Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Salutare!
Am fost cam ocupata in ultimul timp! Se intelege ca toata atentia a fost asupra nepotelului,nu?! E asa de scump! Ii zic sora-mii sa nu se mai joace cu papusile, dar nu ma asculta!
Ella sanatate Biancai! Daca nu are ros in gat nu cred ca trebuie sa-ti faci griji! Ai sa vezi ca trec simptomele cu trecerea timpului!
Nonna vad ca esti harnicuta ca de obicei!
Tuscut frumoase pozele din Italia! Sa va fie de bine vacanta!
Lacramioara e dulce tare dansatoarea!
Miha esti sau nu no.1?
Kriss nu mai alaptezi? Sau ii dai si supliment?
Gabiarama felicitari pentru gradina! Foarte frumos ingrijita!Tu stai in Mircea? Eu sunt din zona! Daca da, da-mi si mie info despre o cresa/ educatoare in zona! M-ar interesa si gradinita- educatoare/locatie.
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
Si eu sunt prin zona dar bineinteles fac acum ce-ar trebui facut in timpul zilei.Curatenie,pregatit haine,doar miine am ore de la 7.30.
Acum stau si-mi lipeste pe piele Vlad stimulente.
In rest nimic nou doar ca nici miine n-am gaz si n-am facut mincare.Dar am gasit solutia - steamar-ul.
mihamora spune:
Diana - nu stiu daca la Miha o sa gasim bunut, am vazut ca nu prea mai gateste
Monica - ce stimulente iti lipeste?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Pe mine am sa va rog sa ma scuzati...Zilele acestea sunt prinsa cu niste treburi urgente ce nu sufera amanare...
N-am apucat sa citesc nimic din urma,sper ca sunteti ok,sper ca o voi face cat de curand!
Va pup!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Neatza, dau un ceai verde cu menta.
Nonna, lucrezi in invatamant? Ce se aude de tichetele cadou, stii ceva?
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gabiarama spune:
Buna dimineatza !
Eu dau
Alina ,am stat in Mircea ,dar copiii mei merg la gradinita , respectiv cresa de linga scoala 16 .De gradinita sunt mai incintata si multumita decit de cresa .Pe tine ce te intereseaza acum mai mult ?Cresa sau gradinita ?La gradi nu iti primeste copilul daca nu are impliniti 3 ani .Daca e pentru David atunci mai ai putin de asteptat .La cresa e posibil sa ti-l primeasca la toamna ,desi va fi printre cei mai micuti .Iti recomand grupa la care una dintre "educatoare" este d-na Dana (o tipa blonda ,tunsa scurt ,baieteste ,deci f f f scurt)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Salutare!
Cafea nu da nimeni?! Eu vreau direct in vena!!!! Si multa, cat mai multa.
Victor nu mai doarme decat cu tzatza in gura. Nu stiu ce are. Ori boala, ori dintii aia pe care ii tot asteptam...Cert e ca nu mai pot! Cand simt ca ma doare rau, ma mut la celalalt san si tot asa. Ieri am fost cu el la medic. Of! Cu cata savoare am ascultat cuvintele "nu are nimic" dupa ce l-a ascultat la plamani! Are insa o rino-faringita cu secretii galben-verzui. Nu e bine, stiu. dar mi-era teama de o bronshita/pneumonie ceva. Luam tratatment, facem aerosoli...asta e! E mai agitat ca de obicei, iar eu mai obosita. Si...ma simt inselata!!!Pai de ce ma mai chinui cu alaptatul?! Ca el tot bolnav imi este? Ragadele de la inceput, eu slabita ca..., noptile nedormite acum...chipurile, pentru imunitate. Unde e dom'le imunitatea asta???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
fetelor mai e putin...pana pe 20! si fac 27!
Diana, la 27 - desi eu tot cred ca ai 18, da zici tu asa, sa nu bagam sotul la corupere de minori - si cu 2 fete asa mari, te cred ca-ti arde de sarit coarda!
Auziti, unde e veselia de altadata de pe aici? Ia sa punem pe Dl A (sot de Diana) sa mai aduca vreo 8 pui, poate ne revine buna dispozitie. Raluca!!!!
Miha, tu mai trebaluiesti mult?
Michelle, nu-i asa ca n-ai uitat sa tastezi pe shoptite?
Nonna, sa te pasuim pana la vacanta? (nu uita ca ai promis ca vii la Iasi)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Fetele, multumim de aprecieri. Dam si noi o .
Gabi, ti-am admirat rasadurile. Sa -ti creasca frumoase.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aeperju spune:
Bai astia sunt nebuni! ne-au intrerupt si apa calda si caldura....sunt tampiti, serios! noroc cu caloriferul electric!
emma