Copiluti de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nu mai apuc sa intru deloc de la munca, parca au intrat zilele in sac ptr. toata lumea, acasa cand ajung sunt rupta, nu mai am chef de nimic, doar Patrick ma mai cheer up cum se spune
Nici azi nu cred ca intram, am bagat un ochi pe diagonala, sa vad ce mai fac copilasii nostri scumpi si mi-am vazut numele – supriza ..
Monu, da intr-adevar am tras-o cu otitele lui Patrick pana mai acum cateva lui. La el era problema canalelor din ureche, nu aveau inclinatia necesara si orice raceala, facea apa si de acolo, beleaua. Doctorul ne-a spus ca odata ce va creste, se va simti o semnificativa imbunatatire si asa a fost. Lui ii trecea numai cu Zithromax (Azhitromycine)– 5zile – o singura data pe zi, prima zi 5 ml, apoi cate 3 ml. E un antibiotic tare care ramanea in organism ptr. 2 saptamani.Crede-ma aproape cum trecea efectul antibioticului, cum facea din nou. Dar acum suntem OK. Altceva special nu am facut – a sa nu uit mi-a interzis doctoral sa-I pun picaturi in urechi (cum stiam de acasa) cica mai rau ii putea face. Multa, multa sanatate.

Raluca, multa sanatate lui Matei, ma bucur mult ca analizele au iesit bunicele, ca au scazut valorile. Sper ca sunteti acasa si pe calea cea buna. Sa nu fie reomatism, sau altele. V-ati facut si voi analizele? Sa ne ti la current, te rog. Ne gandim la voi

Laura, sarut’mana, azi am gasit si citit in fuga mail-ul. Multumesc, nu-mi mirosea mie a bine tacerea asta …
Mai, Laura, noroc cu Androix ca ajungem si noi sa vedem una bucata “ciocolata” de Constanta. Cred ca Delia are mutrita cea mai smecheroasa din trupa .
Acum trebuie sa astept pana la vara sa o mai vad, pana incep fetele sa vina la mare ?

Elisor, of, of, of, multa, multa sanatate, sa plece, sa treaca cat mai repede boala. Sper ca baietii sunt bine, vorbim in curand Pana atunci multi .

OlgutaM, te inteleg ce simti si sper din suflet ca vorbele mele sa nu fie “vrajeala” asa cum crezi acum. Cel putin la noi, asa a fost – primul an de daycare dezastru, a inceput full time de prin iunie si pana in iunie anul urmator, pot spune ca n-au fost 2 saptamani legate fara sa fi adus ceva acasa. Iar eu le culegeam, la fel ca tine pe toate. Insa din toamna pot spune ca s-a simtit o imbunatatire semnificativa. Iti doresc sa se adevereasca si la voi. Multa sanatate .

OlgaT, multa sanatate, vacanta de vis, soare, apa, nisip , relaxare si … sa veniti bronzati, sanatosi si cu bateriile incarcate. Daca iti ramane ceva loc in valiza, ada cateva grade si pe aici.

Trimit ce-am scris , ca nu stiu daca apuc sa gat de citit. Va pupam, va si numai bine dorim tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mi s-a instalat un pitic la mansarda: cu ce culori deseneaza ai vostri kinderi? Iepu' nu pare a avea o preferintza la creioane/ carioci in schimb daca e vorba de acuarele se infinge numai la negru. La haine nu are preferintza de culori dar ii place Dora asa ca cel mai mult cere hainutze cu ea, care sunt roz. Dar e clar ca nu culoarea o pasioneaza, ci personajul...Daca e vorba de plastelina, creioane de baie(de faiantza), culori de pus in apa de baie etc cere rosu...Stie sa zica-alb, rosu, verde, azul(albastru-asta de la Dora i se trage) si negru. La galben zice verde sau alb-in functie de nuanta...
Monu-si Iepu are tot 13kg. Noua ne zice pedi ca e bine, adica la 1 an a avut 9kg, la 2 -11kg, iar acum are 13. De acum incolo am inteles ca nu neobisnuit sa le stagneze greutatea pe perioade tot mai mari de timp. Tonotil parca stiu ca se dadea la bebelusii care aveau intarzieri in dezvoltarea motorie, are si alte indicatii?
Si o intrebare pt. fanii Cocodrillo- au avut in colectia de acum 2 ani o gama "pirat"-cu alb/bleu-marin,cu gluga, care continea o jacheta de vara, subtire, cu bumbac pe interior si un material impermeabil la exterior-ceva ca o musama foarte moale. exista ceva similar in colectia de anul asta, pentru 98-104cm?
Eu trec zilnic pe langa reclama - reclama mascata pe st. cel mare, dar o singura gecutza de genul asta, alba(ceea ce nu ma prea incanta) pt. 92cm.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ce naiba, acum e reclama si numele unui magazin de copii care nici nu vinde on-line?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca se taie automat ce e cu B a m b i n i Dar am inteles la ce te-ai referit.
Da, am facut test, se taie si se trece reclama

Andrei n-are preferinta de culoare la desenat. Dar imi place de el ca deosebeste nuantele, ceea ce la baieti e o problema si cand sunt mari. Adica stie albastru, bleu si bleumarin. Bine, nu le pronunta bine, astea trei sunt 'ame', 'bio' si 'mimain' Dar il inteleg Rosu este 'totu', portocaliu este 'piaio', verde este 'dede', roz este 'too', si tot asa. E tare nostim cand incepe cu culorile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, si noi avem paleta de acuarele fara negru, dar alege mereu culoarea cea mai intensa, bleumarin. eu ii desenez in culori pastelate, dar ea tot in bleumarin isi inmoaie pensula. nu cred ca e cazul de ingrijorare acum. observa culorile ei preferate la vestimentatie, intreab-o ce hainuta ii place din mai multe vazute la magazin. ema merge mereu pe roz si portocaliu. cred ca alege bleumarin la pictura pentru ca este o culoare tare, care se vede, care lasa urme mai vizibile si mai clare. si razvanel face la fel, si multi alti copii. pe mine, in schimb, ma pune pe ganduri alta problema: cere mereu sa-i citesc paginile cu baba cea urata, cainii de vanatoare, balaurii si vrajitoarele rele..Acum este fascinata de Grinch, desi i-am spus ca nu iubeste Craciunul, ca l-a furat de la copii...Daca ar face copilul tau asa, tu la ce te-ai gandi? Eu momentan interpretez in favoarea noastra: personajele acestea creaza atmosfera, intriga, aventura. In final sunt infrante pana la urma, nu? Urmareste-o..Mai vorbim..O sa-mi intreb colegele care au specializarea necesara sa traga concluzii avizate. Caut si eu un asemenea curs la care sa ma inscriu, dar momentan nu pot pana ma asez la noul loc de munca. Dar cu siguranta ca o sa fac si specializarea aceasta pt ca simt ca am nevoie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

fran- incearca sa-i scoti fara sa vada culoarea neagra din carioci,creioane.

Bia mea e in continuare racita, a incetat pentru noaptea care a trecut varsaturile dar tot nu e ok. Voi merge azi din nou la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
am avut o dimineata mai buna.

Fran, da si Alexia de multe ori la acuarele prefera negrul. cateodata deseneaza si cu carioca neagra fetele personajelor pentru ca "asa vleau eu". Psihologul mi-a zis sa o urmaresc in ce moment deseneaza fetele cu negru si cred ca o face cand e suparata ca nu i se face pe plac. In rest deseneaza cu toate culorile.

Tonotil-n, noua dr de la Elias ni l-a dat pentru ca a luat in mod repetat si foate mult antibiotice pentru raceala. Este pentru intarirea organismului slabit si are ca efect si pofta de mancare.

Despre geaca am vazut ceva si iti trimit mesaj pe YM. sa il deschizi te rog.

Mercedes, Multa sanatate Biei.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Sanatate multa puilor bolnaviori! Si noi facem parte din club, de sambata o tragem cu febra mare, 39 -40, initial dr a zis ca-i o viroza dar ne-a dat totusi augumentin, si peste antibiotic si antitermice tot febra mare. Concluzia- virusul a ajuns la plamani, asa ca am trecut si pe injectii cu gentamicina. E un chin si pentru noi si pentru copil, dar mai bine acasa decat internare cum ni s-a recomandat. Ca sa fie meniul complet, am luat si eu si sotzul, amandoi suntem infundati, cu muci, stare proasta, amigdale marite si dureroase. Virusi nenorociti!

Din pacate nu mai pot sa scriu ca ma cheama sefa, sper sa apuc sa intru mai tarziu.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Adina daca as fi povestit aici inceputurile lui Bia la gradinitza cred ca m-ati fi scos din lista automat. A fost de groaza. A plans in fiecare zi 3 luni de zile. Eu eram terminata, mi se strangea stomacul, nu puteam sa fac nimic pana nu ma duceam sa o iau. Brusc, dupa vacantza de iarna, din prima zi din Ianuarie cand am dus-o nu a mai plans si a ramas si la dormit.
Asa mult mi-ar place si mie sa-i vad de-acasa ce fac ei acolo, insa nu exista aceasta posibilitate la ei.
Au si ei ora de dans, de muzica si de engleza. Imi spune educatoarea ca e mortala la ora de dans si de muzica....fiind cea mai mica iti dai seama.
Acum de 3 saptamani e acasa, insa de luni va merge iar, sper sa nu-mi faca probleme.

Acum fug ca au venit niste musafiri.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetele, cum de nu a mai scris nimeni pe aici de atatea ore?
Salvat paginutzaaaaaa!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput