Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 2
Nonna76 spune:
Intr-adevar nu mi-a mers vrajitoria.Nu s-au strins paturile.Oare sa le mai strig sau sa le string eu?
Intre timp s-a trezit mofturosul.L-am spalat,l-am schimbat si acum sta linga mine in picioare si se tine de scaun.Nu mai vrea in brate.Dar nici sa stringem paturile nu vrea.cred ca-l pun pe el sa le strige ca la cit tipa toata ziua.....
kriss79 spune:
Buna dimineata
Irina, bine ai revenit! sa va fie de bine concediul! f frumoase pozele!!
incercam azi din nou sa ne chinuim sa papam niste laptic praf..am gustat si eu putin..si nu e rau asta ..nan1..humana era mai scarbos intr/adevar..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Buna dimineata!
Cafea mai ai Oana ? Ce bine era daca o serveam mai de dimineata ,pe la 7 asa .Poate ma trezeam si eu mai bine si nu aveam parte de tzeapa zilei
M-am trezit abia cind am ajuns in fata gradinitei si mi-am dat seama ca am uitat acasa sacii cu hainutele de schimb ale copiilor Prin urmare ,am facut cale intoarsa ,si am considerat drumul asta Bucium-Mircea apoi Mircea -Bucium drept inviorarea de dimineata .Normal ca am adus si copiii acasa Ce bine-mi pare ca am luat tzeapa !
Simo78 spune:
Neatza! ...eu tot pe ora veche
Gabi ...macar stai fara stres de-acum!
Simo mami de Matei
kriss79 spune:
fiind vreme ploioasa ma gandeam ca sunteti mai active..dar probabil faceti treburi casnice, ceea ce ar treb si eu sa fac, acum cat doarme printesa..
CIne da Vitalact la BB? vreau si eu o masura sa vad daca ii place!!
gata..ma duc sa ii calc cate ceva..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Ne-am intors pe meleagurile patriei si am intrat repede sa va salut si sa va arat poze noi.
Irina, bine a-ti revenit. Sa va fie de bine vacanta. Am vazut poze si mi-a placut tare mult dolofanica. Ii sat tare bine cu rosu. Sa va traiasca!
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Da , Simo ,fara stres Doar cu 3 copii acasa si pe o vreme ploioasa
GABI ,de 3 ori mama
Of! Gabi...
Stii ce as face eu? As pune un rand de haine/papucei in portbagaj, sa fie acolo la nevoie. (eu nu am hainute de schimb la mine, adica le las in dulapior, la gradi; si papucei, si pantaloni pe care sa-i poata da singur jos la baie...)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ella10 spune:
salutare!
am intrat sa va salut si sa va spun ce ami facem noi.Biancuta e racita are nasul infundat si o tuse urata rau de tot, a venit pediatra si ne-a consultat, rosu in git nu avem, febra nu facem deci e o raceala mai "slaba" ca sa zic asa,insa tusea e urata rau de tot de mi se rupe sufletul cind o vad tusind;ne-a dat tratament si ne-a recomandat si batista sugarului de care sunt foarte multumita si chiar si Biancai ii place, acum asteptam sa ne treaca,mi-e asa de mila de ea, mititica e asa de mica si tuseste ca un om mare, sper sa trecem cu bine peste si sa nu apara complicatii.Noaptea doarme, e linistita, ziua mai putin mai mult se chinuie cu tusea asta urata si bineinteles ca nu prea mai maninca,foarte putin papa.Ma rog la Dzeu sa treaca totul cu bine si sa se faca bine
Va pup o zi buna!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze