Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2
Raspunsuri - Pagina 16
sweetmelon spune:
Bav, multumesc pt raspuns. Trebuie sa recunosc ca pe mine m-a influentat subiectul de aici despre Vise(era un subiect nu f favorabil). Dar se poate sa fie f ok, poate s-au mai sch si ei in urma sesizarilor. De aratat intr-adevar arata super si cum spuneai si tu, o bila in plus pt camere video.
De Arlechino in general nu se scrie mai nimic pe forum, nu stiu de ce. Eu stiam de la o mamica cum ca ii plimba in parc, lucru care nu mi-a convenit, si ca i-ar plimba cate 10-12 copii cu o educatoare in parc. Tie ti-a zis ca numai in curte ii tine? Nici n-am vizitat-o.
De Happy place stii ceva concret? Mie mi-a parut ok.
De Morel vad ca iar nu prea se scrie nimic. E in zona Vatra Luminoasa. Ai vizitat-o?
Vad ca stam in aceeasi zona.
ellis spune:
De gradi PRIMII PASI de la Obor nu mai spuneti nimic? am fost sa vad gradi si mi s-a parut ok, erau educatoare tinere, curatenie, se gateste acolo si o grupa tocmai lua masa si pareau multumiti, copiii erau veseli si dezinvolti...personalul deschis, m-au lasat sa vad tot spatiul, din pacate nu prea e loc in curte...
Am mai vazut si Gradinita Alfabet de pe Mosilor, desi se laudau cu 15 ani de experienta, mie mi-a displacut total; unde fac curs si dorm, mancare de la catering, murdar, iar o educatoare tocmai tipa cand am intrat noi, iar copii pareau crispati pe scaune...o atmosfera cazona;
M-ar interesa gradi in zona Dna Ghica, spre Obor, Mosilor...cam atat; cu grupe incepand de la 1 an si 8 luni, nu am cerinte f mari, vreau sa fie atmosfera calda pt copii, personal specializat, personal medical, curatenie si mancarica gatita acolo.
Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
SEPH0RA spune:
[/quote]
Sephora multumes cfoarte mult pentru tot ce mi-ai povestit ! Voi merge sa vad pe unde e cresa ciobanasul in primul rand ca pina in iunie mai e ceva timp. Sper sa fie in regula cu inscrierea fiindca pile nu am ! As vrea sa te rog sa imi mai povestesti ceva cand ai putin timp. Cum e cu inscrierea la program prelungit chiar daca pe copil il iei la 5 ? Recunosc ca sunt novice in ce priveste povestea asta cu cresele, gradinitele etc. !!! Stii cumva sa imi spui si ce taxe se platesc ?
Multumesc foarte mult.
alexamaria
[/quote]
Pur si simplu il inscrii la program prelungit. Diferenta este de bani. Mai platesti ceva in plus. Mie mi se par ok taxele: mai mult de 100 ron pe luna nu am platit, mai ales ca, daca nu il duci o zi nu te taxeaza. Nici eu nu am avut pile. Pur si simplu am stat la rand. sa imi spui ce te intereseaza exact.
Sanatate!
alexamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SEPH0RA |
Sephora multumes cfoarte mult pentru tot ce mi-ai povestit ! Voi merge sa vad pe unde e cresa ciobanasul in primul rand ca pina in iunie mai e ceva timp. Sper sa fie in regula cu inscrierea fiindca pile nu am ! As vrea sa te rog sa imi mai povestesti ceva cand ai putin timp. Cum e cu inscrierea la program prelungit chiar daca pe copil il iei la 5 ? Recunosc ca sunt novice in ce priveste povestea asta cu cresele, gradinitele etc. !!! Stii cumva sa imi spui si ce taxe se platesc ?
Multumesc foarte mult.
[/quote]
Pur si simplu il inscrii la program prelungit. Diferenta este de bani. Mai platesti ceva in plus. Mie mi se par ok taxele: mai mult de 100 ron pe luna nu am platit, mai ales ca, daca nu il duci o zi nu te taxeaza. Nici eu nu am avut pile. Pur si simplu am stat la rand. sa imi spui ce te intereseaza exact.
Sanatate!
[/quote]
Buna Sephora,
Multumesc tare mult pentru raspuns. Imi sunt foarte utile informatiile de la tine. Timpul se scurge si trebuie sa decid ce fac. As fi vrut sa stiu cam cum se poarta personalul cu copii. Daca ii ajuta sa manance ? Cum e cu cei care nu au renuntat la pampersi si care nu vorbesc mare lucru ? Trebuie "stimulati" cu cadouri ??? Cam ce mananca copii in general acolo ? Care e programul unei zile normale ? Te atentioneaza daca copilul are vreo problema pe timpul zilei ? Poti suna sa afli ce face ? Si tot felul de intrebari de genul asta !!!! Stiu ca sunt multe intrebari dar probabil intelegi cum e inainte sa stii ce te asteapta !
Multumesc mult inca o data !
O saptamana frumoasa tuturor!
lidsta spune:
salut,
Ma ajuta si pe mine cineva cu impresii proaspete despre gradinita bell?
Sau recomandari pentru o alta gradinita aproximativ in aceeasi zona?
Nu tin neaparat sa fie particulara ci sa aiba grija de copii si sa vina mai desteapta acasa :)
Mai este una in spate la kaufland (primii pasi) dar nu stiu de ce mi se pare cam inghesuita si aglomerata.
Am mai vazut pe aici ca uneori nu se gasesc locuri nici la particular. Eram convinsa ca nu mi s-ar putea intampla asa ceva dar poate ca ar trebui sa reconsider problema si sa incep sa caut acum pt la toamna ...
Merci frumos de ajutor ...
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui agadu vad ca gradinita Happy Place nu exista in lista. Eu o duc pe fiica-mea acolo de 1 an si 3 luni. Am inceput cand avea 2 ani. Am facut o alegere nemaipomenita. In ceea ce priveste personalul este de nota 5 (ca pregatire, ca grija pentru copii, ca si comunicare cu parintii, ca si atasament generat copiilor). Dpdv dotari nota 5, curatenie nota 5 (de multe ori le vad si eu cand strang, fac ordine/curat), dpdv mese este pe sistem catering, poate sa zicem nota 4, pentru ca ar putea sa mai diversifice putin, insa au mare grija ca copiii sa manance legume, fructe, sa bea apa (ce ma doare cel mai tare)si nu am avut nici o data nici o problema. Dpdv activitati in gradinita nota 5 (au muzica, dansuri, engleza, gimnastica, cunoasterea mediului, igiena, etc) iar cele extra isi mai pot inca imbunatati si asa ca le dau un 4 (pentru ca au deja o parte din optionalele mai cautate si tocmai ne-au mai oferit inca unele noi). Per global nota o dau si eu ca mama, dar nota cea mai sigura o da fiica mea, prin atasamentul ei fata de educatoare si supraveghetoare si prin lucrurile pe care le invata. |
tapusele spune:
Mai e cineva pe aici care are/a avut copiii la Mara-Maria? Cum e, sunteti/ati fost multumite?
La o prima impresie, inafara de educatoare, mi-a placut cel mai mult dintre toate pe care le-am vazut. (Directoarea mi s-a parut foarte cumsecade, dar pt copii educatoarele sunt importante) Mi s-au parut prea severe si fara experienta in lucru cu copiii mici. Prea multa disciplina si prea putina blandete si afectiune. Poate gresesc. Nici nu pot sa compar ca ce se face in alta parte, ca nu am vazut, dar e diferit fata de asteptarile mele.
tapusele spune:
De exemplu, unul dintre copii a plans zdravan vreo 10 minute dupa ce l-au adus parintii la gradinita. Si, in afara de ingrijitoare, educatoarele nici nu i-au acordat vreo atentie, inafara de amenintarile ca dc nu se linisteste, nu va participa la serbare... nu stiu, poate e o tehnica eficienta, dar eu ma asteptam la putin alta adordare.
AmethystRain spune:
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi impartasiti cateva impresii despre gradinita de stat nr 12, "Albinuta". Aici sau pe PM, ma intereseaza mult cum sunt educatoarele, daca iubesc copiii si lucreaza cu adevarat cu ei, nu asa, plictisite, daca gradi e curata si personalul isi face bine treaba...Va rog mult, e foarte important!
lidsta spune:
salut,
Revin cu aceeasi rugaminte: salut,are cineva impresii proaspete despre gradinita bell? Este prima pe lista mea dupa care Cocinelle. Intre ele doua ca si conditii Cocinelle este peste dar la Bell mi se pare ca se face engleza mai serios iar copii par a fi mai activi, dezghetati si in general mai bine pregatiti. Are cineva informatii din interior? Puteti sa imi scrieti aici sau pe PM.
Cu multumiri,
Lidia