eh vom vedea. daca nu gasesc in cateva zile altceva sa imi placa ne inscriem de pe 15 la Angels Academy. Revin cu informatii , daca aveti un sfat este binevenit.Va multumesc anticipat si pupici pentru copilasi.

Mergi la inceput

Pentru cosmi1975
Buna nu am fost sa vad gradinita de la electroaparataj dar am auzit de la 2 mamici ca ar fi ok. Sincer as vrea sa iti pot da mai multe informatii dar nu stiu mai mult. Ele pareau entuziasmat dar atat stiu.
o zi buna si bafta multa iti dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Pentru lookingforkg:
Incearca Bell. Am fetita de 3 zile acolo si e super OK. Pe mine, in afara apropierii de casa si a faptului ca se gateste intern, m-a convins in principal faptul ca educatoarele si asistentele de educatoare sunt foarte active si implicate. Am vazut si gradinite mai noi si cu dormitoare mai spatioase dar pentru copilul meu aceasta este cel mai OK!

Mergi la inceput

Am inceput la Angels Academy de ieri.Pt prima zi pot spune ca a fost super. Inima mea era mica mica de tot dar am tot vorbit cu una dintre directoarele gradinitei la telefon si il auzeam prin curte cum chiuie si se rade. Sper ca va fi ok .A mancat, dar cu un pic de ajutor, la pranz a adormit relativ repede din cate am inteles asa ca eu sunt chiar multumita. Sa vedem diseara daca este trist sau fericit . o zi buna tuturor mamicilor!

Mergi la inceput