Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu am hainute! tot de fetitze! dar simo sa specifici ca e vorba de hainute folosite! soacra mea, adica gradinita unde lucreaza ea au facut o donatie la un centru de plasament si nu au primit decat haine si jucarii noi noute!!!! si ele stransesera o gramada de jucarii mai vechi- fiecare copil adusese cate o jucarie de acasa....
eu am ramas cu un gust amar in legatura cu o astfel de pomana!!! poveste lunga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Mai la bani nu ma bag.

Ma gandeam doar ca putem face ceva cu acei banuti...Sa luam niste scutece,de exemplu.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Diana bine ca mi-ai zis, sa specific

Eu am mai dus odata la o casa de copii haine de ale mele, fara sa anunt in prealabil si a fost ok. Adica le-au primit, multumim, la revedere.

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

Mai la bani nu ma bag.

Ma gandeam doar ca putem face ceva cu acei banuti...Sa luam niste scutece,de exemplu.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

idea e f buna, dar asta hotarati voi, cele care ati pus bani.

o sa intreb si de scutece. nu stiu daca nu primesc de la pampers ceva.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
o sa intreb si de scutece. nu stiu daca nu primesc de la pampers ceva.

Luam tot Pampers,sa nu facem antireclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cine-mi tine de urat???
Sa va vad acum... Ca aseara erati mai multe care va anuntati pe aici...
Simo, buna ideea ta! Pacat ca eu n-am cu ce contribui...

Mai, spuneti-mi si mie... ce e "puericultura" asta despre care zicea Simona? Am dat cautare pe net si am gasit niste chestii, da' tot nu mi-e clar.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

michelle si alynta multumesc ca v-ati gandit la mine; mi-a mai trecut maseaua, de dus la doctor nu m-am dus ca tre sa-mi schimb niste lucrari si nu prea am bani pt asta acum.

Oana arata bine salamul cu biscuitit, eu nu am mancat pana acum asa ceva dar cred ca am sa incerc reteta ca pare gustos; eu am facut azi niste poale-n brau sau mai degraba niste barcute ca au crescut f. mult si s-au transformat in barcute.

Simo frumoasa ideea cu hainutele pt copii; am sa ma uit sa vad ce mai am si eu din hainutele Amaliei ca eu am mai dat din ele unei verisoare care v-a naste in curand tot o fetita. Eu oricum nu mai pastrez nicio hainuta ca nu am unde sa le tin.
Ce faza Diana sa nu primeasca hainutele pt ca erau folosite! eu zic ca pt niste copii necajiti sunt bune si alea...

Kriss ma bucur ca v-ati distrat la petrecere; frumoase poze.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Fetelor am o intrebare: voi ati cumparat vaccinul pt bebei sau ati ramas la schema nationala de vaccinare?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Ralu puericultura e cresterea copilului sanatos...ei dau schemele de diversificare, curbele de crestere...etc. Iar pediatria se ocupa de copiii bolnavi.

Eu am cumparat vaccinurile ..toate. din ce am studiat eu, au efecte adverse mai "domoale" ca sa zic asa, si snt mai sigure. Nu ma pune sa iti explic in ce sens pentru ca e o hotarare luata dupa ce am citit muulte materiale si nu as putea sa fac un rezumat.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Danielle am ramas pe vaccinarea nationala! Pana ACUM, dupa 3 vaccinuri, nu am observat nici o problema!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput