Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Emma, eu am facut dupa reteta asta: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9314/Clasicul-salam-de-biscuiti/#entry232584

E f usor de facut, dar eu am mai adaptat ingredientele: nu am pus 1kg de biscuiti, nici 7 ls (linguri de supa) de zahar, ar fi iesit super dulce si nu as fi putut manca pana acum unul eu, singura (sic). Am pus doar un pachet de unt (200g) si cam 500g rahat. In functie de cata compozitie iti iese, adaptezi cantitatea biscuitilor ca sa nu fie nici f vartos, nici f moale. A! Si e bine sa-l pui la congelator putin, l-am scos dimineata, l-am lasat putin la dezghetat e mult mai usor de taiat decat batonul de l-am pus in frigider.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Mai, ce-i linistea asta?!
Trebaluiti?
V-a adormit vremea de afara?
(mie imi place teribil! E drept, as vrea sa fiu cu o prietena acum, sa vorbim...Si sa nu am de lucru, trebuie sa fac o situatie si nu-mi place, e multa migala)

Ia, trezirea!!!

-CC Catch?
- ceva punk? (aici nu ma pricep...Sex Pistols, parca, nu?)
- or' niste Metallica?

- avem si cantecele patriotice, sa stiti. "Treceti batalioane romane Carpatii!" sau "Partidul, Ceausescu, Romania!!!"

(ceva muzica pt Suumit trebuie sa mai caut)
da sa stiti ca-s dezamagita: asa melodie frumoasa v-am trimis de dimineata si voi nu v-ati trezit inca...A! Ba da, Simo e treaza, dar...feed-back-ul? Unde e feed-back-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!!!
n-am dormit toata noaptea cu gandul la plecarea sotului...
asa ca abia la 7 dimineata, dupa ce a plecat el, am adormit si eu.
Abia m-am trezit de cateva minute...
Bine macar ca e vremea asa urata afara, sa nu-mi para rau ca-s singurica si n-am cu cine iesi maine din casa... Prin urmare, voi lenevi mult si bine... (daca nu cumva ma decid maine, pe loc, sa plec la mama!)
Oana, ce dreptate ai... chiar ca ar merge o barfa pe vantul asta... Mai ales cu salam de-al tau in fata... Iau si eu putin si plec la munca...
Melodia nu am ascultat-o, recunosc, ca e tarziu si nu mai deschid boxele acum. Dar promit sa ascult diseara si-ti zic daca-mi place.
Spor la treaba tuturor! Decolezzzzzzzzzz!!!!!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai Oana fff frumoasa melodie, n-am ce zice...dar cam..."asezata" pentru dimineata. La orele alea trebuie ceva cu un-doi un-doi

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: sotul face stagiu la puericultura la bebelusi...spune ca sunt ca vai de ei copilasii aia. Ma gandeam poate facem o actiune de Paste, sa strangem toate hainute (0-12 luni) si sa le ducem. Daca e o idee buna, sa ma anuntati din timp sa merg sa vorbesc si apoi sa ne organizam si noi. Ori le ducem pachet, ori facem noi pachetele si mergem...vedem si ce zic ei. Ca doar nu or sa refuze, ma gandesc...nu?

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Intrebare intrebatoare: sotul face stagiu la puericultura la bebelusi...spune ca sunt ca vai de ei copilasii aia. Ma gandeam poate facem o actiune de Paste, sa strangem toate hainute (0-12 luni) si sa le ducem. Daca e o idee buna, sa ma anuntati din timp sa merg sa vorbesc si apoi sa ne organizam si noi. Ori le ducem pachet, ori facem noi pachetele si mergem...vedem si ce zic ei. Ca doar nu or sa refuze, ma gandesc...nu?

Eu sunt de acord...
Ar trebui sa mergi sa intrebi mai intai daca primesc,sa nu ne agitam degeaba.
Si poate facem ceva si cu banutii ramasi la Andreea de la o alta actiune de acest gen...Eu am facut o cerere sa-i donam Emmei,dar nu m-a bagat nimeni in seama. Poate acum...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Mai la bani nu ma bag. Dar cred ca putem toate sa facem o selectie in hainute...ce merita sa pastram (pentru urmatorul, neamuri sau amintiri) si care sunt prea uzate, scamosate...sunt copii care nu au ce imbraca.

O sa merg sapt viitoare sa intreb.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Simo si eu sunt de acord. E vorba de sectia de bebelusi de la Sf Maria?
Sigur ne mobilizam cu toatele, eu asa zic. Uite, eu zilele astea fac ordine prin hainute si pun deoparte ce pot dona. Sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:

Simo mami de Matei

Simo, vreau si eu sa particip! Am cateva hainute puse deoparte si chiar nu stiam cui sa le dau. Gandul meu era sa le duc la biserica, dar daca tot s-a ivit ocazia asta...Astept sa ne spui ce se hotaraste.

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:

Mai la bani nu ma bag. Dar cred ca putem toate sa facem o selectie in hainute...ce merita sa pastram (pentru urmatorul, neamuri sau amintiri) si care sunt prea uzate, scamosate...sunt copii care nu au ce imbraca.
O sa merg sapt viitoare sa intreb.

Simo, eu sunt de acord, ca am scos hainute si fiind de fetita, iar cunoscutii mei au doar baietei... nu am cui sa le dau. Si chiar ma bucur sa fac un bine cuiva.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput