Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2
Raspunsuri - Pagina 19
SEPH0RA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Georgeasca Da ....cred ca tot la aia ma gindeam si eu. Linga Magura Vulturului. Acolo il voi duce pe Andrei din toamna, cind face 3 ani. Auzisem pareri bune despre ea. |
Buna!
Si pe al meu prunc l-am inscris la Clopotel. Ma gandeam ca, poate, mai aveti timp de schimbat impresii. Sau e prea devreme?
Sanatate multa!
catrinik spune:
Buna ...da ... l-am inscris la Clopoel.
Deocamdata incerc sa ma dumiresc si eu cum sta treaba si astept sa se acomodeze, ca e tare greu in fiecare dimineata.
roli25 spune:
Am cochetat cu ideea de a-l inscrie la Clopotel, avand in vedere ca ne-am mutat intr-un bloc alaturat gradinitei. Sa va spun ce nu mi-a placut: gradinita mult prea mare dupa parerea mea...el pana acum a mers la particulara, intr-o casuta cocheta, mediu intim, familiar, educatoare calde, apropiate de copii si dedicate...era ca o a doua casa. Al doilea aspect negativ, curtea este infecta! Tarana, mizerie, chiar cioburi am vazut si nu putine! Jucarii degradate, ruginite...mi-a lasat un gust amar. Poate ar trebui sa sesizeze parintii lucrul acesta personalului...chiar sa nu poata ingriji si curata curtea aia deloc?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
catrinik spune:
In seara asta am fost la sedinta cu parintii.
Si acolo s-a discutat exact despre ce mai grav in toate gradinitele: banii.
Corpul nou de cladire s-a deschis toamna asta.
Probabil toti banii de care au dispus s-au dus pe cladire, mobilier ... etc.
Asa incit nu a mai ramas nimic pt restul.
Evident ca s-a strins fondul clasei din care se vor cumpara diverse.
Printre care si jucarii pt exterior si curte.
Imi aduc aminte ca acum 2-3-4 ani curtea gradinitei arata mai bine.
In rest ... gradinita de stat. Cum sint toate gradnitele....
Deocamdata Andrei e bine, incearca sa se acomodeze.
Iar personalul imi pare destul de implicat.
Ce ma bucura este faptul ca Andrei este in corpul nou de cladire, unde sint 4 grupe ( am impresia ), clasele sint mari, sala de clasa separata de dormitor, cu sala de mese etc.
catrinik spune:
Da si Andrei a mers pina acum la o grad partic si era exact asa cum spuneai si tu: casuta cocheta, mediu intim, familiar, educatoare calde.
Dar .... din toamna tb sa-l dau la stat.
Asa ca .. banuiesc ca asa sint toate gradinitele de stat: mari si cu multi copii.
roli25 spune:
Si noi am fost constransi sa schimbam gradinita si l-am inscris la stat. Am reusit sa gasesc una mai micuta, mi-a placut atmosfera, personalul, parerile stiu ca sunt impartite referitoare la sistem pt ca e Waldorf (Popa Nan), insa la varsta asta nu ma intereseaza prea mult faptul ca este vorba de un sistem alternativ.
De maine va incepe. Fetita prietenilor nostri, merge deja de 2 saptamani si sunt incantati.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
MACARIE spune:
* Gradinita - just 4 kids
* Grupa - Mini - 1 an si 4 luni luna iunie (cred) 2009
*
Personal -5 puncte , este o afacere de familie si sunt foarte implicati
Dotari- 4 puncte ,in clase nu stiu ce au dar curtea este cam mica si din cauza asta nu au foarte multe.... accesorii, dar asta nu reprezinta un dezavantaj, peste drum de gradi este un super parculet pt copii foarte bine pazit de o celebra firma de paza.
Curatenie 5 puncte , niciodata nu am vazut altceva decat curatenie
Mese -5 puncte ,de vreo 2 ori cand am ajuns prea dediniteata mirosea demential a ciorbita de nu-mi venea sa plec de acolo,
Activitati in gradinita -5 puncte , este la grupa mini ,...deci in afara faptului ca picteaza si se joaca cu plastelina si invata sa danseze , sa cante si multe altele ...ce as putea sa mai cer?! super
Activitati extracuriculare -5 puncte , au niste excursii super ....
* Punctaj total:29
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
adela224 spune:
Gradinita Alfabet
Am fost foarte nemultumiti de serviciile acestei gradinite, de aceea am si retras copilul de curand. Limbajul educatoarelor este neadecvat, comportamentul neprofesionist cu dese tente agresive. Copiii sunt timorati si au deprins frici fata de sistemul impus in mediul creat de aceasta institutie. In ciuda atentionarilor inaintate conducerii nu s-au luat masuri. Opinia noastra este ca aceasta gradinita este de evitat, daca doriti pentru copilul Dumneavoastra mai mult decat un loc unde sa petreaca un numar de ore!
before-after spune:
Salutare!
pt ca iar incepe febra inscrierilor si la gradinitele din sect.2. (oficial pe 17 mai)
- am intrebat deja la gradinita 137 (plumbuita), care de anul trecut au inca un corp nou de cladire, si ni s-a spus ca degeaba ne inscriem ca grupa mica nu se face, ca nu sunt locuri.
- am citit de forum ca ar fi corpuri noi la gradinita 7 (Maica domnului) si zori de zi (ghica tei). aveti copiii inscrisi acolo?
- ar fi o gradinita pe Nada Florilor, dar nu gasesc mai multe detalii, stiti de ea?
daca cu gradinita e asa, cu scoala cum o mai fi....?
catrinik spune:
Aproape a trecut 1 an de cind merge Andrei la gradi.
Pot sa spun ca sint foarte multumita.
Educatoare e o femeie deosebita si extrem de calda.
Mincare e buna, dormitoarele ok, activitatile ok, personalul ok. Andrei se duce cu mare placere.
Per total: excelent.
Ca boli, ca varicela, ca muci .... astea sint inerente.