Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Eu inca nu mi-am pierdut speranta sa primesc un raspuns. Are cineva informatii proaspete despre gradinita Bell de pe Fainari?

Cu multumiri anticipate,

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_R spune:

Buna tuturor,
Va urmaresc de mult discutia, inca de cand Diana era bebe mic, si in continuare sunt derutata si nehotarata. Acum fetita mea are 1 an si 8 luni si din toamna chiar trebuie sa mergem la gradi. Locuim in Titan, dar pentru ca aici oferta e fff slaba, ca sa nu zic inexistenta, m-am orientat catre zona Vatra Luminoasa, care ne este cel mai la indemana.
Am vazut multe pareri despre Happy Place, o vizitez si eu maine si as vrea sa va rog pe cele care aveti deja un an de experienta la grupa de cresa sa formulati o concluzie. Pana la urma, sunteti multumite? Copiii s-au adaptat? Problemele au fost minore? Cu iesitul afara v-ati lamurit? Ii scot la aer?
Tot maine vad Mara Maria (m-am cam desumflat in privinta ei in urma comentariilor de pe forum, dar vreau s-o vad totusi) si Tonya (si despre ea am indoieli).
De asemenea, mai exista vreo gradi in zona care primeste copii sub 2 ani? Pt ca la Vise, Arlechino, Diana m-au refuzat. Si este vreuna cu supraveghere video?

Ce pot sa va spun este ca eu am vizitat gradinita Little Angels Nursery (e in zona Lizeanu, aproape de job) si mi-a lasat o impresie buna in general. au o curte f mare si cladirea e noua. Dar parca ceva nu mi s-a parut ok, n-as putea spune ce. Poate ma insel. Dar avand in vedere ca e f departe, am eliminat-o.
Tot acolo e Bell, n-am vazut-o dar ma atrage supravegherea video. Si am vazut aici numai comentarii favorabile (sper ca nu mi-a scapat ceva).Spuneti-mi, merita sa o vizitez?

Multumesc si astept raspunsurile voastre. Sper ca nu e chiar toata lumea in concediu

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ma aflu intr-o mare dilema.
De curand ne-am mutat langa Gradinita Clopotel 201. Pana acum, respectiv de la 1,10 ani pana in prezent cand avem 3 ani am fost la o gradi particulara langa Muzeul taranului pt ca locuiam in zona (acolo suntem si in prezent). Sunt extrem de multumita de gradi nita respectiva, iar fi-miu f. incantat si merge cu mare placere. Dar imi pun problema drumului destul de lung. Facem cam 30 minute.
Nu stiu cum e gradinita 201, nu stiu daca i-as face bine sa-i schimb colectivul si educatoarele...
Ce parere aveti? Ce stiti despre gradi 201?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_R spune:

Buna seara,

Revin cu rugamintea de a ma sfatui in privinta alegerii gradinitei. Am vizitat:
1. Happy Place: Intr-adevar, mi-a placut directoarea, parea foarte deschisa, si gadinita e ok, dar m-a nemultumit meniul (am vazut meniul pe sapt in curs si pe cel de sapt tracuta: au avut de 4 ori cremvursti de pui) si curtea - practic inexistenta. asa ca am eliminat-o de pe lista
2. Angels Academy, pe st Leonard. Este, de fapt, fosta gradinita Tonya, la care am inteles ca au fost ceva probleme anul trecut. Ma rog, mie nu prea mi-a placut. Personalul era foarte rece, daca de fata cu mine i-ai certat intr-una pe copii, ma intreb cand pleaca parintii cum e? Si baile sunt total nepotrivite. Practic nu sunt amenajate, gresia si faianta e veche. Deci, out si asta
3. Mara Maria. Asta mi-a placut in mare. Directoarea ff cumsecade, am cunoscut-o pe una dintre educatoare, f draguta si ea Au si curte, nu f mare, dar totusi ok. L-am abordat chiar pe un parinte care-si lua copilul de la gradi si parea multumit. Dar: practic au doar doua grupe, una mica, unde ar fi fetita mea, si una mare - aici n-am inteles: sunt copii de la 3 la 6 ani. Mi se pare diferenta mare. Un copil de 3 ani abia vorbeste, cel de 6 deja scrie.
Daca sunt parinti cu copii la aceasta gradinita, va rog dati-mi un sfat. Eu as vrea sa aiba continuitate copilul, pentru moment ar fi ok pt noi, dar dupa un an, can face 3 ani, ce se intampla?
4. Am revizitat Little Angels. Parca tot asta imi place cel mai mult, am auzit lucruri bune despre ea, dar e cam departe. Din nou, rog pe cei cu copii aici sa ne spuna cum mai stau lucrurile.

De asemenea, as vrea sa ii intreb pe cei care au copii la gradi departe de casa, de ex 30 min cu masina, cum se descurca? Si ma gandesc mai ales iarna?

Practic, in momentul de fata noi oscilam intre Mara Maria si Little Angels. Eu simt ca i-ar fi mai bine copilului la LA, dar ma ingrijoreaza distanta. Nu vreau sa o chinui nici cu drumul si nici cu trezitul mai devreme.
Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris82 spune:

Buna ziua!

Ma numesc Irina si am un baietel de 3 anisori.Ne pregatim sa mergem la gradinita din toamna.Mi-au fost de mare ajutor parerile voastre,am vizitat cateva din gradinitele din sectorul 2,in special din zona Mantuleasa-Armeneasca,am vrut ceva aproape de casa si daca se poate in drum spre serviciu.Mi-a atras atentia in mod placut gradinita "Tara Copilariei",situata intr-o zona relativ linistita,de pe strada Pictor Stefan Luchian.Am inteles ca inainte a fost clubul 3KINDER unde se organizau petreceri pentru copii.
Puteti sa ma ajutati cu mai multe detalii referitoare la aceasta gradinita?Mie mi-a placut f mult,mai alesc ca e si f aproape de serviciul meu.
Astept vesti!
Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

dar de gradinita 188 Castel ce stiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Roli25, nu stiu sa iti dau relatii despre gradinita 201. Am auzit si bune si rele. Dar in zona ta este si gradinita de stat nr 16 Luminita. Eu l-am avut pe Alin acolo si am fost multumita.Cred ca s/au terminat inscrierile, dar incearca.
Daca el este obisnuit la o gradi particulara, de care esti multumita, iti poti permite financiar si iti convine ca il poti lua tu de la gradi(e aproape de servici, am inteles), eu zic sa continui acolo. Nu va mai fi stresat de mutarea di zona, de colegii noi, plus ca la gradinitele de stat sunt foarte muuulti intr-o grupa(peste 40). E adevarat ca nu vin toti si ca niciodata nu am vazut mai multi de 25, dar si asa mi se par multi la varsta de 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

De curand ne-am mutat langa Gradinita Clopotel 201. Pana acum, respectiv de la 1,10 ani pana in prezent cand avem 3 ani am fost la o gradi particulara langa Muzeul taranului pt ca locuiam in zona (acolo suntem si in prezent). Sunt extrem de multumita de gradi nita respectiva, iar fi-miu f. incantat si merge cu mare placere. Dar imi pun problema drumului destul de lung. Facem cam 30 minute.
Nu stiu cum e gradinita 201, nu stiu daca i-as face bine sa-i schimb colectivul si educatoarele...

Care e grad 201?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

Buna ziua tuturor!
Se pare ca acum ma inscriu si eu pe lista mamicilor care isi cauta o gradinita particulara buna in zona Vatra Luminoasa. Stiu ca este o lista relativ lunga cu gradinite in acea zona dar orice informatie este bine venita:)
Voi reveni si eu cu noutati pe masura ce vad din gradinite. Azi am cateva in plan asa ca va rog sa imi tineti pumnii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgeasca

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Care e grad 201?

Pe str. Dridu Georgescu, in spatele blocului de la nr 13 de pe Sos Iancului

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput