Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Ralu puericultura e cresterea copilului sanatos...ei dau schemele de diversificare, curbele de crestere...etc. Iar pediatria se ocupa de copiii bolnavi.

Multumesc, Simona, pentru lamurire
Dar de ce copilasii despre care spuneai tu o duc asa rau? Nu au parinti? Sau sunt familii fara posibilitati materiale?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Matei de Amironeanu

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
cred ca fata mea nu mananca cereale decat de la altcineva..ca de la mine mereu face nazuri..si incepe sa planga, sa dea inapoi, samd..a inceput mama mea sa ii dea, a doua zi la mine nu a prea vrut si dupa aceea la mama mea a mancat, azi iar la fel la mine nu, la soacra mea a mancat ceva..studiez si maine problema..offff
nu stiu daca mai mergem la brasov caci in seara asta a murit nasul de botez al sotului si unchiul lui totodata..si tre sa ajunga si la inmormantare la buc..soacramea nu mai merge cu noi ca e fratele ei, si sapt urmat era si parastasul lui socru-su..cei la care ne cazam sunt tot rude si s-ar putea sa plece si ei la inmormantare..etc samd.. complicat.
Cred ca maine mergem sa ii facem gauri..
o seara placuta!

LA MAI MULTE LUNITE MATEI!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

La mult ani pe maine Lorinei fetita Laviniei,implineste noua luni , este cu o luna mai mica decat Casian....
Noi suntem bine , iaca ne mutam de la patru camere la doua dar tot cu socrii momentan, pana prin vara -toamna cred si sper, casa e intoarsa cu susul in jos ( bucuria lui Casian ca are ce face)
Zicea cineva ca o sa vrea sa vada ce voi face mai tarziu cu casian cand mai creste, nu le am cu retinutul numelor, scuze, si nu ai fost rea in afirmatie , poate doar in imaginatie,si cum s-au descurcat atatea mame ma voi descuca si eu cu multa dragoste
Faina si interesanta ideea Simonei cu hainutele eu tocmai am mai strans o cutie mare cu haine care nu-i mai vin si mai am una prin boxe, deci as putea participa si eu daca se da unda verde...
Va pup si noapte buna ca eu inchin steagul.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Eu eram cea care a zis, recunosc... Da' am zis-o in spirit de gluma, sper sa fi fost luata ca atare. Noapte buna!

Kriss, eu cred ca Alessia e smechera Stie ea ce stie si nu-i reusesti tu sa-ti dai seama
Dumnezeu sa-l ierte la nasul sotului!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Noi am ajuns acasa si ne-am gandit sa impartasim vestea cea mare cu voi
Azi am implinit 7 saptamani si am auzit si inimioarele, doua la numar, asa ca avem inima cat un puricel si dam inainte
Imi cer scuze ca nu prea scriu dar tre sa stam mai mult in pat si tati zice ca ne da laptopul lui dar ne tot amana, asa ca tre sa ajungem noi la calculator
Va pupic pe toate si mii de multumiri Dianei

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

oanaaaa. felicitari pt. cele 2 inimioare!!La ce doctor mergeti acum?

Avem 5 luni!!

Mergi la inceput

Oana, adica... sunt 2 strumfei in burtica? Wow! Ce fain! Ai multa grija de tine si stai linistita daca asa se impune. Si sa vii pe la noi oricand doresti, ca aici ne gasesti!
Ca tot se plangeau fetele ca nu mai vin fete gravidute pe la subiect...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Eu ma bag la somn!
Ralu, ramane sa deschizi tu cap.pt. fetele vorbarete!
somnic usor!!

Avem 5 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by Simo78

Ralu puericultura e cresterea copilului sanatos...ei dau schemele de diversificare, curbele de crestere...etc. Iar pediatria se ocupa de copiii bolnavi.

Multumesc, Simona, pentru lamurire
Dar de ce copilasii despre care spuneai tu o duc asa rau? Nu au parinti? Sau sunt familii fara posibilitati materiale?

Foto Ralu

Familii fara posibilitati...revin cu amanunte dupa ce aflu si eu mai multe

pe azi va pup

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput