Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Fetele, astea sunt fursecurile noastre si au iesit foarte bune iar ea foarte incantata de ele. In sfarsit am reusit sa fac si eu o poza cu ce am pregatit din retetele voastre.
Aici e micuta noastra dansatoare in vizita la fina noastra. I-au pus muzica si ea imediat la dat din fund.
Am vazut ca mai sunt bolnaviori pe aici. Noi acum suntem binisor, si uram multa sanatate la bolnaviori.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nonna76 spune:
Ca veni vorba de tzepe-azi n-am avut gaz pina acum 5 min. Adica n-am avut caldura (caloriferul electric l-am dat de destepti ce suntem) si nici n-am putut gati.Andrei a mincat la prinz iaurt cu banana si cereale.
Miine va fi la fel deci acum ar trebui sa fac mincare pentru miine.
e o vreme de rahat si ma doare capul...
Oana ce-ati facut la medic?
addiana spune:
ella multa sanatate biancai! sa-i treaca repede tusea asta rea si suparatoare!
tuturor bolnaviorilor sa le treaca repede!
si la noi mai sunt muci, si cu toate astea azi la pranz le-am pus ciubotele de cauciuc in picioare si am iesit la sarit prin balti!!!
gabi te-ai gandit ca n-o sa te pacaleasca nimeni de 1 aprilie si ai zis ca e buna si o tzeapa?!?!?
am vazut-o aseara la agentul vip (parca) pe carmen fedeles!
lacramioara apetisante fursecurile! de dansatoare nu mai zic nimic!
voi ce mai faceti pe vremea asta? cica o tine asa pana joi!!! eu deja sunt satula... cine vine in vizita, sau cine ne primeste in vizita???
addiana spune:
michelle ce filme ai mai vazut? daca tot ploua si stau prin casa poate vad vreunul.
miha ce mai face araboaica?
mihamora spune:
IUlia - super arata fursecurile mmmm....Am vazut si frumoasa dansatoare
Ella - multa sanatate Biancai!
Oana - multa sanatate lui Victoras si lui Stefan!
Gabi - de ce nu te-ai intors la gradi?
Diana - am vazut the bank job, premonition,cu sandra bullok,aseara si azi. Vreau o reteta de tarta cu fructe, am vazut ca ai facut de cateva ori.
Vreau si eu in vizita
Ce pacaleli ati primit azi?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Diana - am vazut the bank job, premonition,cu sandra bullok,aseara si azi. Vreau o reteta de tarta cu fructe, am vazut ca ai facut de cateva ori.
Vreau si eu in vizita
Ce pacaleli ati primit azi?
eu tarta adica aluatul de tarta e de fapt de pandispan... 5 oua, 2 linguri de apa, 6 lg de zahar, 6 lg de faina, o lgta de praf de copt(nu pun intotdeauna) si fructele. galbenusurile frecate cu zaharul, apoi apa,faina si praful de copt. albusurile batute spuma, toate astea amestecate impreuna pale pale puse in tava unsa cu unt/margarina/ulei si tapetata cu faina. fructele eu le pun in tava...le arunc pe ici pe colo!
deci si tu ai chef de mers in vizita sau de primit vizite? ca sa ne intelegem...sau ne intalnim la jumatate de drum???
![](icon_smile_big.gif)
eu n-am primit nici o pacaleala dar mi-am pacalit si fina si cumatra cu aceeasi pacaleala veche si expirata!...le-am sunat si le-am spus sa-mi dea drumul la usa! ca stau si bat si ele nu aud!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](icon_smile_big.gif)
gabiarama spune:
Michelle , nu stau chiar atit de aproape de gradi .Fac 20 de minute cu masina pina acolo .Asta e ,mi-am facut cumparaturile si m-am intors acasa .Si asa Mihnea imi tot "reprosa" ca de ce il duc la gradi cind e bolnav ,trebuie sa il las acasa sa se uite la niste desene frumoase ca sa nu mai tuseasca
Am refacut si eu pufoseniile de cornuri moi,moi,moi .Le-a gustat si Bogdan Poze dupa ce mi se incarca bateriile de la aparatul foto.
Acum sa nu dati cu pietre in mine daca va spun ca eu m-am bucurat ca a plouat zilele astea .Uite asa imi cresc si mie plantele din gradina si in curind o sa ma pot lauda cu primele flori .Azi am numarat 6 boboci la narcise si am simtit la pipait si bobocii de la irisi .
mihamora spune:
Diana - merci de reteta.Da, ne intalnim la mijlocul drumului si mergem in vizita
Faine pacaleli
Gabi - am inteles, pai daca baiatului ii trece cu desene frumoase e f bine Multa sanatate!
te- ai apucat de gradinarit nu gluma foarte frumos.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
gabi frumos! vreau si eu gradina! am vazut ca ai si ceapa, patrunjel, leustean...!
michelle la cine mergem in vizita? cred ca la miha! sigur are ceva bun!
fetelor mai e putin...pana pe 20! si fac 27!
addiana spune:
nimeni la schimbul 3? sau e prea devreme?
fetele mele nu dorm...cu vremea asta, daca nu iesim afara nu-si consuma energia...nu mai pot...plus si cu ora lor de vara cu tot!!!!